• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar eve geldim kataloğu yüklemeye başlıyorum...:3:

Eklentiler

• $IMG_0232.jpg
    $IMG_0232.jpg
    82,2 KB · Görüntüleme: 22
benim hala sevkiyata hazırlanıyor gözüküyo :(

ee ama bebeğim sen dün girdin ben taa cuma günü girmiştim ve bugün bir işim vardı aşağı indim kendi takım öncüm değil de tanıdığım bizim bölgede olan aynı alt grupta olduğumuz bi ablam var takım öncesi biraz onunla konuştuk bugün bana dedi ki canım bazı ürünler kampanya başlangıcında eksikti stoklar tedarik edildi öyle yollanmaya başlandı koliler dedi yani seninki ancak yarına kargoya verilir. sende önce girilen bir çok sipariş senin önünde bir çok temsilci vardır çünkü:30::30:

ee ama bebeğim sen dün girdin ben taa cuma günü girmiştim ve bugün bir işim vardı aşağı indim kendi takım öncüm değil de tanıdığım bizim bölgede olan aynı alt grupta olduğumuz bi ablam var takım öncesi biraz onunla konuştuk bugün bana dedi ki canım bazı ürünler kampanya başlangıcında eksikti stoklar tedarik edildi öyle yollanmaya başlandı koliler dedi yani seninki ancak yarına kargoya verilir. sende önce girilen bir çok sipariş senin önünde bir çok temsilci vardır çünkü:30::30:
hıı anladım canım zaten ilktek kozmetik çantasını girememiştim son siparişte girebildim :) beklemedeyim valla :) biran önce kavuşmak istiyorum ürünlerime :))) gelsin gelsin hemencikk :52::52::52::16:

Bende cuma verdim ancak hala sevkıyata hazırlanıyor dıyor :(((

canım benim iyi kontrol et daha istanbul çıkışı mı yapılmış kargonun yoksa varmış mı senin yaşadığın şehre ? bana da kargodan mesaj geldi bekliyorum bende :17::17:

Back