bayanlaaarrr avonun ürünlerinin ambalajı açılmamış halde bi süre dursa sıkıntı yaratır mı ? Bi ruj almıştım fakat yeteri kadar var biraz kenarıda durması mümkün mü ?
yok canım hiç açmadan durdurursan sıkıntı yaratmaz . açtıktan sonrada ömrü bu dış ambalaj var ya orda yazıyor zaten böyle kapağı açılmış krem resmi gibi bi fotoğraf üzerinde 6-12-18-24 gibi ay ibareleri var . açmazsan sıkıntı yaşamazsın
çkk sağol cnmm :) korkuyodum açıkcası :)
ARKADAŞLAR K10U YÜKLEDİM 12 AĞUSTOS PAZARTESİ GÜNÜ DOĞUMUM VAR BANA DUA EDİN İLK BEBEĞİM ÇOK KORKUYORUM DULARINIZA İHTİYACIM VAR BANA TEŞEKKÜR ETMEK İSTEYEN DUA ETSİN SAĞSALİM KIZIMA KAVUŞAYIM
Ben tarıyorum 15 dk ya yüklerim kızlar kataloğu
kızlar ben sipariş vermediğim halde takım öncü benim yerime sipariş vermiş istemiyorum ben ama onu nasıl iade etcez yurt içi kargoyamı götürmem gerekiyor kutuyu sipariş gelince almasam olur mu:18:
ayrıca gönderi ücreti temsilcilere ne kadar oluyor ben yurt içi kargo şubesine götürürsem lütfen cvp
cnm sıkıntı değil kargoyu alsan bile kutuyu aç bütün ürünleri iade formuna diğer seçeneği ile işaretle kutuyla birlikte iade et yalnız ücretsiz iade kolinin geldiği gün oluyor bir gün sonra bile iade etsen kargo ücreti ödüyorsun yeni üye olduğumda banada yapmışlardı geçen aylarda benim t.ö değişmiş haberim yoktu baktım oda benim siparişi iptal edip ürün ilave edip tekrar sipariş vermiş üstelik kampanya bitmek üzereyken yetişmemiş ne o istediğini alabildi nede ben ben çok sinirlendim t.ö aradım fırçaladım birde benim en gıcık olduğum ürünü ilave etmişler dedim bilmemki ben yapmadım diye kaçamak cevaplar verdi sonra avon müşteri hizmetlerini aradım telefondaki bey bana o kişi yapmıştır çünkü onun dışında kimse yapamaz dedi şikayet ettim şimdilik ses yok sizde öyle yapın kesinlikle sessiz kalmayın onlar kendi mefaatleri için yapıyorlar..
Aslında bi soru sormak için geldim buraya.. k9 da wish of love var bi âdet alana ıkincisi1 lira siparişi nasıl girmem gerekiyo? 2 adet olarakmi girilicek? Cevapp isterimmm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?