• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

selam arkadaşlar avona üye olmayı düşünüyorum ama bir iki sorum olucak diyelimki şubatta üye oldum yani yarın birgün üyelik ücreti ne kadar bide aynı şekilde bu ay üye olunca hemen mart katoloğu başlamadan sipariş vermek zorundamıyım....kısacası üye olur olmaz aynı ayda sipariş vermek zorundamıyım cevaplarsanız memnun olurum ..

Sevgili maricik
avona üye olmak için herhangi bir ücret ödemiyorsun.
Üyeliğinin devamı için sipariş vermen senin yararına.
verdiğin siparişler 85 tl ve üstü oldugu takdırde kargo ucretı odemıyorsun 85 ın altında olursa oduyorsun.kargo ucretı ne kadar olur bılemem 8 10 lira neyse.
3 ay boyunca sıparıs vermezsen uyeliğin otomatik olarak siliniyor.

Umarım faydalı olmuşutur bilgiler.Şimdiden kolay gelsin :)

Verdğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Peki katalog için bir ücret ödüyor muyuz? Bu işe girmeye değer mi yani az da olsa birşeyler kazanabilir miyim? Sonuçta ne kadar çok tanıdık o kadar çok satış ama bazı firmalardan yana çok dertli olan arkadaşlarım var satıyoruz ama bize hiçbirşey kalmıyor diye bende böyle olmak istemiyorum.

sana bir katalog firma veriyor.ama çevren geniş ise bir yetmeyecektir. extra verdiğin kataloglar 1,30 dan geliyor.
Dediğin gibi ne kadar çok çevre o kadar satış.İşi yaptığına değer mi değmez mi o değişir.
benim yaptığıma değiyor.ama değmesi için çok çalışmak lazım.emeklemeden koşulmuyor malesef.çevreni oluşturduğun an ve paranı aldığın o an mükemmel bi duygu.
denemeden karar veremezsin.
diyor ya büyüklerimiz akmasa da damlar :)

maricik bende izmirdeyim istersen yüzyüze konuşup sana detayları anlatıp kaydını da yapabiliriz sana özelden mesajda attım bana dönersen sewvinirim :54:

Selam hanımlar :16:

Bir şey soracagım size; şimdi ben farklı bir şehire tanımadıgım birine ürün göndermeyi düşünüyorum kapıda ödeme sistemiyle. Eger ki alacak olan kişi vazgeçerse ne kadar sürede iade etme zamanım var şirkete ?
Hatta bir de şu kapıda ödeme sistemi hakkında bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa nasıl sevinirim :17:
Merhabalar Ben Türkiye'nin Her yerine yolluyorum Vazgeçerse Kargo ücretini sen ödemek zorunda kalıyorsun ptt'ye Avona ürünlerini 3 kampanya geri Gönderebiliyorsun ..
bayanlar merhaba; anew'in yeni ürünü absolute even nasıldır? kullanan var mı aranızda?
Ben bu ay çok Siparişim oldu şimdi kullananlar memnun ..
Merhaba hanımlar ben üniversite mezunu iş bulamamış evli bir bayanım. Malum günümüz şartlarında tek kişinin maaşıyla geçim zor bende evde oturmaktan ve iş aramaktan yoruldum ev ekonomisine katkıda bulunmak için avon temsilcisi olmayı düşünüyorum ama kafamda bazı soru işaretlerim var umarım bana yardımcı olursunuz. Öncelikle temsilci olmak için bir ücret ödüyor muyuz? Her ay sipariş vermek zorunda mıyız? Verdiğimiz siparişler için kargo ücreti alınıyor mu ,alınıyorsa ne kadar? Gelen kataloglara ücret veriyor muyuz? Eğer ki bu işi yapamadığımızı gördük yani satamıyoruz üyelikten çıkmak kolay mı şirket herhangi birşey talep ediyor mu (maddi açıdan)? Birde en önemlisi bu işe girmeye değer mi yani maddi yönden eşime destek olabilir miyim?
Bence başlamalısın İşe girmeye değer Ama ayrı Bir cüzdanın olursa eğer gelen parayı harcarsa hep zarar edersin..Ben Sigortacıyım Ek iş olarak girdim ve şuanda takım Öncüsüyüm Çok seviyorum avonu her geçen gün kazancıma kazanç artarakta Büyüyüorum ..
selam arkadaşlar avona üye olmayı düşünüyorum ama bir iki sorum olucak diyelimki şubatta üye oldum yani yarın birgün üyelik ücreti ne kadar bide aynı şekilde bu ay üye olunca hemen mart katoloğu başlamadan sipariş vermek zorundamıyım....kısacası üye olur olmaz aynı ayda sipariş vermek zorundamıyım cevaplarsanız memnun olurum ..
Merhabalar Canım mart katalogunda üyelik ücreti 8.5TL
hanımlar yarın yeni katalog saat kaç gibi açılır fikriniz var mı:))
Ben 18.00 biliyorum Çünkü Bizim bölgenin kapanışı 18.00 de oldu Bugün..

