Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelir gelmez far away bella yorumu istiyormmhadi gel artık kargom geeeeeelllll sakın yarına kalma :18:
gelir gelmez far away bella yorumu istiyormm
benim bugün gelicek akşam yorum yaparım canım
gelir gelmez far away bella yorumu istiyormm
benimkiii sende gelllll yarına kalmaa
hadi gel artık kargom geeeeeelllll sakın yarına kalma :18:
her defasında avon kargosu sabırsızlıkla bekleniyo ya
Ne gelen var ne giden mesajda yok evde yokken gelir diye panik yapıyorum 2 gündür
sorun şu ki ben istanbuldayım ve kargo dün 22 de çıkmış gözüküyocanım senin gönderin daha yeni çıkmıştır istanbul'dan gelir üzülme :26::26:
hemen esoşum ben de onu merakla bekliyorum çok da beğenmiştim bu arada amouru önerdim ama biraz uçuç bi kokusu var sana uygun olan bişi bulunca anında haber vericem aklımdasın
Allahtan avon kargocum iyi bir çocuk ben bugün yokum evde dedim bizim bölgede başka adrese teslimat yasak başka adres olsa bile benim o adreste olmam lazım ama benim kargocuya haber veriyoruz hem bizim alt kattaki kuaföre bırakıveriyor saolsun
Amour' u çok beğendim. ama şişesi minicikmiş 30 ml i aldığıma deymez diye düşünüyorum. ne dersiniz?
bilemicem o zamansorun şu ki ben istanbuldayım ve kargo dün 22 de çıkmış gözüküyo
amann cocuğun başı yanmasındaa . Geldimi yani kargonnn
benimki gelmedii büyük ihtimal yarın gelcek. bende yokum kimliğimi bıraksam babam alsa verirlermi
outspoken fresh >>> hoş bir kokusu var bence hafif beğendim
far away bella >>>> çok hoş normal far awaya göre çok çok güzel
kalıcı mıdır acaba ? :44: bide yaz için uygun mu sencee kzz