kargom geldi şubeye ama teslime çıkmadılar tabi. bekle ki sabah olsun
sevindim canım yarın sabah kesin elinde olur o zaman, neler sipariş vermiştin (
Bence üzerimizden para giricek üzerine, bu zamana kadar böle bişey yoktu şimdi 1 TL çıkardılar yüzlerce kişiden alındığını farz edersek hiçte haklı kazanç olduğunu düşünmüyorum sanki çokkk kar edıyoruz üstelik temsilci hediyleride yok sayılır yanı zira bir ay limiti tamamlayamazsan gitti diğer aylardaki emeğin. her kampnya siprş verilsin die zincirleme isim tamlaması gibi bağlamışlar birbirine çok kızdım
surrender erkek ve bayan, argan yağlı seriden maske, serum ve şampuan, fön fırçası, duş jeli, panoramadaki color trend ruj, el kremi, far bazı ve dörtlü farların 2 renginden aldım canım. evet sabah kesin elimde :))
Surrender kokularını merak ediyorum canım nasıllar ?
Argan yağlı maskeyi ben kullanıyorum cok memnunum saçlar parlak ve yumuşacık oluyor, şimdi serumundanda aldım onuda deneyeceğim (
Hangi şampuandan aldın canım ? kullandığında nasıl olduğunu benimlede paylaşırsan sevinirim bu ara şampuanımı değiştirmek istiyorum avondan alayım güzelse
Ayrıca ürünlerin geldiğinde resimlerini cekip gönderirsen cok sevinirim görmüş oluruz, çook şey istedim galiba
surrender benim en sevdiğim koku, aşığım diyebilirimedt olmasına rağmen bende gayet kalıcı. roll on olarak da surrender kullanıyorum. eskiden vücut kremi de vardı ama nedense kaldırdılar. indirime girdikçe alıyorum mutlaka :) erkeği de çok güzel, kardeşime ve babama aldım onları da.
argan yağlı maske ve serumu ilk kez kullanıcam. maske hakkındaki fikirlerini duyunca sevindim :) serumu da bi arkadaşım kullanıyor, geçen sipariş vermişti şimdi 2 tane daha verdi. o da memnun.
şampuanı da argan yağlı seriden aldım canım. hani 700 ml lik büyük boyları çıkmıştı ya. kullanınca fikrimi yazarım :)
yok canım çok şey istemedin, sabah kargo gelsin çekip yüklerim konu başlığına :))
kızlarrrrrrrr yükledim katalogu, güle güle bakın
ben yeniyim de sitede.kataloğu göremedm acaba nerden bakıyoruz??
merhaba kızlar, 01 kataloğundan saç boyası siparişi vermiştim ama kargo gelince faturaya baktım stokta kalmamış sonraki siparişinizde gönderilcektir gibisinden bi not vardı. şimdi bu ay yine aynı saç boyasından gireyim mi yoksa geçen ay ki boya bu sipraişimle mi gelir? bilen varsa sevinirim
Tekrar saç boyası sipaişi girmenize gerek yok, kayıt altına alınıyor zaten bu ayki siparişinizle gelir..
kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var k2 de sayfa 94deki supershock eyelinar dan kullanan varmi nasil ve renkleri katalogtaki gibimi?
evet aynen ben memnunum hafif pırıltılı mavisi biraz daha canlı mat olsaydı daha güzel olurdu diye düşünüyorum..
Ben kullanıyorum canım gayet memnunum Tavsiye edebilirsin ..renk göründüğü gibi canlı mat beklemesin ..ya benim k14ten sipariş verdiğim rimel vardı kirpiklerini çok dökmüş arkadaşımın ama o zaman bana korkmaz ızgara gelmişti 490 tl üzeri diye benim toplam 497 tl tutmuş ama rimel 8.10 tl iade edersem bunu ızgaranın parası eklenir mi öyle bir yazı vardı anlayamadım tam olarak
cok tesekkur ederim canim kahvesi nasil acaba bi musterim soruyorda hic satmadim kullanmadim kimsedede gormedim ondan soruuorum
Öykücüm Sakın iade etme Yoksa faturalandırılır Değişime yolla geleni başka müşterine Satarsın her kişide aynı olacak diye bişey yok hangi maskara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?