• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

tabi canım kesınlıkle daha yuksek ben sadece 1 kampanya temsılcı olarak calıstım.yeni sisteme göre hızlı baslangıc programı var .sana hedefler veriliyor mesela ılk kampanyada 4 aktif 1000 lira satış istyor eger bunu tutarsan 75 lira alıyorsun ayrıca takım öncüsü oldugun ıcın 80 lira ve pirimler alıyorsun her kampanya hedeflerın yükseliyor ama parasıda yükseliyor her atladıgın sevıye ıcın ayrı para alıyorsun bence hemen geçmelisn takım öncüşüğüne

peki 1000 lira sipariş vermek mi gerekir takım öncülüğü için

tabi canım kesınlıkle daha yuksek ben sadece 1 kampanya temsılcı olarak calıstım.yeni sisteme göre hızlı baslangıc programı var .sana hedefler veriliyor mesela ılk kampanyada 4 aktif 1000 lira satış istyor eger bunu tutarsan 75 lira alıyorsun ayrıca takım öncüsü oldugun ıcın 80 lira ve pirimler alıyorsun her kampanya hedeflerın yükseliyor ama parasıda yükseliyor her atladıgın sevıye ıcın ayrı para alıyorsun bence hemen geçmelisn takım öncüşüğüne

merhaba loves, bilgiler için ben de teşekkür ederim:) yani anladığım kadarıyla her ay takım öncülüğü parası 80 tl ve primler yatıyor. ( yanılıyorsam düzelt lütfen)
peki primler nasıl hesaplanıyor? örneğin ne kadarlık satışa ne kadar (veya yüzde kaç) prim veriliyor? biraz detaylı bilgi verebilirmisin?
ve ikinci sorum kendi satışların (yani kendi siparişlerin) için de prim veriyorlar mı? :1:
şimdiden teşekkürler, bol satışlar :16:

Kızlar k6 da en son sayfada banyo köpükleri var ordaki karpuzlu banyo köpüğünün kodunu yazabılırmısınız?

merhaba loves, bilgiler için ben de teşekkür ederim:) yani anladığım kadarıyla her ay takım öncülüğü parası 80 tl ve primler yatıyor. ( yanılıyorsam düzelt lütfen)
peki primler nasıl hesaplanıyor? örneğin ne kadarlık satışa ne kadar (veya yüzde kaç) prim veriliyor? biraz detaylı bilgi verebilirmisin?
ve ikinci sorum kendi satışların (yani kendi siparişlerin) için de prim veriyorlar mı? :1:
şimdiden teşekkürler, bol satışlar :16:

canım ilk temsilcilikten takım öncülüğüne gectıgın ıcın ılk kampanyan 80 lira veriyor takım öncülügü pirimi %3
kendi siparişlerinin karını alıyorsun pirime ait değil ve ödenmişten birim alıyorsun tamsılcılerın faturasını odedıkten sonra pırım alıyorsun yani takım öncülüğünde para kazanma yöntemi hedeflerini tutman sen takım öncülüğüne basladıgın an sana hızlı baslangıc kitapcıgı verecekler onda hedeflerın yazıyor onlar artı pirim ve ılk kampanyan 80 tl sen temsılcı mısın canım

selamm hanımlar :) bende artık avon temsilcisiyimm :)) aranıza yeni katıldım, ödeme hakkında brşey soracaktım, ödemeyi illaki otomatk ödeme talimatıylamı yapmamız gerekiyor ? :12:

selamm hanımlar :) bende artık avon temsilcisiyimm :)) aranıza yeni katıldım, ödeme hakkında brşey soracaktım, ödemeyi illaki otomatk ödeme talimatıylamı yapmamız gerekiyor ? :12:

hayırlı olsun bebişim
inşallah güzel satışlar elde edersin
canımcım biçok bankadan para yatırabildiğin gibi
pttden 2.5lira karşılığında yatırabiliyorsun yani otomatik ödeme şart değil biçok alternatif var
ben hep bu şekilde yatırıyorum paramı pttden..
ve şunu da söyleyim aklıma gelmişken
paranın hepsini bi anda yatırmak zorunda değilsin mesela eline para geçti ya
ödemen gerekenden az da olsa yatır paranı böylece harcamamış da olursun
başka merak ettiklein olursa sor canımcım

hayırlı olsun bebişim
inşallah güzel satışlar elde edersin
canımcım biçok bankadan para yatırabildiğin gibi
pttden 2.5lira karşılığında yatırabiliyorsun yani otomatik ödeme şart değil biçok alternatif var
ben hep bu şekilde yatırıyorum paramı pttden..
ve şunu da söyleyim aklıma gelmişken
paranın hepsini bi anda yatırmak zorunda değilsin mesela eline para geçti ya
ödemen gerekenden az da olsa yatır paranı böylece harcamamış da olursun
başka merak ettiklein olursa sor canımcım

sağol canım benim :) yine yetiştin imdadımaa :)) teşekkür ederim. otomatik ödeme yapmak istemiyordum iyi oldu bu :) ptt çok mantıklı. peki avon ile aynı bankanın hesabından aktarsam para kesintisi olur mu acaba ? yani kredi kartı değil hesap kartı var ondan yatırabilirmiyim acaba. bir de siparişi verdikten kaç gün içerisinde ödeme yapmamız gerekiyor max. :13::13::124:

Back