AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

günaydın canım,

o esnada sistem ne gösteriyorsa ona göre sipariş giriyoruz haklısın. dolayısıyla bu aşamada müşteri hizmetleri sana da yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. kapıya geldiğinde almadan geri iade yollayabilirsin bunun dışında. ancak müşteri hizmetleri durumu düzeltir ve iade yapmana gerek kalmaz diye düşünüyorum canım.

evet bende merak ediyorum, kullanan varsa bilgilendirsin (

hadi bayanlarrrr özellikle sayfa 81 de kırmızı yonca ve siyah frenk üzümü özlü bi şampuan var kokusu harika. yeme de yanında yat avon şampuanlarını kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz :)

gzdrsn kullanıcısından alıntı
Advance Techniques ve Naturals serilerinden olan şampuanlardan kullanan var mı kızlar ? K02'de büyük boyları çıkmış ve baya bir indrimde. Eğer iyiyse almayı düşünüyorum, evdeki herkes kullanıcak. Saçlarımızdan olmayalım da sonra :)
Sedef1 kullanıcısından alıntı

hadi bayanlarrrr özellikle sayfa 81 de kırmızı yonca ve siyah frenk üzümü özlü bi şampuan var kokusu harika. yeme de yanında yat avon şampuanlarını kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz :)

merhaba ;

Advance Techniques serisinden argan yağlı şampuanı ve tüm saçlar için olan serinin şampuanını kullanıyorum. Annemde boyalı saçlar için olanı kullanıyor. Bir şikayetimiz yok yapıları güzel.

Avon naturals dan badem yağlı ve avokado özlü şampuan , mango zencefil özlü şampuan çeşitlerini kullandık ailece. onları da beğendik. badem yağlıdan 2.yi aldık kullanıyoruz şu an.

Ben 2 si bir arada olan şampuanlardan uzak durmaya çalışıyorum. Kremi ayrıca alıp kullanıyorum. Umarım fikir verebilmişimdir

merhaba canım naturals serısını uc arkadasım kullanıyordu ama ucude temızlemedıgını soyluyorlardı sacta bı kırlılık hıssı kaldıgını soyluyorlardı bu yuzden bende hıc avondan sampuan almayı dusunmedım acıkcası .s

inşallah dediğin gbi olur tatlım teşekkürler sizleri de bilgilendirirm olumlu bir şey olursa zaten

selam kızlar,
bu sabah arkadaşıma beni üye yapmasını söyledim. bilgilerimi girdi. sonra bir temsilci aradı beni. hatta geldi görüştük ...form doldurduk.
temsilci numaramı vermedi. ilk siparişini ben gircem ondan sonra vericem numaranı dedi.
normal mi bu ?:26:

Son düzenleme:

Normal değil canım kesinlikle izin verme senin adına sipariş vermesine izin verme, senin cep teline gelmesi gerekiyordu temsilci numaran
Temsilci ne kadar güvenilir bilemiyorum orası sana kalmıs ama bu şekilde başkaları tarafından verilen siparişlerde cok mağdur olanı gördük
Ben takım öncümle konusurken ilk bu konuyu dile getirdim sadece ve sadece kendim sipariş veririm, siz benim adıma lütfen sipariş vermeyin diye cünkü temsilci olmadan önce magdur olanları cok gördüm okudum. Seni kaygılandırmak istemem ama insallah karşındaki güvenilir biridir...

Son düzenleme:

arkadaşım da telefonuna gelecek demişti. ama kadın öyle deyince birşey diyemedim ben:26:

yarın arayıp konuşayım en iyisi:26:

Merhabalar arkadaşlarda ayrıntılı anlatmış ama için rahat etsın dıye Sipariş girdım 85TL ama canta olmadığı için faturam 58TL düşmüş fakat kargo eklememişler Eğer yollarken 85Tl girdiysen iade ederler Ben Takımöncüsüyüm kimi zaman başka temsılcılerımın basına gelebılıyor tö desen bıle yeterli olabılır ..

çoook sağol canım, en çok da argan yağlı olanı merak ediyordum. naturals serisinden de şu yeni çıkanı alıcam galiba, kokusuna bayıldım :) yorumlar için çok teşekkürler.

hmm demek herkeste aynı etkiyi yaratmıyor. bi deneyelim bakalım, memnun kalmazsam ben de kullanmam bir daha. teşekkür ederim canım yorumun için :)

arkadaşım da telefonuna gelecek demişti. ama kadın öyle deyince birşey diyemedim ben:26:

canım arkadaşın doğru söylüyor. temsilci numaran telefonuna gelecek. siparişini kendin verebilirsin, kadınla mutlaka konuş senin adına sipariş vermesin. sonra mağdur olursun. dikkatli ol.

Bende ılk sıparişlerı gırıyoum eğer gıremeyecek gıbıyse ama kesınlıkle sms olarak temsilci numaraları geldikten sonra..

çok rahatsız oldum ben bu işten. direk müşteri hizmetlerini arasam üyeliği iptal ettirebilir miyim ki ?

ben far sipariş etmiştim ama rengini değiştirmek istiyorum değişimi nasıl yapabilirim iadeyi öğrendimde:))

yaa kızlar bende birşey sorucam. bu ay 50 tl lik siprariş yetiyor mu ben sipariş toplayamadımda. yoksa yine 85 mi

arkadaşlar bende avonun yeni çıkaracağı parfümü merak ediyorum yabancı sitelerden bakmaya çalıştım ama bi bilgi yok ' türk kadınlarının en çok tercih ettiği koku notalarından oluşan eşsiz bir parfüm' demiş çok iddialıgeldi bana:)

Son düzenleme:
Kızlar Bende Avon Temsilcisi Olmak İstiyorum Avonun Kendi Sitesindeki Formu Doldurucam Ama Benim Çevremde Kimse Yok Çok Satış Yapamam Anca kendime Ve Aile Çevresine İndirimli Bişeyler Alabilirim .
Temsilci Olmak Ücret İsteniyormu ?
Aylık Belli Miktarda Sipariş Vermem Lazımmı Alt Limit Varmı ?
Çıkmam İstersem Ne Yapmam Lazım .
Kendi Siparişlarimize Ne Kadar İndirim Alıyoruz ?
Bu Konuda Beni Aydınlatabilirmisiniz ?

yaa kızlar bende birşey sorucam. bu ay 50 tl lik siprariş yetiyor mu ben sipariş toplayamadımda. yoksa yine 85 mi

85 canım.

ben de senin gibiyim canım. genelde kendime ve ailemden birilerine alıyorum.
temsilci olmak için ücret 8,5 tl sanırım. bazen kampanya oluyor 1 tl'ye üyelik falan olabiliyor.
limit genelde 85 tl oluyor, 85'in altında sipariş verirsen 8,5 tl kargo ücreti ödüyorsun.
3 ay süreyle sipariş vermezsen üyeliğin düşüyor, özellikle bişey yapmana gerek yok.
katalog fiyatından %25 indirimle alabilirsin.

Kızlar bende şu yeni çıkan fergie'nin parfümünden aldım hani mor üçgen şekli olan bi parfüm bayıldımmm ne yalan söyleyeyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…