- 28 Nisan 2013
- 1.977
- 179
- 173
kızlar hizmet bedeli 50 tl olmuş çok sevindim görünce:))
nasıl yaa :)) 50 yi geçince mi 1 tll yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hizmet bedeli 50 tl olmuş çok sevindim görünce:))
Kızlarr benim size bi konuda sorum olucakk birr kaçççta olblrr şimdi bu k7 panoramasında aşk , şans bilekleri var benim çok hoşuma gitti fakat bileklklerin biri ayarlanıyo öteki ayarlanmıyo sanırım benim bileklerde çok ince kötü durur mu yani çok geniş kalır mıı Bu birrr :)) 2. bu panoramada gene by fergie parfümünü yeni görüyorum avonda kokusu nasıldır bilen var mı ? 3. ve sonuncusu bu panoramadaki aynayı çok beğendim fakat bana bir şey farketmicek gibi geliyor çünkü ordaki ürünlerin hiç biri verdikleri paraya değmezz fikriniz nedir ?
nasıl yaa :)) 50 yi geçince mi 1 tll yani
k7 den 441 tllik siparişimii vereceğim birazdan çok mu erken yaa
YA HATA VERİYOR NEDEN ??? SİPARİŞLERİ GİRDİM İŞLEMİ TAMAMLICAM HATA VERİYOR :s
hallettim zaman aşımından snırım oldu :)) bi saat ne eksik diye baktımda. şey dicem o kozmetik çantası kalmamış sanırımstokta kalmayan yada yanlış girdiğin bişi vardır tekrar kontrol et canım
hallettim zaman aşımından snırım oldu :)) bi saat ne eksik diye baktımda. şey dicem o kozmetik çantası kalmamış sanırım
uuffff evet yaa ben de alıcaktım bikaç tane
ama yenilenir diye umuyorum çünkü kampanya süreci uzun
daha önce takılarda aynı sorun olmuştu yenileyip stoğa eklediler
kızlar 50 tl nin ödeme süresi 15 gün mü
yaaa siparişleriniz çok yüksek kızlaarr kırmızı tencereyi kapmayın baaada kalsın
evet canım benim de işim var diye takım öncüme söyledim benim yerime o girdihallettim zaman aşımından snırım oldu :)) bi saat ne eksik diye baktımda. şey dicem o kozmetik çantası kalmamış sanırım
kalmıcak sana işteee hehehe hepsini ben alcam senin hakkınıda ben alcam görcen senuuffff evet yaa ben de alıcaktım bikaç tane
kızlar 50 tl nin ödeme süresi 15 gün mü
umarım yenilenir alırsın :) ya çok üzüldüm şimdi acaaba iptal olmadı diyemi öyle oldu. iptal nezaman oluyo acaba. iptal edildi yazıyo ama yeni siparişte giremiyorum panoroma ürünleriniuuffff evet yaa ben de alıcaktım bikaç tane
umarım yenilenir alırsın :) ya çok üzüldüm şimdi acaaba iptal olmadı diyemi öyle oldu. iptal nezaman oluyo acaba. iptal edildi yazıyo ama yeni siparişte giremiyorum panoroma ürünlerini
tamam tamam vecem sana kıymıjı tenceleyaa ooofff kıymıjı tenceyemi iştiyom ben yaaa
umarım yenilenir alırsın :) ya çok üzüldüm şimdi acaaba iptal olmadı diyemi öyle oldu. iptal nezaman oluyo acaba. iptal edildi yazıyo ama yeni siparişte giremiyorum panoroma ürünlerini
ya sorun şu 1 tane bile kabul etmiyocanım dediğim gibi panoramadan tek ürün alma hakkımız var
nasıl yani hiç giremicekmiyim bu katalogta panoromadan sipariş artık :Stamam tamam vecem sana kıymıjı tencele
ayyyy evet bir defa gönder dedikten sonra hata oldu diye iptal ettiysen tekrar sipariş girdiğinde panaroma siparişi giremiyorsun canım :26::26: