- 16 Haziran 2011
- 15.091
- 64.347
- 798
cnm çok teşekkürler cvp verdiğin için ben bu arkadaşın mesajıyla karşılaşmıştım daha önce hatırlıyorum ancak onunkisi katalog ürünü yüzde yüz haklı yani aslında ben de haklıyım çünkü o sırada eklendi siparişimi verdiğimde de öyle görünüyodu ancak faturalandığında ürün gönderilmeyen ve gönderilmiycek ürünlerin arasında yerini almış oldu ve kargo eklemişler indirim borşüründen olduğu için öyle olduğunda genelde farklı renk bir şey gönderirlerdi mağdur etmemek için e madem öyle biz işimizi garantiye almak için fazladan katalog ürünü alıp satamayınca da iade mi edicez yani iyi bşy bi bu şimdi hiç hoş değil avon bunu mu istiyor anlamış değilim iade edince de üstler kızıp uyarıyor anlamıyorum artık bu sistemi
Advance Techniques ve Naturals serilerinden olan şampuanlardan kullanan var mı kızlar ? K02'de büyük boyları çıkmış ve baya bir indrimde. Eğer iyiyse almayı düşünüyorum, evdeki herkes kullanıcak. Saçlarımızdan olmayalım da sonra :)
Advance Techniques ve Naturals serilerinden olan şampuanlardan kullanan var mı kızlar ? K02'de büyük boyları çıkmış ve baya bir indrimde. Eğer iyiyse almayı düşünüyorum, evdeki herkes kullanıcak. Saçlarımızdan olmayalım da sonra :)
evet bende merak ediyorum, kullanan varsa bilgilendirsin (
günaydın canım,
o esnada sistem ne gösteriyorsa ona göre sipariş giriyoruz haklısın. dolayısıyla bu aşamada müşteri hizmetleri sana da yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. kapıya geldiğinde almadan geri iade yollayabilirsin bunun dışında. ancak müşteri hizmetleri durumu düzeltir ve iade yapmana gerek kalmaz diye düşünüyorum canım.
selam kızlar,
bu sabah arkadaşıma beni üye yapmasını söyledim. bilgilerimi girdi. sonra bir temsilci aradı beni. hatta geldi görüştük ...form doldurduk.
temsilci numaramı vermedi. ilk siparişini ben gircem ondan sonra vericem numaranı dedi.
normal mi bu ?:26:
Normal değil canım kesinlikle izin verme senin adına sipariş vermesine izin verme, senin cep teline gelmesi gerekiyordu temsilci numaran
Temsilci ne kadar güvenilir bilemiyorum orası sana kalmıs ama bu şekilde başkaları tarafından verilen siparişlerde cok mağdur olanı gördük
Ben takım öncümle konusurken ilk bu konuyu dile getirdim sadece ve sadece kendim sipariş veririm, siz benim adıma lütfen sipariş vermeyin diye cünkü temsilci olmadan önce magdur olanları cok gördüm okudum. Seni kaygılandırmak istemem ama insallah karşındaki güvenilir biridir...
cnm çok teşekkürler cvp verdiğin için ben bu arkadaşın mesajıyla karşılaşmıştım daha önce hatırlıyorum ancak onunkisi katalog ürünü yüzde yüz haklı yani aslında ben de haklıyım çünkü o sırada eklendi siparişimi verdiğimde de öyle görünüyodu ancak faturalandığında ürün gönderilmeyen ve gönderilmiycek ürünlerin arasında yerini almış oldu ve kargo eklemişler indirim borşüründen olduğu için öyle olduğunda genelde farklı renk bir şey gönderirlerdi mağdur etmemek için e madem öyle biz işimizi garantiye almak için fazladan katalog ürünü alıp satamayınca da iade mi edicez yani iyi bşy bi bu şimdi hiç hoş değil avon bunu mu istiyor anlamış değilim iade edince de üstler kızıp uyarıyor anlamıyorum artık bu sistemi
merhaba ;
Advance Techniques serisinden argan yağlı şampuanı ve tüm saçlar için olan serinin şampuanını kullanıyorum. Annemde boyalı saçlar için olanı kullanıyor. Bir şikayetimiz yok yapıları güzel.
Avon naturals dan badem yağlı ve avokado özlü şampuan , mango zencefil özlü şampuan çeşitlerini kullandık ailece. onları da beğendik. badem yağlıdan 2.yi aldık kullanıyoruz şu an.
Ben 2 si bir arada olan şampuanlardan uzak durmaya çalışıyorum. Kremi ayrıca alıp kullanıyorum. Umarım fikir verebilmişimdir
merhaba canım naturals serısını uc arkadasım kullanıyordu ama ucude temızlemedıgını soyluyorlardı sacta bı kırlılık hıssı kaldıgını soyluyorlardı bu yuzden bende hıc avondan sampuan almayı dusunmedım acıkcası .s
arkadaşım da telefonuna gelecek demişti. ama kadın öyle deyince birşey diyemedim ben:26:
yarın arayıp konuşayım en iyisi:26:
arkadaşım da telefonuna gelecek demişti. ama kadın öyle deyince birşey diyemedim ben:26:
yarın arayıp konuşayım en iyisi:26:
yaa kızlar bende birşey sorucam. bu ay 50 tl lik siprariş yetiyor mu ben sipariş toplayamadımda. yoksa yine 85 mi
Kızlar Bende Avon Temsilcisi Olmak İstiyorum Avonun Kendi Sitesindeki Formu Doldurucam Ama Benim Çevremde Kimse Yok Çok Satış Yapamam Anca kendime Ve Aile Çevresine İndirimli Bişeyler Alabilirim .
Temsilci Olmak Ücret İsteniyormu ?
Aylık Belli Miktarda Sipariş Vermem Lazımmı Alt Limit Varmı ?
Çıkmam İstersem Ne Yapmam Lazım .
Kendi Siparişlarimize Ne Kadar İndirim Alıyoruz ?
Bu Konuda Beni Aydınlatabilirmisiniz ?
Kızlar bende şu yeni çıkan fergie'nin parfümünden aldım hani mor üçgen şekli olan bi parfüm bayıldımmm ne yalan söyleyeyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?