AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

merhaba kızlar bu ay 85 tl den yukarı sipariş veremedim. bu nedenle 8,5 tl kargo bedeli ödeyeceğim fakat merak ettiğim birşey var bu 8,5 tl kapıda mı ödenecek yoksa faturaya mı dahil ? acil cevap verirseniz çok sevinirim

Hoşgeldin aramıza arayan kişinin telini kaydet senin takımöncün Her konuda yardım edecektir..Bizlerde varız Birkaç Güne kadar telefonuna mesaj gelecek temsilci kodun Daha sonra avon.com.tr den yeni şifre talep edeerek biraz sayfayı incele takıuldığın Bir şey olursa yazman yeterli..
Faturana yansar canım

sevgili CEYLAN hanım çoook teşşekkürederim yardımların için kaydettim numarasını ama hala msj gelmedi katalok 2 gelmiş k2 yazıyor yani alacaklarım var am hala bişey yapamadım takımöncümü aradım msj attı müsait degilim sonra dönerim dedi halada dönmedi sadece bekliyorum işte merakettim niye böyle oldu diye

arkadaslar goz fari bazi ile avewin fondoten bazini deneyen oldumu ben bugun denedim cidden cok memnun kaldim cok guzeller. sizinle paylasmak istedim:)

Bu ay ki katalog rezalet!!! Yeni ürün ekleyemedıklerı için 1 ve 2 katalog önceki ürünleri kakalamışlar bu kataloğa! Sipariş verilecek bır tek şey bıle yok bana göre

canım Avonu ara 0212-4731100 bilgi al ahh böyle takımöncülere kızıyorum ..Siparişim var ya arayın yada başlamadan iptal edin kaydımı De bak nasıl dönecek kendisi

çok teşekkürler bir sorum daha olacak benim arkadaşım geçen katologdan red 2000 ruj aldı bende parlatıcı almıştım. stoklarda yokmus o yzden göndermediler. bu ay gönderirler mi
Canım bir sonraki siparişinde yollarlar...

arkadaslar goz fari bazi ile avewin fondoten bazini deneyen oldumu ben bugun denedim cidden cok memnun kaldim cok guzeller. sizinle paylasmak istedim:)
Çok teşekkür ederim Bende Katalogtan alacak bişey bulamıyorum neyle kotayı doldursam diye bakkıyordum iyi oldu dediğin..

Bu ay ki katalog rezalet!!! Yeni ürün ekleyemedıklerı için 1 ve 2 katalog önceki ürünleri kakalamışlar bu kataloğa! Sipariş verilecek bır tek şey bıle yok bana göre

Al benden de okadar Ekibime Satış Diyorumda Ben 85TL satışı bırak kendime almaya bişey bulamadım

merhaba ,

göz farı bazı hangi ülkenin üretimi acaba , bakıp söyleme imkanınız olabilir mi ? göz kapağınızda hassasiyet yapmadı değil mi ? teşekkürler şimdiden

merhaba ,

göz farı bazı hangi ülkenin üretimi acaba , bakıp söyleme imkanınız olabilir mi ? göz kapağınızda hassasiyet yapmadı değil mi ? teşekkürler şimdiden

canim su an evde degilim gecince bakar yazarim hangi ulkenin uretimi oldugunu ama dun surdum bugune kadar bi sorun cikmadi ve nirmalde benim gozumde far 2 saatten uzun kalmazdi ucardi dun oglenden bugun sabaha kadar hala guzemde var(temizlemeye usendimde) :))))

anladım tatlım mevzu cilt olunca merak ediyor insan. hangi ülke üretmiş bakabilirsen eve geçince çok makbule geçer. yeni çıkacak parfüm hakkında yorumun nedir acaba ? kalıcı mı ? kokusu nasıl gibi. ürünlerin geldiğine göre sanırım tester da gelmiştir diyerek soruyorum. şimdiden teşekkür ederim

yeni parfumun kojusu cok guzel canim ben cok begendim ama kaliciligini bilmiyirum denemedim cunku evevgecince onuda denerim

kizlar yardim lutfen k2den ilk siparisimde barbie el ve vucut losyonu istemistim gonderilemeyenburunlerde yaziyordu en kisa surede gonderilecektir diye dun ikinci siparisimi girdim faturalandi ve yine yok ustelik gondrilemeyen urunlerdede yazmiyor ne yapmam gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…