erkeğini bilmiyorum ama bayanının kokusu hafif ve ferah,yazlık bi koku bence ... çok fazla kalıcı değilwındscape hem bayanını hem erkeğini almayı düşünüyorum değil sipariş verdim bile bilenler yazabilir mi acaba nasıl kokuyor memnun kalır mıyım acaba lütfen ilk defa kullanıcam çok merak ediyorum
tesekkür ederım canım cevabın ıcın kalıcı degılse bende durmadan sıkarım o zaman :)erkeğini bilmiyorum ama bayanının kokusu hafif ve ferah,yazlık bi koku bence ... çok fazla kalıcı değil
çanta hangi çanta en azından çantanın hangisi olduğunu ve hangi katalogta olduğunu söylersen yardımcı olabiliriz canımarkadaşlar avondan çanta alan var mı varsa fotoğraflarını paylaşabilir mi bizde bilgi sahibi oluruz ona göre alırız
yeni katalog bir kaç sayfa geride var benimde daha bugün elime geçti yarın akşam üzeri vaktim olursa bende bikaç fotoğraf eklicem k4 kataloğundanyeni kataloğu kmse eklemyecek mi merak ediyorum
ben parfümlernin ikisininde numunelerine baktım hoş ve ferah kokular ama bir arkadaş söylemiş biraz uçucu. k4 te çok güzel parfümleri indirime sokmuşlar bilginizewındscape hem bayanını hem erkeğini almayı düşünüyorum değil sipariş verdim bile bilenler yazabilir mi acaba nasıl kokuyor memnun kalır mıyım acaba lütfen ilk defa kullanıcam çok merak ediyorum
arkadaşla solutions'un hydra beyond serisinden gündüz veya gece kremini kullanmış olanınız var mı?
bir arkadaşım istiyor ama cildi aşırı hassas ve kuru alıp, almama konusunda tereddütte bende bu kremden hiç kullanmadım ama solutions'un karma cilt kreminden falan kullanmıştım.
bende buraya yazayım dedim belki aranızda cildi hassas olup kullanan ve yorum yapabilecek olan vardır.
bu ay ki katalogta orta kalın sayfada her gruptan 1 ürün seçin 34 tl ödeyin yazan yerde naturals'in saç bakım balsamı var.
bu balsamı kullanmış olanınız var mı güzel bir ürün mü?
Avon temsilci sitesinde yeni bir sey yayinlamislar gordunuz mu 50 tl lik bi paket , siparis vereniniz oldu mu ?
bu ay ki katalogta orta kalın sayfada her gruptan 1 ürün seçin 34 tl ödeyin yazan yerde naturals'in saç bakım balsamı var.
bu balsamı kullanmış olanınız var mı güzel bir ürün mü?
Avon temsilci sitesinde yeni bir sey yayinlamislar gordunuz mu 50 tl lik bi paket , siparis vereniniz oldu mu ?
bu paket sadece temsılcımı alabiliyor ? nerde acaba paketi göre bilirmiyim lınk atsan ?:)
kampanya 4'te allıklarda indirim var mı?
bir arkadaşım allıkların russet renginden istiyor ama hala indirim yok.
kızlar selam
şu argan yağlı serumu yada benzer olan bi ürünü kullanıp etkili bulan var mı
alıcam ama çoook kararsız kaldım :44:
kızlar selam
şu argan yağlı serumu yada benzer olan bi ürünü kullanıp etkili bulan var mı
alıcam ama çoook kararsız kaldım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?