mrb kızlar

benim de iade ile ilgili bir sorum var. 2012'nin son kampanyasının siparişiyle birlikte Enhancing leaves gift set (yapraklı kolye) almıştım. Katalogdakinden çok farklı geldi tabiki ve iade için de ha bugün ha yarın derken bugüne geldim geç kaldım galiba. Kolye kampanya 1'in kolyesi ama ben örnek ürün olarak istediğim için iade etme şansım yok değil mi? Yarın da kampanya 2nin son günü zaten

Merhaba hanımlar ben üniversite mezunu iş bulamamış evli bir bayanım. Malum günümüz şartlarında tek kişinin maaşıyla geçim zor bende evde oturmaktan ve iş aramaktan yoruldum ev ekonomisine katkıda bulunmak için avon temsilcisi olmayı düşünüyorum ama kafamda bazı soru işaretlerim var umarım bana yardımcı olursunuz. Öncelikle temsilci olmak için bir ücret ödüyor muyuz? Her ay sipariş vermek zorunda mıyız? Verdiğimiz siparişler için kargo ücreti alınıyor mu ,alınıyorsa ne kadar? Gelen kataloglara ücret veriyor muyuz? Eğer ki bu işi yapamadığımızı gördük yani satamıyoruz üyelikten çıkmak kolay mı şirket herhangi birşey talep ediyor mu (maddi açıdan)? Birde en önemlisi bu işe girmeye değer mi yani maddi yönden eşime destek olabilir miyim?

merhaba maricik ben seray:)

bende senin gibi baya araştırarak başladım bu işe, çok zor bi iş değil öncelikle ama planlı olmak gerekiyor sadece :)

yatılı okuduğum için yurt ve üniversite çevreme satış yapabiliyorum ve ayrıca kendime indirimli ürünler alabiliyorum benim en sevdiğim yanı bu açıkçası :) bu sayede baya güzel makyaj yapmayı öğrendim. gerçekten geliştiriyor insanı :) özgüven geliyor. Bu kadar stres yapmana gerek yok sen başvur olmadı bırakırsın. ayrıca sipariş alamam diye üzülmene gerek yok 3 ay boyunca ancak hiç sipariş veremezsen o zmn üyeliğin iptal oluyor :)
şimdi de takım öncülüğü yapıyorum :)
sen de temsilcilik düşünüyorsan seve seve yardımcı olurum :)

kendine iyi bak :)

selam zahidem,
öncelikle şuanda üyelik ücreti 8 lira, ayrıca ancak üye olduğun kampanya dahil 3 kampanya hiç 85 tl lik sipariş veremezsen üyeliğin sonlanır. yani hiçbi zorunluluğun yok :)
kafan rahat olsun :)

başvurmayı düşünüyorsan ve kafanda sorular varsa mesaj atabilirsin :)

Merhaba bişey sormak istiyorum ..

Bazı zamanlar avondan sipariş veriyorum bu işi arkadaşım yapıyor. 2*3 ayda 1 diyebilirim 20*30 TL lik alışveriş.

