AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bende geldimmmm arkadaşllar bi sorum var bu avondan cok kazanıyoruz diolar ben ancak kendi ihtiyaclarımı görüyorum nasıl oluyor ya bide müşteri bulması zor herkez bu işi yapar olmuş beaa

bende geldimmmm arkadaşllar bi sorum var bu avondan cok kazanıyoruz diolar ben ancak kendi ihtiyaclarımı görüyorum nasıl oluyor ya bide müşteri bulması zor herkez bu işi yapar olmuş beaa

hoşgeldinnnn evet canım aynen öyle, herkes bu işi yapıyor. bizim burda kaldırımlara masa atmış kadınlar, masanın üstü full ürün dolu, yolda satıyorlar. ben de kendi ihtiyaçlarım için sipariş veriyorum. müşterilerim; annem, teyzem, kuzenim ve en büyük müşterim ben

karmı yapıyorum zararmı çözemedim dahaa

merhaba kızlar bende birazdan sipariş gireceğimde inşallah aklıma birşey takıldı.
hep zamanında öderim faturalarımı ama şimdi baktım -0.05 yazıyor eksik kalmış küsürat oysa dikkat etmiştim ben..
şimdi sipariş giremeyecek miyim ben? : o

girebilirsin tabiki canım o -0.05 senin 5 kuruş fazla ödediğin anlamına geliyor (

girebilirsin tabiki canım o -0.05 senin 5 kuruş fazla ödediğin anlamına geliyor (

ay eksi görünce nedense eksikmiş gibi algıladım ,diyordum çünkü ben kontrol edip yatırıyorum normalde çok ama çok teşekkür ederim yanıtın için ^^

Herkese merhabalar, yeni katıldım aranıza
Ben de bu dertten muzdaribim :) Kendi ihtiyaçlarım için sipariş veriyorum daha çok. Bu ay için hırs edip "sipariş toplayacagım" dedim, bir kaç eski arkadaşa sordum onlarda temsilci çıktı Çok satanlar satış stratejilerini de paylaşsalar ya bizimle

Ben k2 siparişimi girdim panoramadan da 3 ürün vardı onları da girdim. Fakat bi yanlışlık yaptığım için siparişimi iptal edip tekrar girmeye çalıştım bu sefer panoramadan verdiğim o ürünlerin siparişini veremiyorum. Biliyorum her üründen bi tane sipariş edebiliyoruz panorama da ama zaten ben iptal ettim böyle bi sorunla karşılaşıyorum bu yüzden de sipariş veremedim. Yardımcı olabilecek biri var mı acil ne yapacağımı nasıl düzelteceğimi şaşırdım. Sipariş iptalimi de onayladılar düzelmesi gerekiyordu aslında :/

Buradan satış yapmak yasak hanımlar,yanlış anlaşılablir.

Son düzenleme:
evet stoklarla sınırlıydı, kendi temsilcimden hem onu hemde bebek pijama takımını istemiştim, sipariş verirken problem olduğunu ve geç verdiğini, ürünlerin bittiğini söyledi, çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…