AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

sırayla alıyor olabilirler, ben 18:05'te vermiştim siparişi :)) bugün mutlaka faturalanır seninki de. hatta benden önce eline ulaşır :)

inşallah canım merakla bekliyorum valla hemen gelsin yeni kataloğuda görelim (

Son düzenleme:
faturalanmış benimki de,ama 24lü yeni seri rujların testerlarını istemiştim,gönderilemeyenler diyor faturada (( niyeki

ay acaba yarın gelir mi,yoksa çarşambaya mı kalır :/

faturalanmış benimki de,ama 24lü yeni seri rujların testerlarını istemiştim,gönderilemeyenler diyor faturada (( niyeki

ay acaba yarın gelir mi,yoksa çarşambaya mı kalır :/

bi kaç arkadaşa daha o testerlar gönderilemeyen demişti sanırım sorun var..
inşallah hepimizin kargoları yarın ulaşır elimize, çarşambaya kalırsa cook üzülüyorum, merakla bekliyorum (

benimki bugün gelmeyebilir. dün yola çıktı, bu sabah burda olması lazımdı ama ses seda yok. yurtiçi siteyi güncellemedi mi bilmiyorum. hala yolda diye görünüyor. o kadar da sevinmiştim

Günaydın kızlarrrrrr
Evett kargom 1 saat önce geldi, hemen buraya gelip size haber vereyim dedim
Uyuyodum valla uykulu uykulu nasıl aldım bilmiyorum
şöyle bi göz attım tam inceleme fırsatım olmadı henüz ama avon kendini her geçen gün dahada geliştiriyor ve güzelleştiyor.
Sabah mahmurluğunu üstümden atayım, kahvaltımı felan yapayım, hemen kataloğu yüklemeye geliyorum

günaydın canımm, avonla uyanmak ne güzel bi duygu dimi "şöyle bi göz attım tam inceleme fırsatım olmadı henüz ama avon kendini her geçen gün dahada geliştiriyor ve güzelleştiyor." deyince heyecan yaptım, indirim broşürü falan var mı ? yeni ürün vs. ayy benimki de gelseydi yaa

gözün aydın canım bizimle de paylaşacağın için ayrıca teşekkürler , bizim de gözümüz aydın

gözün aydın canım bizimle de paylaşacağın için ayrıca teşekkürler , bizim de gözümüz aydın

teşekkür ederim canım, rica ederim ne demek paylaşmak benim için zevk

evet canım cok güzel bi duygu insan koliyi acarken cok mutlu oluyor (
indirim proşürü var canım, yeni ürünler var, panaromada güzel ürünler var, gelir canım bugün inşallah

Kızlarrrrrrrrrr acil cevap lütfen lütfenn avon da mat ruj hangileri var yada var mı ? parlak değil de mat olan ?

eline sağlık canım . yeni katalog güzelmiş. yalnız 85 tl ve 250 tl arası siparişlerde 1 tl kargo bedeli kötü olmuş. inşallah güzel siparişler çıkar da

Nasıl yani 1 tl canım anlayamadım 250 TL ye kadar olan siprşlerde 1 tlmi ödicez ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…