Bugün arkadaş aklıma girdi avon temsilcisi ol kendin al gelişine falan filan diye. alışveriş nasıl oluyor..

aldıklarım kargo ile gelecek kargo ücreti bana mı ait olacak ?

Katalog yolluyorlar mesela bunun ücretini ben mi ödüyorum. ?

Avona ödemeyi nasıl yapıyorum bankadan havale ile mi sadece kredi kartı ile falan mı ?

Üye olmak için internetteki başvuruyu doldurmak yeterli mi ?

Bana kazançları ve olumsuz yönleri neler olacak merak ettim katılmaya değer mi ?

merhaba canım :)
bende senin gibi daha indirimli ürün almak için başlamıştım ama şimdi takım öncüsü oldum :)sorularını sırasıyla cevapliyim

eğer 85 tl den az sipariş verirsen kargo ücretini sen ödüyorsun. 85 lira ve daha fazlası için ise 1 tl kargo bedeli bulunuyor :)

katalogların tanesi 1.30 tl her ay 1 adet katalog ücretsiz geliyor.

ptt den de yapabilirsin ama tavsiyem kredi kartı kullanman çok daha pratik

üye olmayı düşünüyorsan bana ulaşabilirsin :) takım öncüsü çok önemli bu işte:)

Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim hanımlar.Özelden mesaj yazan arkadaşlarım malesef mesaj sayım az olduğu için sizlere cevap yazamıyorum. Bilmediğim o kadar çok şey var ki burda sorsam rezil olurum diyede korkmuyor değilim. Öncelikle bir arkadaşımız yazmış bu işte takım öncüsü çok önemli diye, şimdi takım öncüsü ne temsilci ne? Ayrıca aklıma takılan bir başka soruda satılan ürünlerin bir kataloğu var sonuçta yani bütün fiyatları orda yazıyor ben bu satış fiyatının üstüne kar koyupta satamıyorum bütün herkes orada ürünün fiyatını görüyor ee peki ben üstüne kar koymadan o fiyattan satarsam ben nasıl para kazanıcam peki? Kusura bakmayın hanımlar dediğim gibi sorularım komik gelebilir inanın hiçbirşey bilmiyorum bu yüzden soruyorum.

Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim hanımlar.Özelden mesaj yazan arkadaşlarım malesef mesaj sayım az olduğu için sizlere cevap yazamıyorum. Bilmediğim o kadar çok şey var ki burda sorsam rezil olurum diyede korkmuyor değilim. Öncelikle bir arkadaşımız yazmış bu işte takım öncüsü çok önemli diye, şimdi takım öncüsü ne temsilci ne? Ayrıca aklıma takılan bir başka soruda satılan ürünlerin bir kataloğu var sonuçta yani bütün fiyatları orda yazıyor ben bu satış fiyatının üstüne kar koyupta satamıyorum bütün herkes orada ürünün fiyatını görüyor ee peki ben üstüne kar koymadan o fiyattan satarsam ben nasıl para kazanıcam peki? Kusura bakmayın hanımlar dediğim gibi sorularım komik gelebilir inanın hiçbirşey bilmiyorum bu yüzden soruyorum.

maricik
öncellikle rezil olma korkusunu bi taraf at.birbirimize yardımcı olmak için burdayız :)
sana bir fiyat listesi gönderiliyor sen oradan alıyorsun katalogtaki satış fiyatından satıyorsun.
alış ve satış fiyatları farklı yani.katalogtaki senin satıs fiyatın.sana birde alış fiyat listesi gönderiyolar.

Arkadaşlar ptt kargo ile kapıda ödemeli ürün gönderimi nasıl oluyor diyelimki ben 30 liralık avon ürünleri yolluycam nasıl olcak yani ptt müşteriden para alıncamı ben gidip pttden alcam yoksa hesaba filan mı yatırıyor ptt ücreti birde kargo ücretleri nasıl ptt nin mesela bir müşteri aynı ildeyiz ama uzağız diye kargo ile gönder dedi bana aldıkları da hep makyaj fırçaları fondoten allık far fırçaları ve kabuki fırça sizce bunlara ne kadar kargo ücreti alır ptt?

Back