acil yardim kizlar arkadasim indirimsiz parfumlerin oldugu sayfadan parfum istemisti 1 tl olan skyler cantayla beraber ben cantanin kidunu girmeyi unutmusum kargom geldi ama canta yok iade edip tejrar siparis etsem sorun olurmuki
liilith canım aynı mascarayla değişim olur...Rica ederim herzaman takıldığında yardımcı oluruz Burrda hepimiz kocaman bir aileyiz .
öykücüm şubat kataloguysa olur ama biten ocak katalogundan bahsediyorsan malesef çok geç
kızlar ya, ben su yeni parfüm varya hani coklu siparis edebildiğimiz, kokusunu cok merak ediyorum nasıl? benzediği bir parfüm varmı:26:
Kızlar k3'te hemen hemen bütün pudralar indirimde. teyzem için sipariş vericem ve kataloğa bakmadan, bana güvenerek istedi. color trend var, luxe serisi var, bronzlaştırıcı seri var, diğer pudra da var. sizce en güzeli hangisi ?
bir de panoramada kırmızı, mavi, beyaz saat var. bunlardan sadece 1 tane mi sipariş verebiliyorum ? 3 renkten de birer tane alabilir miyim ?
anew'in pudrasını kim aldıysa çok memnun kaldı luxe serisinin pudrasıda güzel olabilir.
normal siyah ambalajlı sıkıştırılmış pudrasıda güzeldir.
color trend serisini genel olarak pek beğenmem hele ki 30-35 yaş üzerine kişilere asla uymaz.
bronz pudra ise bence sadece yaz aylarında kullanılabilinicek veya yüze kontür işleminde kullanılacak üründür.
Panoramada kırmızı, mavi, beyaz saat var. bunlardan sadece 1 tane mi sipariş verebiliyorum ? 3 renkten de birer tane alabilir miyim ?
kızlar ben oriflame satıyorum oriflame den cok memnunum ama avon da satmak istiyorum daha doğrusu kendi ürünlerimi almak icin üye olmak istyorum avon nasıl peki kızlar bana yardımcı olurmusunuz oriflame gibimi ??
kızlar ya, ben su yeni parfüm varya hani coklu siparis edebildiğimiz, kokusunu cok merak ediyorum nasıl? benzediği bir parfüm varmı:26:
Kızlar k3'te hemen hemen bütün pudralar indirimde. teyzem için sipariş vericem ve kataloğa bakmadan, bana güvenerek istedi. color trend var, luxe serisi var, bronzlaştırıcı seri var, diğer pudra da var. sizce en güzeli hangisi ?
lux serisi bence en güzeli şöyle düşün eksilerini düzeltip yeni bir ürün
bir de panoramada kırmızı, mavi, beyaz saat var. bunlardan sadece 1 tane mi sipariş verebiliyorum ? 3 renkten de birer tane alabilir miyim ?
Kodları farklıysa 1er tane başvurabilirisin..
Katalog 3 neler var indirim broşürü nasıl Biri sevabına eklese =))
Ben kullanıyorum gayet memnunum ihtityaçımı karşılıyor..
roll-on lar harikaaa ben siyah yeşil ve mavisinden aldım siyahla yeşilin kokusu süpermiş mavide güzel annem mesela onu beğendi ama ben yeşile bayıllldımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?