AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

en kısa zamanda şikayetimi bildireceğim, bu işler emek gerektirir,
siz ne güzel temcilcilerinize her türlü desteği sağlıyorsunuz keşke herkes böyle olsa

Kızlar, Avon cumartesi çalışıyor mu ? Cumadan sipariş verdiğimizde cumartesi siparişi faturalanan oldu mu hiç ?

Kızlar, Avon cumartesi çalışıyor mu ? Cumadan sipariş verdiğimizde cumartesi siparişi faturalanan oldu mu hiç ?

cumartesi olmuyor canım, yani hertur tatilde olmuyor bırak haftasonunu..
kızlar bu arada sey sorcam sizce k2 deki
daha düzgün tonlu cilt için düzgünlestirici losyon varya, sizce nasıldır, işe yararmı.. yoksa digerlerinden farkı yokmudur, okudugunuz da nasıl bir izlenime kapıldınız yanii

kızlar k1 deki kahvaltı setini kazanmak için 300 tl lik sipariş verek gerekyor. peki 5 katalogla birlikte mi 300 yoksa 300 + katalog mu?

merhaba canım istersen ben sen üye olmadan senin yerine sipariş girip sana onları kargo ile yollarım.hngi şehrdesin ?

kızlar avonun saç boyaları nasıl hiç kullanmadım daha önce merak ediyorum panoramada yoğun bakır rengini gördümde güzelmidir acaba kullanan varmı aranızda boyasını

teşekkür canım. acil şampuana ihtiyacım vardı da, avondan alıcam diye dışardan almak istemiyorum. ama yetişemeyecek galiba :)

losyon hakkında bilgim yok ama anew ürünlerinden genelde memnunlar, denemek lazım.

kızlar avonun saç boyaları nasıl hiç kullanmadım daha önce merak ediyorum panoramada yoğun bakır rengini gördümde güzelmidir acaba kullanan varmı aranızda boyasını

bu soruyu ben de çok merak ediyorum. bu ay sipariş vereyim diyordum ama dayanamadım gittim garnier alıp boyadım :) çok araştırdım ama henüz yaygın bi kullanımı yok galiba.

sağolun kızlar. ben her ihtimale karşı 300 + katalog yaptm. ama iadem vardı ve şuan 280 görünüyor borcum şimdi hediye gelmicek mi? 306 lık sipariş verdim şua n ürün stoğu bekleniyor fauralanmamış ama borç 280 görünüyor? iptal edip üzerine ekleyeyim mi?

şimdi faturalandı gözüküyo 282 yazıyor fatura tutarı. ödül satış 307 yazıyor. faturam acılmıyor bakamıyorum hediye var mı diye

o önce ki kampanyanın, ayın iadesi bişe olmaz cnm

Kızlar Ben Yeni Temsilci Oldum İlk Siparişlerimi Vermeyi Düşünüyorum BU Kargo Olayı Katolog Fiyatı Üzerindenmi Yoksa Bizim %30 İndirimimiz Üzerindeki Fiyattanmı 80 mi85 Tl Yimi Geçince Ücret Yok .

Ayrıca Fiyat Listem Yok İnternet Üzerinden Sipariş Girince Fiyat Çıkıyormu .
K2 Katalogu Bu Siparişimdemi Gelecek.
Ürünlerin Ödemesini Avona Naıl Yapıyoruz Aldıktan Sonra Havale Yada Kredi Kartıylamı Yapıyoruz Yoksa Hesap Açtırıp O Hesabı Falanmı Kullanıyoruz .

Bu Konularda Bilgi Verebilirmisiniz . Aklıma Gelmeyen Dikkat Etmem Noktalar Varsa O Konulardada Yardımcı Olabilirmisiniz .

hayır benim bildiğim 300 tl yi doldurup,üstüne katolog alıyosun.. cunku bir seferinde o yuzden kacırdım ben

cnm bn de snn gbi sanıyordum forumdan herkes öyle dmeişti birkaç sefer limitin altına düşmüştüm ve hediyeler de bana faturalandırılmştı yüksek miktarda kuruş hesabı yüzünden. bu yüzden sordum şirket çalışanlarına onlar da 300tlnin içinde olmalı dediler örneğin 5li katalog onlar da ürün sayıldığı için öyleymş. her kampanya hediye kazanıyorum iade yolluyorum buna göre ayarlıyorum cnm bşy olmuyor artık çok şükür sorun çıkmıyor

sana geliş fiyatalrı üzüernden 85 i doldurman gerek. yani katalog fiyatıyla yaklaşık 113lük satıştan sonra kargo bedava.
sipariş girince en son sipariişi göndermeden fatura tahmini tutar yazarsın orda görünür fiyat ve mesela ürün 12 liraysa bunun hesap makinesiyle yüzde yirmibeşni bulup gelişini hesaplayabilirsin.
evet k2 kataloğu bu siparişle gellcek
kredi kartyla ödeyebiliosn veya ben akbanktan ödüyorm bazen 2 lira ücret alıolar temsilci no ve tc söylüosn avon faturam var diosn onlar halledyor.
hhayırlı olsn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…