- 16 Haziran 2011
- 15.084
- 64.306
- 798
Arkadaşlar bu gün yeni kampanya başlıyor fakat saat kaçta başladığını bilmiyorum, saat kaçta sipariş girebiliriz ?
Arkadaşlar bu gün yeni kampanya başlıyor fakat saat kaçta başladığını bilmiyorum, saat kaçta sipariş girebiliriz ?
bende geldimmmm arkadaşllar bi sorum var bu avondan cok kazanıyoruz diolar ben ancak kendi ihtiyaclarımı görüyorum nasıl oluyor ya bide müşteri bulması zor herkez bu işi yapar olmuş beaa
merhaba ,
herhangibir uyarı yok sitede. dolayısıyla 18:00 da başlaması lazım canım
Normal şartlarda 16:00 başlar fakat kampanya 02 18:00 başlayacak...
hoşgeldinnnnevet canım aynen öyle, herkes bu işi yapıyor. bizim burda kaldırımlara masa atmış kadınlar, masanın üstü full ürün dolu, yolda satıyorlar. ben de kendi ihtiyaçlarım için sipariş veriyorum. müşterilerim; annem, teyzem, kuzenim ve en büyük müşterim ben
merhaba kızlar bende birazdan sipariş gireceğimde inşallah aklıma birşey takıldı.
hep zamanında öderim faturalarımı ama şimdi baktım -0.05 yazıyor eksik kalmış küsürat oysa dikkat etmiştim ben..
şimdi sipariş giremeyecek miyim ben? : o
girebilirsin tabiki canım o -0.05 senin 5 kuruş fazla ödediğin anlamına geliyor (
ay eksi görünce nedense eksikmiş gibi algıladım ,diyordum çünkü ben kontrol edip yatırıyorum normaldeçok ama çok teşekkür ederim yanıtın için ^^
bende geldimmmm arkadaşllar bi sorum var bu avondan cok kazanıyoruz diolar ben ancak kendi ihtiyaclarımı görüyorum nasıl oluyor ya bide müşteri bulması zor herkez bu işi yapar olmuş beaa
rica ederim canım siparişini gönül rahatlığıyla girebilirsin (
arkadaşlar elinde yılbaşı katalogundaki amerikan servis takımından olan var mı ??,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?