birde utanmadan Sizin gibi aktif çalışan Bir üyeden prim kazansın hak mı ?Bence Bilgilerim bölümüne Gir ordan Yönetici Bİlgisinden Bss Bölge sorumluna ulaş şikayetini İlet Takım öncülüğü Bu değildir.Ben şehirdışındaki temsilcilerime ücretsiz katalog yolluyorum sipariş giremeseler bile Hiç belli olmaz çünkü..
Kızlar, Avon cumartesi çalışıyor mu ? Cumadan sipariş verdiğimizde cumartesi siparişi faturalanan oldu mu hiç ?
kızlar k1 deki kahvaltı setini kazanmak için 300 tl lik sipariş verek gerekyor. peki 5 katalogla birlikte mi 300 yoksa 300 + katalog mu?
Kızlar Bende Avon Temsilcisi Olmak İstiyorum Avonun Kendi Sitesindeki Formu Doldurucam Ama Benim Çevremde Kimse Yok Çok Satış Yapamam Anca kendime Ve Aile Çevresine İndirimli Bişeyler Alabilirim .
Temsilci Olmak Ücret İsteniyormu ?
Aylık Belli Miktarda Sipariş Vermem Lazımmı Alt Limit Varmı ?
Çıkmam İstersem Ne Yapmam Lazım .
Kendi Siparişlarimize Ne Kadar İndirim Alıyoruz ?
Bu Konuda Beni Aydınlatabilirmisiniz ?
cumartesi olmuyor canım, yani hertur tatilde olmuyor bırak haftasonunu..
kızlar bu arada sey sorcam sizce k2 deki
daha düzgün tonlu cilt için düzgünlestirici losyon varya, sizce nasıldır, işe yararmı.. yoksa digerlerinden farkı yokmudur, okudugunuz da nasıl bir izlenime kapıldınız yanii
kızlar avonun saç boyaları nasıl hiç kullanmadım daha önce merak ediyorum panoramada yoğun bakır rengini gördümde güzelmidir acaba kullanan varmı aranızda boyasını
kızlar k1 deki kahvaltı setini kazanmak için 300 tl lik sipariş verek gerekyor. peki 5 katalogla birlikte mi 300 yoksa 300 + katalog mu?
300tl nin içinde 5.80 tl olması yeterli canım
kızlar avonun saç boyaları nasıl hiç kullanmadım daha önce merak ediyorum panoramada yoğun bakır rengini gördümde güzelmidir acaba kullanan varmı aranızda boyasını
sağolun kızlar. ben her ihtimale karşı 300 + katalog yaptm. ama iadem vardı ve şuan 280 görünüyor borcumşimdi hediye gelmicek mi? 306 lık sipariş verdim şua n ürün stoğu bekleniyor fauralanmamış ama borç 280 görünüyor? iptal edip üzerine ekleyeyim mi?
şimdi faturalandı gözüküyo282 yazıyor fatura tutarı. ödül satış 307 yazıyor. faturam acılmıyor bakamıyorum hediye var mı diye [/QUOTE
neden faturan 300 un altı ki gönderilmeyen ürün mü var
şimdi faturalandı gözüküyo282 yazıyor fatura tutarı. ödül satış 307 yazıyor. faturam acılmıyor bakamıyorum hediye var mı diye [/QUOTE
neden faturan 300 un altı ki gönderilmeyen ürün mü var
evet acıldı faturam gördüm 2 tane gönderilemeyen ürün var ve 13893 KAHVALTI SETI yazıo ve karşısında 0 yazıo. gönderiliyor mu yani? birşey sorcam eğer gönderildiyse ben bi daha sipariş vermeyi düşünmyorum o yüzden bu bi sorun teşkil eder mi, hani gönderilemeyen ürünü bir sonraki sipraişle gönderecekleri için kahvaltı setini göndermiş olabilirler
hayır benim bildiğim 300 tl yi doldurup,üstüne katolog alıyosun.. cunku bir seferinde o yuzden kacırdım ben
Kızlar Ben Yeni Temsilci Oldum İlk Siparişlerimi Vermeyi Düşünüyorum BU Kargo Olayı Katolog Fiyatı Üzerindenmi Yoksa Bizim %30 İndirimimiz Üzerindeki Fiyattanmı 80 mi85 Tl Yimi Geçince Ücret Yok .
Ayrıca Fiyat Listem Yok İnternet Üzerinden Sipariş Girince Fiyat Çıkıyormu .
K2 Katalogu Bu Siparişimdemi Gelecek.
Ürünlerin Ödemesini Avona Naıl Yapıyoruz Aldıktan Sonra Havale Yada Kredi Kartıylamı Yapıyoruz Yoksa Hesap Açtırıp O Hesabı Falanmı Kullanıyoruz .
Bu Konularda Bilgi Verebilirmisiniz . Aklıma Gelmeyen Dikkat Etmem Noktalar Varsa O Konulardada Yardımcı Olabilirmisiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?