AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar ben bu ay başladım
k4 ile k4 den bu ikili indirimde olan pudra ve likit fondöten aldım ama aldığım fondötenin tıpası çalışmıyor müşteri haliyle bıraktı bana almadı birde föndötenin rengi koyu bende değişim değil iade etmek istiyorum kampanya dan aldığım için nasıl olur sizce ödemesi falan nasıl benden düşülür beni bilglendirir misiniz

hangi kampanyadan aldığın farketmez canım 3 kampanya iade hakkımız var. sana gelen faturadan likit fondateni bul fatura suretini kopart.. alt tarafta iade sebep kodları var sen tıpa çalışmadığı için hasarlı /akmış seçeneğini seçeceksin. gelelim nasıl yapacağına. faturan da kopardığın yerde likit fondöteni bul sonra iade seçeneğini işaretle iadenin iki yan tarafı adet tutarı vardır oraya 1 yaz fondötenin fatura tutarını yaz ve sebep koduna da A yaz yani Hasarlı/akmış demektir bu. bu kampanya verdiğin siparişi getiren kargocuya iadem diye ver poşete koyupta . ayrıca o poşetin içine adın, soyadın, tc kimlik numaran, adresin ve temsilci numaranı da bir kağıdı yazıp koy. ve poşeti bantlada ver . bilgilerini yani ismini falan da poşetin üzerine yapıştır. umarım karışık anlatmamışımdır canım. yardımcı olabilmişimdir. ayrıca iaden şirkete ulaştığı zaman fatura tutarından düşülür muhakkak

Son düzenleme:
merhaba kadınlar kulübü üyeleri...ben avona üye olmak istiyorum dün netten başvurdum.sonrası hakkında hiçbi fikir sahibi değilim . şimdi nolcak beni aramalarını mı bekliyecem .teşekküler....

merhaba kadınlar kulübü üyeleri...ben avona üye olmak istiyorum dün netten başvurdum.sonrası hakkında hiçbi fikir sahibi değilim . şimdi nolcak beni aramalarını mı bekliyecem .teşekküler....

merhabalar
sanırım yaşadığınız ildeki takım öncülerinden birini yönledirecekler
öyle olmasa bile avon yarın size dönecektir
hayırlı uğurlu olsun..

sağolun...neden takım öncüsüne yönlendiriyolar diyelim yönlendirdiler sonra ne olacak

size yardımcı olabilmesi açısından sanırım böyle bişi olacak
avonda tek başına değil genelde takım olarak çalışılır diye biliyorum ki böylesi daha iyi
ama bakalım yarın kesin dönüş yaparlar o zaman görürüz ben de merak ettim :)

sağolun...neden takım öncüsüne yönlendiriyolar diyelim yönlendirdiler sonra ne olacak

Cânim senin bölgende bulunan en yakın takım öncüsüne yönlendirirler seni. Ararlar randevu talep ederler ve senden kimlik fotokopini ve 1 adet fatura isterler, görüştüğünüzde 1 form doldurursun ve artık onlar senin kaydını almiş olur. 1 kaç gün içinde temsilci numaran cep telefonuna mesaj olarak gelir. Ve sisteme girip yaparak sipariş verebilirsin. Umarim iyi bi takim öncüsüyle tanışırsın. Hayırlı olsun şimdiden. Umarım iyi anlatabilmişimdir..

inş. iyi biriyle karşılaşırım sağolun çok bilgilendirdiniz beni peki fatura ödeme her bankada oluyomu ben mersinin ilçesinde yaşıyorum burda halkbank ve ziraat var

inş. iyi biriyle karşılaşırım sağolun çok bilgilendirdiniz beni peki fatura ödeme her bankada oluyomu ben mersinin ilçesinde yaşıyorum burda halkbank ve ziraat var

Canim ben akbanktan yatiriyorum 2 lira masraf karşiliğinda, ama iş Bankasi ve diğer bankalardanda yatırılır sanirim, bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa güzel olur.

k6 da pare gold ve todayin temsilci fiyatı nedir daha kargom gelmedi ama çok merak ediyorumm bu ayy almamakla köyü mü ettimm diye :))

siparişi verdikten sonra 2gün içinde gelir canım
sistemde öyle yazıyor genelde bakma sen ona

teşekkür ederimm :)) bide sorum olcaktıı ben iş bankasına otomatik talimat verdimm sonra bi sipariş grdm fakat iptal ettrmek orunda kaldımm tekrar yeni şeklinde sipariş girdim siparişimde kredi kontrol yazıyodu araştırdığıma göre yeni temsilcilerde 600 u geçmicek olayı varmış benimde iptal olan ürünle birlikte 588 tutmuştu ama o 588 in içinde iptal ettiğimde siparişte vardı bu nasıl oluyor kabl etmyorlar mı iptali?

Merhaba, mayıs ayı kataloğunda "Rahatlatıcı Etkili ve Işıltı veren Fodöten Ivory" diye bir ürün var. Bu ürünü sepete eklediğimde 31.80 TL görünüyor, ancak fırsat detayına tıkladığımda bir pencere açılıyor ve KAMPANYA 5 : Süper Teklif - K5 Kataloğu"ndan 25,00TL"lik Alışveriş Yapan Herkese, Calming Effects Fondöten SADECE 13,50TL! diye bir yazı çıkıyor. Ben bu ay 200 TLnin üzerinde siparişi veriyorum zaten bu katalogtan ama ekstra bir şeyi daha işaretlemem gerekiyor mu bu kampanyadan yararlanabilmek için, yoksa otomatik olarak 13.50 TLye gelecek mi bu ürün bana? İlk siparişim olacak bu biraz acemiyim bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…