• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

sağol canım benim :) yine yetiştin imdadımaa :)) teşekkür ederim. otomatik ödeme yapmak istemiyordum iyi oldu bu :) ptt çok mantıklı. peki avon ile aynı bankanın hesabından aktarsam para kesintisi olur mu acaba ? yani kredi kartı değil hesap kartı var ondan yatırabilirmiyim acaba. bir de siparişi verdikten kaç gün içerisinde ödeme yapmamız gerekiyor max. :13::13::124:

rica ederim bitanem her zaman :)
canımcım siparişin faturalandığı andan itibaren 15gün mühlet veriliyor sana
ama dediğim gibi para eline geçtikçe yatırman en mantıklısı
sonra benim gibi biraz biraz harcayıp zora düşme :1:
banka seçeneği de çok bikaç bankadan yapılıyor ama kesinti değilde ek ücreti fazla oluyor
o yüzden sen benim dediğim gibi pttden yatır diğerlerinden de az ücreti 2.5lira

rica ederim bitanem her zaman :)
canımcım siparişin faturalandığı andan itibaren 15gün mühlet veriliyor sana
ama dediğim gibi para eline geçtikçe yatırman en mantıklısı
sonra benim gibi biraz biraz harcayıp zora düşme :1:
banka seçeneği de çok bikaç bankadan yapılıyor ama kesinti değilde ek ücreti fazla oluyor
o yüzden sen benim dediğim gibi pttden yatır diğerlerinden de az ücreti 2.5lira

tamam canım bende ptt den öderim ozaman :) daha iyi olur hem. çook teşekkür ederim :16::16:

Kızlarrrrrr k6 dan 2 tane BB krem siparişi verdim ama göderilemeyen ürün olarak geçiyo, neden acaba canim cok sıkıldı. Hem ürün yeni çıkıyor hem nasil göndermiyorlar hayret bişey :/
BB krem siparişi veren varmı kızlar ??

Kızlarrrrrr k6 dan 2 tane BB krem siparişi verdim ama göderilemeyen ürün olarak geçiyo, neden acaba canim cok sıkıldı. Hem ürün yeni çıkıyor hem nasil göndermiyorlar hayret bişey :/

bnde smdı sıparıs werıcektım kndıme ama hangı tonunu alayım karar weremedım

canım sen nerden gördün gönderilemediğini ? ben de sipariş verdim de o yüzden soruyorum.

Bende cuma gunu verdim siparisimo ama benimkilerde gelmiyor malesef

kızlar gönderilmeyeceği nerde yazıyor yaa :26: ben pazar gecesi sipariş verdim. dün faturalandı ama henüz gelmedi tabi. fatura kısmına tıklayınca mı yazıyor ? ben birşey görmedim. bb kremim yeni bitmişti, gelseydi bari yaa offf.

kızlar gönderilmeyeceği nerde yazıyor yaa :26: ben pazar gecesi sipariş verdim. dün faturalandı ama henüz gelmedi tabi. fatura kısmına tıklayınca mı yazıyor ? ben birşey görmedim. bb kremim yeni bitmişti, gelseydi bari yaa offf.

tatlım faturada gönderilemeyen ürünler yazar eğer senin faturanda böyle birşey yoksa tüm siparişlerin geliyor demektir:)

ben de cuma günü sipariş verdim.. 2 tane bb krem açık renk olanı ama benim geliyor faturalanmış:)

Evet canim faturanda gönderilemeyen ürün olarak geçer, sende yoksa dert etme oh ne güzel gelicektir :))

Back