AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Avon'dan mesaj geldi. Kampanya 5 siparişleri yoğunluk nedeniyle 1 gün gecikmeli olarak teslim edilecekmiş. Var mı başka bu mesajı alan ?

Banada geldi canim hayirdir inşallah Avon özür dilemeyede başladi :))
Yarin 23 Nisan dolayisiyla kargo tatil yaparmi acaba öyle olursa çarşambaya uzar kötü olur..

Banada geldi canim hayirdir inşallah Avon özür dilemeyede başladi :))
Yarin 23 Nisan dolayisiyla kargo tatil yaparmi acaba öyle olursa çarşambaya uzar kötü olur..

evet 23nisan nedeniyle sarkma olacak bence de yarın resmi tatil çünkü
bide zaten bi yoğunluk var benim kargom hala hazırlanıyo gözüküyo sistemde
keşke bugün ya da yarın elime geçseydi
neyse artık hepimiz çarşambayı beklicez

kızlar elite panoramada 20TL 6.katalogta 32 TL %25 i 24TL ise panoramadan önceden Almak daha karlı

Şiparişlerim faturalanmış sevkiyata hazırlanıyor olarak gözüküyor, inşallah yarin kargom gelir.. (

Kızlar merhaba :)
Yeni temsilci oldum katalog 4'ün son günlerinde sipariş verdim. K5 içinde az önce siparişimi girdim katalog sipariş etmezsem temsilci programı hediyesi alamayacağım uyarısı çıktı ne ki o? İlk siparişimde sadece bir tane parfüm testerı vardı öyle çok ciddi bir şeyler gelmiyor herhalde..
Zaten şu little black dress'i falan alacak tutarda sipariş vermiyorum, onu mu kastediyorlar?

canım o şu demek oluyor. bizim sipariş girişi sayfasının altında kataloglar görünür k5 ve k6 onların adedleri vardır 1-5-10-20 vs sen hiç katalog eklememişsin avonda sana sadece 1 katalog gönderir . bunun için katalog eklemen lazım onu söylemiş. sipariş giriş sayfasının en altına in orda sol tarafta kutucaklara istediğin adedi girceksin. bence 5 tane söyle yeterli olur 5.90 mı ne fiyatı. hem elinde fazla katalog olur hemde temsilci programı hediyeni alırsın. parfüm numunesi diye geçme bende 80 ruj,120 parfüm numunesi var yani bazı parfümlerin 2 numunesi var elimde ve çok lazım oluyor. kokusunu bilmeyen müşteriye direk denetiyorsa kokusu beğenince de alıyor .

siparişim gelmiş az önce kargodan haber geldi birazdan teslim ederler
çoook heyecanlıyım

Kızlar ben bişey sorucam hani 175 tl sipariş verirsen little black dress parfüm hediye geliyo bu yeni katılanlar için mi yoksa herkes için mi geçerli ???

arkadaşlar bu ay kafam karıştı..215 tl üzerindeki satışlarımızda ne hediye alıorz avon fırsatlarda 4 adımda allık rimel AVEW KREM faln var.hepsi mi?

arkadaşlar bu ay kafam karıştı..215 tl üzerindeki satışlarımızda ne hediye alıorz avon fırsatlarda 4 adımda allık rimel AVEW KREM faln var.hepsi mi?

katalog 4için 175lira siparişe little black dress
k5 için şu kalem vs setinden
k6için de sanırım anew krem vardı bunlar aylık sipariş ücretine göre oluyo
(k5-k6 215tl sipariş diye biliyorum) hepsini aynı anda kazanamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…