AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Sorumu daha önce sordum ama cevap alamamıştım??? Acaba bilgisi olan varmı!!

Son düzenleme:
puan sistemine geçildi. ben bu ay 455 tl lik satış yaptım ve 350 tl olan hediyeyi aldım. peki 85 tl lik puan hesabıma yansıyacak mı.
Avon Club Programımıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Kampanya 3, Temsilci Programı 1. Seviye hediye limiti 370,00 TL olup, belirtilen limite ulaştığınızda 520 puan kazanmaktasınız. Daha fazla puan kazanmak için 2. Seviye hediye limiti olan 740,00 TL'ye ulaşın 1200 puan kazanın.

Kampanya 3 süresince kazanabileceğiniz toplam puan 1720'dir.

Bilginize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,
Avon Kozmetik Ürünleri

bu cevap geldi kızlar, o zaman illa o sınırı geçmemiz gerekecek.
aslında yaptığımız siparişlere göre belli bir puan sistemi getirilse, sınırı geçemesekte puan ödülümüz olsa daha çok satış yapabiliriz, azmederiz dimi...

kızlar avonun kırık saç ucu onarımı serumunu kullanan var mı almak istiyorum ama argan yağlı serumla arasında kaldım sizce hangisi? :))

Arkadasim digru puan sistemine gecildi ama 1 yil icinde en az 5000 tl satis limitine ulasirsak avon club temsilcisi olabiliyoruz

bebeğim ben al derim çok güzel ben maskesi ve şampuanıyla bir kullanıyorum yumuşacık yapıyor

tamam kızlar bende bi deneyim o zaman zaten 8tl bişiydi yanılmıyosam

kızlar ürün ilk resimde sağda olan sanırım
peki bu şampuan maske filan demiştiniz şampuanda sağdakiler mi advence olanlar :26:

aynen bu argan yağının saç kremini sipariş verdim nasıl ki acabaaa
çok güzel canım emin ol

bak canım şampuan saç kremi ve serum sağdaki resminde var zaten ama alacağın kişiye söyle şampuanın 700 ml olanı var onu al bence . sol taraftaki resimde olanlardan soldaki yani yeşil olan kırık saç ucu onarıcı sağdaki de argan yağı serumu yine. umarım anlatabilmişimdir karışık oldu gibi biraz ama

hımm anlaşıldı komple alıncak bunlar canım
thanks

kızlar avonun kırık saç ucu onarımı serumunu kullanan var mı almak istiyorum ama argan yağlı serumla arasında kaldım sizce hangisi? :))

Canım ben kırık saç ucu onarıcı serumdan ıkı sıse bıtırdım gercekten ıse yarıyo mu bılemem ama saclarıma acayıp yumusaklık verdı yaglı bı hıs kesınlıkle bırakmadı cok severek cok begenerek kullandım acıkcası. Sımdı argan yaglıyı kullanıyorum kokuları aynı ama argan yaglı serumun yapısı daha yogun daha yagımsı bı hıssı var evet yumusaklık verıyo ama dıger serum daha yumusatıyodu sacımı .s bana sorarsan kırık sac onarıcı serum derım :)

canım iyi gelmesine sevindim öncelijkle
bende alıcam her ikisini ama bişi soracaktım yağ neysede serum durulanıyo mu acaba
yoksa saçı yıkadıktan sonra mı sürüyosun

canım iyi gelmesine sevindim öncelijkle
bende alıcam her ikisini ama bişi soracaktım yağ neysede serum durulanıyo mu acaba
yoksa saçı yıkadıktan sonra mı sürüyosun

yok canım durulanmıyo ben sacımı havluya sarıyorum bı 5 10 dk sonra saclarımı tarayıp dıbıne gelmıcek sekılde suruyorum

yok canım durulanmıyo ben sacımı havluya sarıyorum bı 5 10 dk sonra saclarımı tarayıp dıbıne gelmıcek sekılde suruyorum

tamam canım teşekkürler siparişimi vereyim de gelsin bi an önce bende deneyim
ama ben ancak cumaya filan alacağım kişiye sölücem zamanı geçmez heralde demi
avondan almayalı epey oldu da :26:

kızlar avon borcumuzu net dışında nasıl ödeyebiliriz?? haftaiçi 17 den önce olması lazım ama o saatte işteyim ve sistemim engelli ( telefonla veya atm den oluyo mu??

tamam canım teşekkürler siparişimi vereyim de gelsin bi an önce bende deneyim
ama ben ancak cumaya filan alacağım kişiye sölücem zamanı geçmez heralde demi
avondan almayalı epey oldu da :26:

yok canım geçmez 22 marta kadar sipariş girebiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…