AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

k14'ten iade yaptım ve k01'den bu iadeler faturaya nasıl yansıyacak ben anlayamadım da ödenecek faturadan mı düşülecek?

Bir hafta önce takım öncümden K2 katalogu istemiştim, ertesi gün bizim burda bi eczaneye bırakırım sen alırsın dedi.
Tamam bıraktıgınızda arayıp haber verirsiniz dedim oda tamam dedi.
Kadının samimiyetine güvendim inandım, o gün bu gündür aradım mesaj attım hiç bir şekilde geri dönüş olmuyor, faceden bişeyler paylaşıyor ama benim aramalarıma mesajlarıma cevap vermiyor. Veremicem yada gönderemiyorum desin illede yapışmadım ya yakasına. Acayip sinirim bozuldu..
Şimdi ben 1 tek katalog içinde sipariş vermek istemiyorum kargo ücreti felan bosuna..
Ben katalog avonun wep sitesinde yayınlanınca veririm bi şekilde siparişimi ama kadının yaptığı cok ayıp..

Son düzenleme:

canım izmirdeysen ben vereyim sana bende var 1 tane fazladan

bırak canım ya onun olsun katalog. inan bende de 1 tane var, fazla olsa kargo margo dinlemem yollardım. çok sinirlendim kadına. foruma eklemiştim k2'yi, panoramayla birlikte. istediğin şeyi sorabilirsin, bazı fotolarda fiyatlar anlaşılmıyor, mesaj at istersen face den ekle. hiç usanmam yardım ederim.

canım izmirdeysen ben vereyim sana bende var 1 tane fazladan

Sağol canım ama ben İstanbuldayım düşünmen yeter

Sağol canım benim herkes sizin gibi olsa keşke, rica ettim ulaştıramam dese hiç umursamazdım ama kandırılmak sinirini bozuyor insanın ama 2 çift lafım var ona..
En cokda ablam istemişti katalogu bakmayı, standart müşterim o
Evet canım eklemişsin gördüm ama malum sipariş sırasında kodlar acısından sorun olur, o zaman sana sorarım teşekkür ederim

Hanimlar birsey soracagim bende 2 aylik temsilciyim.k1 katalogundan ilk siparisim 133 tl lik.onlar geldi.teslim ettim alanlara.simdi ayni katalogdan k1 den yine siparis verecgim.panaromadaki 300 tl.lik kampanyaya dahil olurmuyum? 2 seferde toplamda 300u bulursam bana da gelir mi kahvalti seti?

evet gelir, tek seferlik değil o hediye için alışverişler, katalog süresince verdiğiniz sipariş toplamıyla kazanırsınız...

rica ederim canım. kodlar, fiyatlar vs. dilediğin ne olursa mesaj at mutlaka yanıtlarım, sorun olmaz benim için :) o kadın da kataloğu çerçeveletip duvara assın

birde utanmadan Sizin gibi aktif çalışan Bir üyeden prim kazansın hak mı ?Bence Bilgilerim bölümüne Gir ordan Yönetici Bİlgisinden Bss Bölge sorumluna ulaş şikayetini İlet Takım öncülüğü Bu değildir.Ben şehirdışındaki temsilcilerime ücretsiz katalog yolluyorum sipariş giremeseler bile Hiç belli olmaz çünkü..

kızlar aranızda tö varsa beni aydınlatırs sevinirim...töm ve onun üstü sürekli beni arıyor ve uyarıyor iadelerim konusunda ben de bazen satılır diyerekv e kargo ücreti ödememek için(çok yüksek çünkü o kadar kazanmıyorumn bile) fazladan ürün giriyorum bir de müşterilerime mahçup olmamak için erken getirmeye çalışırken haliyle illa giriliyor onlara herhangi bir zararı olduğunu bilmiyodum sanırım seviyelerinden düşüyorlarmış e ben ne yapayım ki bu durumda kargo ücreti çok pahalı kargo ücreti ödememek için belrlenen miktar çok fazla beni takımdan çıkaracağını söyledi böyle giderse veya diğer aya kendin çık 1 ay sonra tekrar üye olursun dedi ne yapmalıyım o kdr satış yapmşm bnm de avonda belli bir seviyem oldu normal bir temsilciyim ama kırmızı zarflardan bile gönderilmeye başlamıştı kısa sürede her ay sipariş giriyordum çünkü hep aktiftim neden böyle oluyor anlatır mısınız sanırım şirket onları uyarıyormş onlar da tömü uyarıyormuş öyle dedi yani bu böyle mi yani doğru mu neden bu kadar problem bu iadeler satılmayan ürünleri açmadan geri gönderirsek bu kadar problem olucağını düşünmüyorum ki sadece açılan ürünler imha oluyor diye biliyorum sürekli bu konuyu hatırlatıyor bana açılmayan ürünü neden imha etsinler ki hem bu konuda bilgi olan birisi varsa paylaşsın lütfen.

teşekkürler. indirim broşüründen olmayınca kaygılandım gerçi geçenlerde briaz gecikmelli de olsa yüklemişler kargo ücretini geri olarak.hemen töme mesaj attım o da öyle dedi o sırada o şekilde girdiysen eklemezler diye ben de emindim girdiğime sonra indirim broşüründen bir ürün gelmeynce limit altına düşmüş ve eklenmiş o yüzden kendimi savundum ve mağdruyet açısından gerçekten ilgileniyor avon o nedenle eklediler ama ben bu indirim brşürü konusunda tereddütteyim yani illaki 85 için katalog ürünü girmek gerekiyor diye düşünüyorum işimi garantiye almak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…