AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bayanlaaarrr avonun ürünlerinin ambalajı açılmamış halde bi süre dursa sıkıntı yaratır mı ? Bi ruj almıştım fakat yeteri kadar var biraz kenarıda durması mümkün mü ?

bayanlaaarrr avonun ürünlerinin ambalajı açılmamış halde bi süre dursa sıkıntı yaratır mı ? Bi ruj almıştım fakat yeteri kadar var biraz kenarıda durması mümkün mü ?

yok canım hiç açmadan durdurursan sıkıntı yaratmaz . açtıktan sonrada ömrü bu dış ambalaj var ya orda yazıyor zaten böyle kapağı açılmış krem resmi gibi bi fotoğraf üzerinde 6-12-18-24 gibi ay ibareleri var . açmazsan sıkıntı yaşamazsın

çkk sağol cnmm :) korkuyodum açıkcası :)

Kızlar bana festivalden çatal bıçak takımı çıkmış. nasıl bişey olduğunu nerden görebilirim?

merhabalar k9 katologundaki color trend rujlardan almk istiyorm ama renkleri hep katologdan farklı cıkıyor bu sefer işimi şansa bırakmak istemiyorum nectar,red scandal,charmer,poppy love hangilerini tavsiye edersiniz?

ARKADAŞLAR K10U YÜKLEDİM 12 AĞUSTOS PAZARTESİ GÜNÜ DOĞUMUM VAR BANA DUA EDİN İLK BEBEĞİM ÇOK KORKUYORUM DULARINIZA İHTİYACIM VAR BANA TEŞEKKÜR ETMEK İSTEYEN DUA ETSİN SAĞSALİM KIZIMA KAVUŞAYIM

Allah hayırlısı ile kurtarsın ikinizi de canım, yalnız ben kataloğu göremedim.
link gönderebilir misin

canım rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Allah yardımcın olsun. dua ederim saana :) Allah banada göstersin o günleri İNŞALLAH.

cnm sıkıntı değil kargoyu alsan bile kutuyu aç bütün ürünleri iade formuna diğer seçeneği ile işaretle kutuyla birlikte iade et yalnız ücretsiz iade kolinin geldiği gün oluyor bir gün sonra bile iade etsen kargo ücreti ödüyorsun yeni üye olduğumda banada yapmışlardı geçen aylarda benim t.ö değişmiş haberim yoktu baktım oda benim siparişi iptal edip ürün ilave edip tekrar sipariş vermiş üstelik kampanya bitmek üzereyken yetişmemiş ne o istediğini alabildi nede ben ben çok sinirlendim t.ö aradım fırçaladım birde benim en gıcık olduğum ürünü ilave etmişler dedim bilmemki ben yapmadım diye kaçamak cevaplar verdi sonra avon müşteri hizmetlerini aradım telefondaki bey bana o kişi yapmıştır çünkü onun dışında kimse yapamaz dedi şikayet ettim şimdilik ses yok sizde öyle yapın kesinlikle sessiz kalmayın onlar kendi mefaatleri için yapıyorlar..

Peki iade etmek istediğimiz ürünleri kargo elamanı gittikten sonra bile kargo şubesine aynı gün götürsek ücretsiz gönderiliyor mu acaba?

kızlar k8 den siparişimi verdim geldi filan parayı dün sabah ödedim ptt kapanmadan. ama hala ödenmiş gözükmüyor, sorun olurmu sizce? sonuçta elimde yani makbuzu. bugün mesaj geldi gecikmiş borcunuz vardır diye. kafam karıştı :S bayramdan sonra düzelirmi acaba

Arkadaşlar ya nasıl oluyorda takım öncüsü temsilci adına sipariş girebiliyor? Bunu anlayamıyorum..sifrelerinizi değiştirin kimseyle paylasmayin..siparislerini kendiniz girin.. ben pek anlamam bi kac aydır temsilciyim ama bu gibi şikayetleri çok duydum netten.. başıma gelmesinden korkarım yani :/

Aslında bi soru sormak için geldim buraya.. k9 da wish of love var bi âdet alana ıkincisi1 lira siparişi nasıl girmem gerekiyo? 2 adet olarakmi girilicek? Cevapp isterimmm ama

Aslında bi soru sormak için geldim buraya.. k9 da wish of love var bi âdet alana ıkincisi1 lira siparişi nasıl girmem gerekiyo? 2 adet olarakmi girilicek? Cevapp isterimmm ama

evet 2 adet olarak giriyorsun. zaten en son sayfada temsilci fiyatlarını kontrol edebiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…