AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ya sorun şu 1 tane bile kabul etmiyo

nasıl yani hiç giremicekmiyim bu katalogta panoromadan sipariş artık :S

hayır canım hata verdikten sonra siparişi iptal et dediysen eğer panaroma siparişi giremiyorsun tekrar çünkü sistem hafızaya alıyor ve panaroma ürünleri bir kereye mahsus olduğu için iptal ettikten sonra tek bir panaroma ürünü giremiyorsun böyle tuhaf bir olay var . pazartesi bi ara avonu istersen çünkü hata vermesi sen kaynaklı bir problem değil

ya aslında hata vermedi. bişi daha eklicektim onun için iptal ettim. ama saçmalık ya. arasam düzelmezmiki. bu kesin birşeymi yani

ya aslında hata vermedi. bişi daha eklicektim onun için iptal ettim. ama saçmalık ya. arasam düzelmezmiki. bu kesin birşeymi yani

bişey eklemek için iptal ettin keşke sorsaydın canım önce bende bi gün öyle bir şey yapıcaktım içime kurt düştü takım öncümü aradım iptal etme sakın panaroma siparişin varsa dedi ona söyledim o girdi benim siparişimi . böyle bir durum var . çok muydu panaroma siparişin ? neler almıştın ?

4 ürünüm vardı da. ya üzüldüm şimdi. tüh ya ozaman kesin bu. neyse ozaman takım öncümle konuşaym olmadı ona verdiririm almadığı birşeyse.

ozaman vereyim ben normal siparişimi.. bu kozmetik çantası ne zaman stoğa gelirki beklesemmi uf hep aksilik yaa

canım indirim broşürü ürünlerini genel anlamda bir daha kataloğa çıkarmazlar. çok aşırı talep olmazsa kaldırılmasının ardından ç ee kozmetik çantasına da pek talep olmaz sanmıyorum ondan bekleme . indirim broşürü ürünleri son stokta kalanlarda bitenler üretilmez ve kullanıma sunulmaz. ama takım öncüne bi sor belki stok olarak girmiştir kendine fazladan

tamam canım sağol :) bilgiler için ikinizede teşekkürler.. yarı girerim takım öncümle görüşüp siparişimi..

Avon'un Summer White adında bir parfümü vardı, kokusuna bayılıyordum. Ama geçen seneden beri satışa sunulmaz oldu, sanırım artık üretilmiyor. Belki elinde kalmıştır diye Avon satan birkaç kişiye sordum almak için ama bulamadım. Çok güzel bir kokuydu

Yaşasınn hepsii cevaplanmışşş :)) o haldeee o parfümün kokusu içi senden yorum bekliyorumm tatlımm teşk edermm :))

tüm siparişlerin/faturaların ödeme süresi 15gündür diye biliyorum

sadece 150 ve üzeri siparişlerden otomatik ödeme talimatiyla 30 gün veriyorlar çokta iyi oluyorr tbi anlaşmalı bankalarından ben iş bankasına otomatik ödeme talimatı verdim

Son düzenleme:
ya sorun şu 1 tane bile kabul etmiyo

nasıl yani hiç giremicekmiyim bu katalogta panoromadan sipariş artık :S

canımm panorama dergisinde benimde başıma geldi eğer siparişini iptal ettiysen sistemm sen o ürünü aldın diye kabul ediyo ve bir dahaki siparişte girmiyo anca müşteri hizmetlerini arıcaksın ben öyle yapmıştımm

kızlar K8 kataloğu eline geçen var mı rica etsemm today ve surrender bayan parfümleriinin bu kataloga göre temsilci fiyatları nasıl söyleyebilir mi kararsız kaldım bu ay almak istiyorum ama öbür katalogda düşük olursda üzülürümm

çok teşekkür ederim:)

Yaşasınn hepsii cevaplanmışşş :)) o haldeee o parfümün kokusu içi senden yorum bekliyorumm tatlımm teşk edermm :))

rica ederim canım benim bende merak ediyorum kokusunu gelir gelmez sana yazıcam . gerçi ben artık parfüm alır mıyım bilmem evde tonla parfüm var
valla canım benim salı günü ancak geçicek gibi cuma günü akşam saat 6da sipariş girdim çünkü yarına ancak hazırlanıp faturalanır salı ancak elimde bakınca söylerim
çok teşekkür ederim:)

rica ederim canım

Çok teşekkür ederim canımmm bak herşeyi senden bekliyorummmm

kızlar çok soru sordum kusura bakmayın ama mesajlarınızda panaromadan tek ürün alabilirsiniz yazmışsınız birden fazla alamaz mıyız ben mi yanlış anladım yardımcı olur musunuz üç dört tane ürün alıcaktım da

ayni urunden birden fazla alamiyorsun canim yoksa degisik her urunden alma hakkin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…