Avon'dan mesaj geldi. Kampanya 5 siparişleri yoğunluk nedeniyle 1 gün gecikmeli olarak teslim edilecekmiş. Var mı başka bu mesajı alan ?
Avon'dan mesaj geldi. Kampanya 5 siparişleri yoğunluk nedeniyle 1 gün gecikmeli olarak teslim edilecekmiş. Var mı başka bu mesajı alan ?
Banada geldi canim hayirdir inşallah Avon özür dilemeyede başladi :))
Yarin 23 Nisan dolayisiyla kargo tatil yaparmi acaba öyle olursa çarşambaya uzar kötü olur..
kızlar bu ay kayıt ücreti ne kadar:?
kızlar benim sorunum çözüldü kataloğu açtığım başlıkta paylaşıyorum haberiniz olsun
rica ederim canımEllerine sağlık arkadaşım süpersin
kızlar elite panoramada 20TL 6.katalogta 32 TL %25 i 24TL ise panoramadan önceden Almak daha karlı
rica ederim canım
kokusu çok hoş
Kızlar merhaba :)
Yeni temsilci oldum katalog 4'ün son günlerinde sipariş verdim. K5 içinde az önce siparişimi girdim katalog sipariş etmezsem temsilci programı hediyesi alamayacağım uyarısı çıktı ne ki o? İlk siparişimde sadece bir tane parfüm testerı vardı öyle çok ciddi bir şeyler gelmiyor herhalde..
Zaten şu little black dress'i falan alacak tutarda sipariş vermiyorum, onu mu kastediyorlar?
arkadaşlar bu ay kafam karıştı..215 tl üzerindeki satışlarımızda ne hediye alıorz avon fırsatlarda 4 adımda allık rimel AVEW KREM faln var.hepsi mi?
faturadakı gonderılmeyen ürün daha sonra gonderılıyo mu?? bilenınız var mmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?