AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ya bide ben bişi daha sorucam
sizler mayıs siparişi verdiniz galiba k5 yani
onun son ödeme tarihi ne zaman gözüküyo sizde
ya da herkeste farklı mıdır sipariş verdiğiniz günden itibaren ne kadar zamanda ödemeniz gerekyor
mesela ben k4 siparişimi 6mayısa kadar ödeyebilirim
k5 siparişi de gene 6haziran mı olur acaba :44:

yok canim o hem siparis verdigin gune bagli hem de verdigin siparisin miktarina. Eger verdigin siparis giris fiyati ile 150 tl yi gectiyse, siparisiin faturalanma tarihinden itibaren 1ay suren var diye biliyorum ben

Son düzenleme:
bu arada ben yukarilara cok bakmadan hemen cevap verdim ama sonradan farkettim sohbetin icine daldigimi kizlar kusuruma bakmayin :)

canım bak şimdi sen hangi kampanya sipariş verirsen ver . senin siparişlerin faturalandığı takdirden itibaren 15 gün içinde ödemen lazım nitekim senin siparişlerinin fatura tarihi 21 nisan sanırım bu yüzden son ödemen 15 gün sonrası 6 mayıs olur. yani faturan ne zaman siteye geçerse ondan 15 gün sonra ödemen lazım. ama mesela iş bankasına ben vadesiz mevduat hesabı açtırdım öğrenci belgemle ücretsiz. iş bankasına otomatik ödeme talimatı verdim ve 1 aya uzadı sürem. aynı şey Teb'de de oluyor diye biliyorum

yok canim o hem siparis verdigin gune bagli hem de verdigin siparisin miktarina. Eger verdigin siparis giris fiyati ile 150 tl yi gectiyse, siparisiin faturalanma tarihinden itibaren 1ay suren var diye biliyorum ben

yok canım yanlış biliyormuşsun olsun düzeltelim hemen

Son düzenleme:
canim bisi sorucam ben 150 tl yi gectigim zaman, atiyorum 200tl lik siparis verdim, 25 gun odemedim, yeni katalogtan siparis verebiliyorum ona istinaden oyle dedim evet 150 yi gecmedigim zaman haklisin 15 gun icinde odemek zorundayim onu biliyorum da sasirdim dogrusu senin bu soyledigine

Canım benim k5 faturamın son ödemesi 7 mayısa kadar bilgin olsun..
Hazirana uzatmazlar canım siparişin faturalandıgından itibaren 15 gün civari diye biliyorum..

selam kızlar
kredi kontrol-sipariş limiti ne demek :44:
k5 siparişlerimi de girdim dün ama henüz faturalandırılmamış sanırım
ne ayak sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…