AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşınıza bayıldım bende minibar mı alsam ki

neden olmasın

ya buarada diğer yazdığım konularla ilgili kimse birşey yazmıyor.. fatura konusu, maliye konusu.. bunlar ciddi sorunlar!!
galiba yanlış yerdeyim.. burası hep gittigidiyor satıcıları ile dolu olsa gerek, ve galiba hepiniz fatura kesiyorsunuz. neyse..
herkese bol satışlar

hmmm mantıklıymış, çooooooooooooook teşekkür ederimmmmmm

neden fotoğrafı çektiniz ki? hem katalog hem de panaroma Avon'un sitesinde var zaten

Eklenenler K4e ait canım (

Ayrıca fotolar için teşekkürler katalog ve panaromada güzel şeyler var, benimde bu gün kargom elime ulaştı.. (

Son düzenleme:
nurdi'cim resimler için teşekkürler kampanya4'te taraklarda %50 indirim var mı??

nurdi ellerine sağlık Bir heyecanla Geldim katalog ekliyim diye eve Bir baktım arkadaşımız eklemiş süpersin ..

meraba arkadaslar bende aranıza yenı takıldım cok bılgım yok avonla ılgılı takım omcumuzde o kadar ılgılı degıl 3 aydır yapıyorum ve takım oncusu olmayı dusuyorum sızce takım oncusu olmak mı ıyı yoksa temsılcı mı olmak bana bır akıl verın sartları falan neler

canım ahh ahh seninle çalışmak isterdim :) bende takımoncüsü adayı arıyorum tabii ki takımöncüsü olarak çalışarak kazancına kazanç katabilirsin k4 itibaiyle değişiyor herşey o yüzden kısaca Şöyle diyebilirim 4 aktif çalışacak temsilci +1 sen cironuz 1000TL olması gerek senin net satışın 150TL olması gerekiyor

Ceylan hanim iyi aksamlar. Ben size bisey sorcaktim avon club uyeleri siparis verdikce puan birikiyormus ve o puanlarla hediye secilebiliyormus peki avon club uyesi nasil oluyoruz yoksa biz temsilciler olarak zaten uyemiyiz

Kızlar, daha önceki faturalarımı havale yoluyla yatırıyordum. Sonra otomatik ödeme talimatı verdim. Hatta Avon'dan mesaj da geldi, otomatik ödeme talimatı verdiğiniz için teşekkür ederiz diye. Son faturamın vadesi 27 şubattı. Şimdi siteye girdiğimde gecikmiş borç diye uyarı çıkıyor ekranda. Hesaptan çekildi de, siteyi mi güncellemediler anladım. Bu ne şimdi yaa ???

pekı bu 1000 tl katalog fıyatı ıle mı yada soyle dıyeyım bu 1000 tl sparıs oldukdan sonra bana yuzde kac kalır takım oncusu olmak daha mı ıyı yoksa musterımı yapmak daha ıyı

Güncellemeden kaynaklıymış bugün düzeldi.
Biraz önce kolim geldi ve içinde eksik ürün çıktı. Kırmızı ve beyaz saat almıştım. Beyazı göndermişler, kırmızı yok. Faturada kesilmiş ücreti. Başına böyle bir şey gelen var mı ?

Ben daha önce karşılaşmadım böyle bi durumla ama faturada herhangi bi acıklama yokmu canım, genelde gönderemediklerinde bi sonraki siparişte gönderiyorlar ama.
Sen yinede avona bi mesaj at canım neyden kaynaklandığını kesin olarak söylerler..

bnmde geçikmiş borç yazıyor mesaj olarak nasıl göndericem hesaptan çekmeleri için lütfen bilen varsa yazsın

Yarin sabah avonun sitesine gir odeme sayfasini ac ordan odemeye tikla otomatik odeme de ve ode ye bas o zaman cekilir eger hesabinda para varsa , yapamazsan musteri hizmetlerini ara onlar da yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…