Merhaba kızlar, Anew Rejuvenate Cilt Canlandırıcı Serum +25 ürününe ihtiyacım var aşağıda da resmi var.. Bu ürünü epeydir katalogda göremiyorum acaba kalktı mı bileniniz var mı??? Kalktıysa ona eş değer ürün var mı!!! ????
Eki Görüntüle 648313
Yardımcı olursanız çok sevinirim
puan sistemine geçildi. ben bu ay 455 tl lik satış yaptım ve 350 tl olan hediyeyi aldım. peki 85 tl lik puan hesabıma yansıyacak mı.
Avon Club Programımıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
Kampanya 3, Temsilci Programı 1. Seviye hediye limiti 370,00 TL olup, belirtilen limite ulaştığınızda 520 puan kazanmaktasınız. Daha fazla puan kazanmak için 2. Seviye hediye limiti olan 740,00 TL'ye ulaşın 1200 puan kazanın.
Kampanya 3 süresince kazanabileceğiniz toplam puan 1720'dir.
Bilginize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.
Saygılarımızla,
Avon Kozmetik Ürünleri
bu cevap geldi kızlar, o zaman illa o sınırı geçmemiz gerekecek.
aslında yaptığımız siparişlere göre belli bir puan sistemi getirilse, sınırı geçemesekte puan ödülümüz olsa daha çok satış yapabiliriz, azmederiz dimi...
kızlar avonun kırık saç ucu onarımı serumunu kullanan var mı almak istiyorum ama argan yağlı serumla arasında kaldım sizce hangisi? :))
aynen bu argan yağının saç kremini sipariş verdim nasıl ki acabaaa
ben kullanıyorum vede çok memnunum 1. şişem bitmek üzere hatta bir de bu serinin maskesini kullanıyorum.
saçlarım ince telli, yağlı ve hemen elektriklenir ama bu serum elektriklenmesi önledi, yağlandırmadı ki kullanırken asla diplerine sürmeyin ve en önemlisi hoş bir ışıltı verdi ayrıca kolay taranmasını sağladı.
bebeğim ben al derim çok güzel ben maskesi ve şampuanıyla bir kullanıyorum yumuşacık yapıyor
çok güzel canım emin olaynen bu argan yağının saç kremini sipariş verdim nasıl ki acabaaa
tamam kızlar bende bi deneyim o zaman zaten 8tl bişiydi yanılmıyosam
Eki Görüntüle 652573 Eki Görüntüle 652574 kızlar ürün ilk resimde sağda olan sanırım
peki bu şampuan maske filan demiştiniz şampuanda sağdakiler mi advence olanlar :26:
çok güzel canım emin ol
bak canım şampuan saç kremi ve serum sağdaki resminde var zaten ama alacağın kişiye söyle şampuanın 700 ml olanı var onu al bence . sol taraftaki resimde olanlardan soldaki yani yeşil olan kırık saç ucu onarıcı sağdaki de argan yağı serumu yine. umarım anlatabilmişimdir karışık oldu gibi biraz ama
kızlar avonun kırık saç ucu onarımı serumunu kullanan var mı almak istiyorum ama argan yağlı serumla arasında kaldım sizce hangisi? :))
Canım ben kırık saç ucu onarıcı serumdan ıkı sıse bıtırdım gercekten ıse yarıyo mu bılemem ama saclarıma acayıp yumusaklık verdı yaglı bı hıs kesınlıkle bırakmadı cok severek cok begenerek kullandım acıkcası. Sımdı argan yaglıyı kullanıyorum kokuları aynı ama argan yaglı serumun yapısı daha yogun daha yagımsı bı hıssı var evet yumusaklık verıyo ama dıger serum daha yumusatıyodu sacımı .s bana sorarsan kırık sac onarıcı serum derım :)
canım iyi gelmesine sevindim öncelijkle
bende alıcam her ikisini ama bişi soracaktım yağ neysede serum durulanıyo mu acaba
yoksa saçı yıkadıktan sonra mı sürüyosun
yok canım durulanmıyo ben sacımı havluya sarıyorum bı 5 10 dk sonra saclarımı tarayıp dıbıne gelmıcek sekılde suruyorum
tamam canım teşekkürler siparişimi vereyim de gelsin bi an önce bende deneyim
ama ben ancak cumaya filan alacağım kişiye sölücem zamanı geçmez heralde demi
avondan almayalı epey oldu da :26:
bunlarda benm ürünlerim kızlaar :))Eki Görüntüle 652703 Eki Görüntüle 652704 Eki Görüntüle 652705 Eki Görüntüle 652706 Eki Görüntüle 652708 Eki Görüntüle 652710
bunlarda benm ürünlerim kızlaar :))Eki Görüntüle 652703 Eki Görüntüle 652704 Eki Görüntüle 652705 Eki Görüntüle 652706 Eki Görüntüle 652708 Eki Görüntüle 652710
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?