for away daha ağırdı bence ama for away bella öyle değilcanım kokusu nasıl yani odunsu falan mı birde for away için 25 yaş üstü diyordu 18 yaşında birine gider mi
olabilir tabi ama yine de 18yaşındaki birisi daha farklı kokuları deneyebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
for away daha ağırdı bence ama for away bella öyle değilcanım kokusu nasıl yani odunsu falan mı birde for away için 25 yaş üstü diyordu 18 yaşında birine gider mi
for away daha ağırdı bence ama for away bella öyle değil
for away daha ağırdı bence ama for away bella öyle değil
bende sinir oldum dünden beri sevkiyata hazırlanıyor yazıyo tık yoksinir oldum yaaaaaaaa siparişimle ilgili kargodan msj gelmedi hala ne zaman gelecek benim siparişim
bende sinir oldum dünden beri sevkiyata hazırlanıyor yazıyo tık yok
senin kargon geldiyse kataloğu yüklme gibi bi şansın var mı kiii
kızlar yeni kataloğu çok beğendim özellikle panoramaya bayıldımm :)
benim hala sevkiyata hazırlanıyor gözüküyobende şimdi baktım bitanem kargoya verilmiş yarın mutlaka geçer elime
benim hala sevkiyata hazırlanıyor gözüküyo
hıı anladım canım zaten ilktek kozmetik çantasını girememiştim son siparişte girebildim :) beklemedeyim valla :) biran önce kavuşmak istiyorum ürünlerime :))) gelsin gelsin hemencikkee ama bebeğim sen dün girdin ben taa cuma günü girmiştim ve bugün bir işim vardı aşağı indim kendi takım öncüm değil de tanıdığım bizim bölgede olan aynı alt grupta olduğumuz bi ablam var takım öncesi biraz onunla konuştuk bugün bana dedi ki canım bazı ürünler kampanya başlangıcında eksikti stoklar tedarik edildi öyle yollanmaya başlandı koliler dedi yani seninki ancak yarına kargoya verilir. sende önce girilen bir çok sipariş senin önünde bir çok temsilci vardır çünkü
hıı anladım canım zaten ilktek kozmetik çantasını girememiştim son siparişte girebildim :) beklemedeyim valla :) biran önce kavuşmak istiyorum ürünlerime :))) gelsin gelsin hemencikk
inşallah gelirbenimde yarın gelecek inşallah dinimiz amin
ee ama bebeğim sen dün girdin ben taa cuma günü girmiştim ve bugün bir işim vardı aşağı indim kendi takım öncüm değil de tanıdığım bizim bölgede olan aynı alt grupta olduğumuz bi ablam var takım öncesi biraz onunla konuştuk bugün bana dedi ki canım bazı ürünler kampanya başlangıcında eksikti stoklar tedarik edildi öyle yollanmaya başlandı koliler dedi yani seninki ancak yarına kargoya verilir. sende önce girilen bir çok sipariş senin önünde bir çok temsilci vardır çünkü
Bende cuma verdim ancak hala sevkıyata hazırlanıyor dıyor ((
kızlar eve geldim kataloğu yüklemeye başlıyorum...
daha mesajım gelmedi benimcanım benim iyi kontrol et daha istanbul çıkışı mı yapılmış kargonun yoksa varmış mı senin yaşadığın şehre ? bana da kargodan mesaj geldi bekliyorum bende