arkadaslar bu 50 tl olan full speed li paketin gelisimi 50 tl normal fiyatimi bilen varmi?
k14'ten iade yaptım ve k01'den bu iadeler faturaya nasıl yansıyacak ben anlayamadım da ödenecek faturadan mı düşülecek?
k14'ten iade yaptım ve k01'den bu iadeler faturaya nasıl yansıyacak ben anlayamadım da ödenecek faturadan mı düşülecek?
Bir hafta önce takım öncümden K2 katalogu istemiştim, ertesi gün bizim burda bi eczaneye bırakırım sen alırsın dedi.
Tamam bıraktıgınızda arayıp haber verirsiniz dedim oda tamam dedi.
Kadının samimiyetine güvendim inandım, o gün bu gündür aradım mesaj attım hiç bir şekilde geri dönüş olmuyor, faceden bişeyler paylaşıyor ama benim aramalarıma mesajlarıma cevap vermiyor. Veremicem yada gönderemiyorum desin illede yapışmadım ya yakasına. Acayip sinirim bozuldu..
Şimdi ben 1 tek katalog içinde sipariş vermek istemiyorum kargo ücreti felan bosuna..
Ben katalog avonun wep sitesinde yayınlanınca veririm bi şekilde siparişimi ama kadının yaptığı cok ayıp..
Bir hafta önce takım öncümden K2 katalogu istemiştim, ertesi gün bizim burda bi eczaneye bırakırım sen alırsın dedi.
Kadının samimiyetine güvendim inandım, o gün bu gündür aradım mesaj attım hiç bir şekilde geri dönüş olmuyor, faceden bişeyler paylaşıyor ama benim aramalarıma mesajlarıma cevap vermiyor. Veremicem yada gönderemiyorum desin illede yapışmadım ya yakasına. Acayip sinirim bozuldu..
Şimdi ben 1 tek katalog içinde sipariş vermek istemiyorum kargo ücreti felan bosuna..
Ben katalog avonun wep sitesinde yayınlanınca veririm bi şekilde siparişimi ama kadının yaptığı cok ayıp..
canım izmirdeysen ben vereyim sana bende var 1 tane fazladan
bırak canım ya onun olsun katalog. inan bende de 1 tane var, fazla olsa kargo margo dinlemem yollardım. çok sinirlendim kadına. foruma eklemiştim k2'yi, panoramayla birlikte. istediğin şeyi sorabilirsin, bazı fotolarda fiyatlar anlaşılmıyor, mesaj at istersen face den ekle. hiç usanmam yardım ederim.
Hanimlar birsey soracagim bende 2 aylik temsilciyim.k1 katalogundan ilk siparisim 133 tl lik.onlar geldi.teslim ettim alanlara.simdi ayni katalogdan k1 den yine siparis verecgim.panaromadaki 300 tl.lik kampanyaya dahil olurmuyum? 2 seferde toplamda 300u bulursam bana da gelir mi kahvalti seti?
Sağol canım benim herkes sizin gibi olsa keşke, rica ettim ulaştıramam dese hiç umursamazdım ama kandırılmak sinirini bozuyor insanın ama 2 çift lafım var ona..
En cokda ablam istemişti katalogu bakmayı, standart müşterim o
Evet canım eklemişsin gördüm ama malum sipariş sırasında kodlar acısından sorun olur, o zaman sana sorarım teşekkür ederim
rica ederim canım. kodlar, fiyatlar vs. dilediğin ne olursa mesaj at mutlaka yanıtlarım, sorun olmaz benim için :) o kadın da kataloğu çerçeveletip duvara assın
faturaya yansımaz, internetten cari hesabınızdan takip edin, oraya iade diye yazıp düşüyorlar toplam bakiyeden.
merhaba ,
iade sisteme k14 kaydıyla yansır.toplam ödenecek borç bakiyenizden düşer
Çok çok teşekkür ederim evet düşmüşler:)
Merhabalar arkadaşlarda ayrıntılı anlatmış ama için rahat etsın dıye Sipariş girdım 85TL ama canta olmadığı için faturam 58TL düşmüş fakat kargo eklememişler Eğer yollarken 85Tl girdiysen iade ederler Ben Takımöncüsüyüm kimi zaman başka temsılcılerımın basına gelebılıyor tö desen bıle yeterli olabılır ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?