yarını bekliyorum canım, takım öncümü aradım iptal tam gerçekleştiğinde olucakmış :)canımm panorama dergisinde benimde başıma geldi eğer siparişini iptal ettiysen sistemm sen o ürünü aldın diye kabul ediyo ve bir dahaki siparişte girmiyo anca müşteri hizmetlerini arıcaksın ben öyle yapmıştımm
Çok teşekkür ederim canımmm bak herşeyi senden bekliyorummmm
kızlar çok soru sordum kusura bakmayın ama mesajlarınızda panaromadan tek ürün alabilirsiniz yazmışsınız birden fazla alamaz mıyız ben mi yanlış anladım yardımcı olur musunuz üç dört tane ürün alıcaktım da
for away bella alam kendime didim bakalım nasıl çıkçak
inş çarşambaya gelir
kokusu katalogta çok güzel duruyor numunesi de çok hoş duruyor ama bende anneme aldım merak ediyorum gelsin bakıcam hemen kokusuna
kızlar şuan şoklardayım . mail kontrol edeyim diye bakınıyordum avondan mail var bir açtım gecikmiş borç diyor ama gecikmiş borcum yok içincari hesapları açtım kampanya 6 siparişlerimi ben 31 mayısta vermiştim benim otomatik ödeme talimatım olmasına rağmen 17 haziran yani yarın son ödeme görünüyor yani 15 gün vade vermiş ama bu imkansız benim otomatik ödeme talimatım var kafayı yicem akşam akşam
yok yok canım hiç bir farkımüşteri temsilcisini aradım sabah. panoromaları ona girdirdim siparişimide kendim girdim. kafama şey takıldı 5li katalog sipariş ettim ama tekli 5 tane yazıyor son şeyde gerçi daha fatura kesilmedi ama, bi farkı yok dimi dedim kıza yok dedi bakalım nolcak.
heyo benimde benimdesiparişim faturalandı , tencerem geliyoorbu sefer 2 kkoli haha
düzeldi canım da tabi ben bi an görünnce moralim bozuldu Allahtan siparişim faturalandı da rahatladımGenelde son ödeme günü öyle olur yani gecikmiş borç olarak görünür eğer hesabında yeterli miktar para varsa (bir kuruş bile eksik olursa avon parayı çekmiyor) yarın düzelir merak etme.
kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum foruma avon kargom gelmiş birazdan elimde olur işteyim şuan akşama kadar yükleyen olmazsa eve gidince ben yüklerim..
birde belladan bende aldım umarım güzeldir çok merak ediyorum.
kızlar kargom geldi for away bellaya bayıldım resmen...
ama daha çok sensuella vücut losyonu almıştım daha bu kokuyu hiç denememiştim en çok bunu sevdim o nasıl bir kokudur K8de sensuella indirimde..
dediğim gibi kızlar şuan işteyim eve akşam gittiğimde kimse yüklememiş olursa ben yüklerim..
kızlar şuan şoklardayım . mail kontrol edeyim diye bakınıyordum avondan mail var bir açtım gecikmiş borç diyor ama gecikmiş borcum yok içincari hesapları açtım kampanya 6 siparişlerimi ben 31 mayısta vermiştim benim otomatik ödeme talimatım olmasına rağmen 17 haziran yani yarın son ödeme görünüyor yani 15 gün vade vermiş ama bu imkansız benim otomatik ödeme talimatım var kafayı yicem akşam akşam
kızlar kargom geldi for away bellaya bayıldım resmen...
ama daha çok sensuella vücut losyonu almıştım daha bu kokuyu hiç denememiştim en çok bunu sevdim o nasıl bir kokudur K8de sensuella indirimde..
dediğim gibi kızlar şuan işteyim eve akşam gittiğimde kimse yüklememiş olursa ben yüklerim..
yarını bekliyorum canım, takım öncümü aradım iptal tam gerçekleştiğinde olucakmış :)
kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum foruma avon kargom gelmiş birazdan elimde olur işteyim şuan akşama kadar yükleyen olmazsa eve gidince ben yüklerim..
birde belladan bende aldım umarım güzeldir çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?