evet acıldı faturam gördüm 2 tane gönderilemeyen ürün var ve 13893 KAHVALTI SETI yazıo ve karşısında 0 yazıo. gönderiliyor mu yani? birşey sorcam eğer gönderildiyse ben bi daha sipariş vermeyi düşünmyorum o yüzden bu bi sorun teşkil eder mi, hani gönderilemeyen ürünü bir sonraki sipraişle gönderecekleri için kahvaltı setini göndermiş olabilirler
fatura sana geldiğinde göndereceğz diye yazar üzerinde. orada kahvaltı seti yazıyorsa gönderilir bence ama yine de kargon eline geçtiğinde anlarsın2 güne eline geçer zaten hatta son hafta olduğu için daha hızlı kargoya veriyorlar
şimdi ödül satışınınn 307olduğunu frkettim o zmn kesin gönderiliyordur hediyen merak etme cnm
fatura sana geldiğinde göndereceğz diye yazar üzerinde. orada kahvaltı seti yazıyorsa gönderilir bence ama yine de kargon eline geçtiğinde anlarsın2 güne eline geçer zaten hatta son hafta olduğu için daha hızlı kargoya veriyorlar
şimdi ödül satışınınn 307olduğunu frkettim o zmn kesin gönderiliyordur hediyen merak etme cnm
anladım sağol canım. peki tekrar siapriş vermezsem ve o ürünler hiç gelmese problem olur mu acaba?
anladım sağol canım. peki tekrar siapriş vermezsem ve o ürünler hiç gelmese problem olur mu acaba?
kesin gelir çünkü ödül satışın 300ve üzeri olmuş bu siparişinle gelmeseler bile diğer siparişinle gönderilirler ama bnce bununla gelirler
kesin gelir çünkü ödül satışın 300ve üzeri olmuş bu siparişinle gelmeseler bile diğer siparişinle gönderilirler ama bnce bununla gelirler
son siparişim olduğu için o ürünler gelmeyeceğinden kahvaltı setinin ücretini keserler mi dye tereddütüm oluştu yarın bir sorayım ben arayıp.
son siparişim olduğu için o ürünler gelmeyeceğinden kahvaltı setinin ücretini keserler mi dye tereddütüm oluştu yarın bir sorayım ben arayıp.
yok cnm kesmezler o gelmeyecek ürünlerin de daha sonra gönderilir çnkü orada yazan ödül satış kısmı önemli hediyen gelir ürünlerin de bir snrki alışvrşinde gelir cnm merak etme.
yok cnm kesmezler o gelmeyecek ürünlerin de daha sonra gönderilir çnkü orada yazan ödül satış kısmı önemli hediyen gelir ürünlerin de bir snrki alışvrşinde gelir cnm merak etme.
canım işte diyorum ya bi daha alışveriş yapmayacm o yüzden söylüyorum :)
almayın hiç iyi değil ablam için aldık renk vermiyor hiç.
arkadaşlar bir müşterimde anewin göz çevresi kırışıklığı için aldığı krem gözlerini yaktığını ve alerj yaptığını söyledi 4 gün falan kullandı ben o ürünü alerji yaptı müşterimi diye iade edebilir miyim bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim :)
cnm iade formunda abcde diye harfler var cildime uygun değil şıkkını işaretlersşn c şıkkı yani imzalarsın formu gönderirsin bir kutuda veya bantlı bir poşette sorun olmaz iade edersin tbiiki
teşekkür ederim canım bunun için kargo ücreti öder miyim gelen kargocuya direk versem onlar gönderirler mi çok acemiyim de bu konuda :)
kızlarr bnde kredi kontrol temsilci onayı gerekli diye bir yazı var bu ne demek oluyor bilen var mıı hala faturalandırılmamaş neden iptal edicem??
almayın hiç iyi değil ablam için aldık renk vermiyor hiç.
arkadaşlar bir müşterimde anewin göz çevresi kırışıklığı için aldığı krem gözlerini yaktığını ve alerj yaptığını söyledi 4 gün falan kullandı ben o ürünü alerji yaptı müşterimi diye iade edebilir miyim bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim :)
Kredi Kontrol - Temsilci Onayı Gerekli ==> Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak sipariş çıkışı için onay veriniz.
açıklama olarak bu yazıyor canım. ayrıntısını bilmiyorum.
evt öyle yazıyor acaba ''çıkış'' derken neyi kastediyor böyle yazan vr mı siparişlerinde arkdşlar
siparişinin gönderilmesi için senden canlı onay bekliyorlar. kredi kontrol yazıyor ya, acaba belli bir limiti aştın da o yüzden mi bekliyorlar anlamadım. yüklü sipariş mi girdin bu ay ? ama çıkış için telefon etmen lazım canım boşuna öyle bekleme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?