AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlarr benim size bi konuda sorum olucakk birr kaçççta olblrr şimdi bu k7 panoramasında aşk , şans bilekleri var benim çok hoşuma gitti fakat bileklklerin biri ayarlanıyo öteki ayarlanmıyo sanırım benim bileklerde çok ince kötü durur mu yani çok geniş kalır mıı Bu birrr :)) 2. bu panoramada gene by fergie parfümünü yeni görüyorum avonda kokusu nasıldır bilen var mı ? 3. ve sonuncusu bu panoramadaki aynayı çok beğendim fakat bana bir şey farketmicek gibi geliyor çünkü ordaki ürünlerin hiç biri verdikleri paraya değmezz fikriniz nedir ?

öncelikle ilk yorumun için evet 7-8-9. kampanyalarda 50 tlden sonra 1 tl hizmet bedeli ikinci sorun için bilekliklerden ayarlanmayanlarıda lastikli benim anladığım ve gördüğüm kadarıyla . üçüncüsü by fergie fresh yeni bir parfüm salı gününü beklersen ben numunesini istedim kokusu nasıl söyleyebilirim ve sonuncusu aynayı görmeden bende almak istiyordum ama odamda milyon tane ayna olduğu için vazgeçtim. sanırım bu kadardı soruların

hallettim zaman aşımından snırım oldu :)) bi saat ne eksik diye baktımda. şey dicem o kozmetik çantası kalmamış sanırım

uuffff evet yaa ben de alıcaktım bikaç tane
ama yenilenir diye umuyorum çünkü kampanya süreci uzun
daha önce takılarda aynı sorun olmuştu yenileyip stoğa eklediler

yaaa siparişleriniz çok yüksek kızlaarr kırmızı tencereyi kapmayın baaada kalsın

banane banane hepsi bizim olacak
hallettim zaman aşımından snırım oldu :)) bi saat ne eksik diye baktımda. şey dicem o kozmetik çantası kalmamış sanırım
evet canım benim de işim var diye takım öncüme söyledim benim yerime o girdi
kalmıcak sana işteee hehehe hepsini ben alcam senin hakkınıda ben alcam görcen sen
kızlar 50 tl nin ödeme süresi 15 gün mü

canım 50-60 vs vs fatura tutarı ile alakası yok onun. avonun anlaşmalı bazı bankaları var iş bankası gibi onlar dışında tüm fatura süreleri 15 gündür. he bide avon club yada yıldız takım öncüsü isen 1 ay diye biliyorum . yani fatura tutarı alakalı değil bilgine:112::112::112::101::101::101:

umarım yenilenir alırsın :) ya çok üzüldüm şimdi acaaba iptal olmadı diyemi öyle oldu. iptal nezaman oluyo acaba. iptal edildi yazıyo ama yeni siparişte giremiyorum panoroma ürünlerini

umarım yenilenir alırsın :) ya çok üzüldüm şimdi acaaba iptal olmadı diyemi öyle oldu. iptal nezaman oluyo acaba. iptal edildi yazıyo ama yeni siparişte giremiyorum panoroma ürünlerini

canım dediğim gibi panoramadan tek ürün alma hakkımız var

yaa ooofff kıymıjı tenceyemi iştiyom ben yaaa
tamam tamam vecem sana kıymıjı tencele

ayyyy evet bir defa gönder dedikten sonra hata oldu diye iptal ettiysen tekrar sipariş girdiğinde panaroma siparişi giremiyorsun canım :26::26:

canım dediğim gibi panoramadan tek ürün alma hakkımız var
ya sorun şu 1 tane bile kabul etmiyo

tamam tamam vecem sana kıymıjı tencele

ayyyy evet bir defa gönder dedikten sonra hata oldu diye iptal ettiysen tekrar sipariş girdiğinde panaroma siparişi giremiyorsun canım :26::26:
nasıl yani hiç giremicekmiyim bu katalogta panoromadan sipariş artık :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…