• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

canımm panorama dergisinde benimde başıma geldi eğer siparişini iptal ettiysen sistemm sen o ürünü aldın diye kabul ediyo ve bir dahaki siparişte girmiyo anca müşteri hizmetlerini arıcaksın ben öyle yapmıştımm
yarını bekliyorum canım, takım öncümü aradım iptal tam gerçekleştiğinde olucakmış :)

Çok teşekkür ederim canımmm bak herşeyi senden bekliyorummmm :16:

tam canım merak etme hele bir kargom gelsin de :52::52::52::52::52::52:
kızlar çok soru sordum kusura bakmayın ama mesajlarınızda panaromadan tek ürün alabilirsiniz yazmışsınız birden fazla alamaz mıyız ben mi yanlış anladım yardımcı olur musunuz üç dört tane ürün alıcaktım da:(

mesela bir ruj var o rujdan iki adet alamazsın canım yan aynı ürünlerin çiftini alamazsın ama farklı ürün alabilirsin elbet :34::34:

kızlar şuan şoklardayım . mail kontrol edeyim diye bakınıyordum avondan mail var bir açtım gecikmiş borç diyor ama gecikmiş borcum yok için :ssz::ssz: cari hesapları açtım kampanya 6 siparişlerimi ben 31 mayısta vermiştim benim otomatik ödeme talimatım olmasına rağmen 17 haziran yani yarın son ödeme görünüyor yani 15 gün vade vermiş ama bu imkansız benim otomatik ödeme talimatım var kafayı yicem akşam akşam

Kızlar merhaba bende yenı uye oldum avona . bu ıkıncı kampanyam dısardan ıyı ve ılgılı gorunen bı takım oncum var . ınternetten hıc arastırma yapmadan bırden gırıverdım ısın ıcıne . sımdı bıraz sıtelerde gezındımde genelde avondan ayrılan herkese borc gelmıs ve bırıke bırıke ıcralık olmus . Fena halde gozum korktu :(

müşteri temsilcisini aradım sabah. panoromaları ona girdirdim siparişimide kendim girdim. kafama şey takıldı 5li katalog sipariş ettim ama tekli 5 tane yazıyor son şeyde gerçi daha fatura kesilmedi ama, bi farkı yok dimi dedim kıza yok dedi bakalım nolcak.

kızlar şuan şoklardayım . mail kontrol edeyim diye bakınıyordum avondan mail var bir açtım gecikmiş borç diyor ama gecikmiş borcum yok için :ssz::ssz: cari hesapları açtım kampanya 6 siparişlerimi ben 31 mayısta vermiştim benim otomatik ödeme talimatım olmasına rağmen 17 haziran yani yarın son ödeme görünüyor yani 15 gün vade vermiş ama bu imkansız benim otomatik ödeme talimatım var kafayı yicem akşam akşam

Genelde son ödeme günü öyle olur yani gecikmiş borç olarak görünür eğer hesabında yeterli miktar para varsa (bir kuruş bile eksik olursa avon parayı çekmiyor) yarın düzelir merak etme.

Son düzenleme:
kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum foruma avon kargom gelmiş birazdan elimde olur işteyim şuan akşama kadar yükleyen olmazsa eve gidince ben yüklerim..
birde belladan bende aldım umarım güzeldir çok merak ediyorum.:ssz:

Kızlar gözlük almıştım cok hoşuma gitmedi iade etmek istiyorum bi sorun çıkmaz değil mi ?? Bide iadeyi nasıl yapcim ??

müşteri temsilcisini aradım sabah. panoromaları ona girdirdim siparişimide kendim girdim. kafama şey takıldı 5li katalog sipariş ettim ama tekli 5 tane yazıyor son şeyde gerçi daha fatura kesilmedi ama, bi farkı yok dimi dedim kıza yok dedi bakalım nolcak.
yok yok canım hiç bir farkı:3::3:
siparişim faturalandı , tencerem geliyoor :D bu sefer 2 kkoli haha :D
heyo benimde benimde :8::8: hemide 2 kilo :27::27:
Genelde son ödeme günü öyle olur yani gecikmiş borç olarak görünür eğer hesabında yeterli miktar para varsa (bir kuruş bile eksik olursa avon parayı çekmiyor) yarın düzelir merak etme.
düzeldi canım da tabi ben bi an görünnce moralim bozuldu Allahtan siparişim faturalandı da rahatladım
kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum foruma avon kargom gelmiş birazdan elimde olur işteyim şuan akşama kadar yükleyen olmazsa eve gidince ben yüklerim..

hepimiz temennisi güzel olması hepimiz almışız nerdeyse :52::52:

kızlar kargom geldi for away bellaya bayıldım resmen...:21::21:
ama daha çok sensuella vücut losyonu almıştım daha bu kokuyu hiç denememiştim en çok bunu sevdim o nasıl bir kokudur K8de sensuella indirimde..:21::21:
dediğim gibi kızlar şuan işteyim eve akşam gittiğimde kimse yüklememiş olursa ben yüklerim..:nazar:

ama daha çok sensuella vücut losyonu almıştım daha bu kokuyu hiç denememiştim en çok bunu sevdim o nasıl bir kokudur K8de sensuella indirimde..:21::21:
dediğim gibi kızlar şuan işteyim eve akşam gittiğimde kimse yüklememiş olursa ben yüklerim..:nazar:

aay ben de çok merak ediyorum yeni katalogu. For away bella ben de alacaktım fakat diğer ürünlere gözüm kaydı umarım bir dahaki katalogda indirime girer de alırım. katalogdaki kokusu benim de hoşuma gitmişti. For away in mor kapaklısından daha mı güzel kokuyor sıkınca.. kalıcı mı?

canımm otomatik ödeme talimatında sürenin 30 gün olabilmesi için 150 tl yada üstü siparişinin olması lazım

canım kokusu nasıl yani odunsu falan mı birde for away için 25 yaş üstü diyordu 18 yaşında birine gider mi:1:

bellanın kokusu nasıl bekliyoruzz seni sabırsızlıklaaa :52::52::52::52::52::52:

Back