AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kizlar yeni katalogdan little black dress ya da perceive almayi dusunuyorum ama kararsizim kokularini biliorum ama bi karar veremiyorum kalici ve erkek arkadasimin etkilenecegi bi koku olsun istiyorum sizce hangisini almaliyim hangisi daha kalici e etkileyici?

İlla o rujdamı o tarz bır renk arıyorsun yoksa baska ruj olurmu

evet çünkü benim en sinir olduğum şeylerden biri rujumun bulaşması bikere süreyim ööyyle dursun istiyorum. Diğer serilerde çok güzel pembeler var ama özellikle avonun rujları çok çabuk çıkıyo sürekli de yenileyen bi tip değilim. Ama uzun kalıcı seride de şöyle bi sorun var sanırım silmeye kalktığında silemiyosun çıkmıyo sihirli ruj gibi. E çıkmayınca da bu sefer yemek yerken falan dudaklarım çok çatlar benim dudağımdaki tortuları da yiyorum hopp o kimyasal midemde.

Yalnız varya ne doluymuşum destan yazdım bir dokun bin ah işit oldu

Bir de little black dressin vucut spreyiyle parfumu ayni mi kokuyor ben kokusuna vucut spreyinden bakmistim da

Hehehh gercektende fazla dolmussun Hepsını al o zaman o serıden zaten o kadar kötu renkte degıller ..Ama diger rujlarda kalıcısı olmasını ıstıyorsan ruju surmeden önce dudagına pudra sur ..Daha etkılı oluyor

Bir de little black dressin vucut spreyiyle parfumu ayni mi kokuyor ben kokusuna vucut spreyinden bakmistim da

evet canım kokular aynı. ben de vücut spreyini kullanıyorum, annem parfümünü kullanıyor :) avon da aşık olduğum parfüm surrender. k02 de 20 tlye indi. stok yapıcam

sorma surrenderı da çok beğeniyorum hatta erkek arkadaşım da çok seviyo ama annesi kullanıyo ve ben de annesi gibi kokmak istemiyorum çok seviyom ama kalıcı oluyo mu surrender edt çünkü:26:

sorma surrenderı da çok beğeniyorum hatta erkek arkadaşım da çok seviyo ama annesi kullanıyo ve ben de annesi gibi kokmak istemiyorum çok seviyom ama kalıcı oluyo mu surrender edt çünkü:26:

tühh o yönden kötü olmuş :) sen de onunla görüşmediğin zamanlarda kullan :) surrender edt evet ama inan diğer parfümlerden en kalıcısı o oldu bende. tenden mi kaynaklı bilmiyorum. eskiden surrender in vücut kremi de vardı ama artık çıkarmıyorlar, keşke başlasalar yine. madem annesi kullanıyor, little black dress al canım beğendin mi onu ?

kızlar ürünlerimi şimdi sipariş etsem salı günü gelir mi yoksa hafta sonu sipariş ettim diye daha mı geç gelir ???

Olmadi annesi degistirirse kokusunu ben kullanmaya baslarim :) little i da Begendim kokusu cok hosuma gitti hatta sadece kalici mi acaba onda brz tereddut ettim

ahh ah tanesi 10tl olmayaydı tabi alırdım ama denicez bakalım bikaçtane alıp

Olmadi annesi degistirirse kokusunu ben kullanmaya baslarim :) little i da Begendim kokusu cok hosuma gitti hatta sadece kalici mi acaba onda brz tereddut ettim

annem kullandığı için biliyorum, kalıcı. surrender almak istemiyosan onu al. hem vücut kremi de yanında bedava. ikisini bir kullandığın zaman kalıcılığı daha da artıyor.

annem kullandığı için biliyorum, kalıcı. surrender almak istemiyosan onu al. hem vücut kremi de yanında bedava. ikisini bir kullandığın zaman kalıcılığı daha da artıyor.

Sanirim onu alicam deodorantlar da indirimde deosunu da alirim tam olur mis saol cnm:)

Kusura bakmayın doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum. daha yeni üye oldum ama son bir kaç yıldır sürekli takip ediyorum bu siteyi o kadar çok şey öğrendimkii herkese çok teşekkür ederim. bende avona yeni üye oldum merak ettiğim bir şey var çok karınız oluyor mu? ben bir kere sipariş verdim ben bir karım olmadı nasıl satış yapıyoruz nasıl verimli hale getirebilirim satışlarımı şimdiden çok teşekkürlerrrr :))

kızlar acil durum !!! bilen biri nolur yanıtlasın

geçen hafta beni TEB'ten aradılar. daha önce yazmıştım foruma. avon ödemelerimi yapmam için kredi kartı yollayacaklarmış bilmem ne. ben başta anlamadım bile kredi kartı olduğunu, saf saf dinledim. şimdi babam duyunca kızdı. kart henüz gelmedi bana. müşteri hizmetlerini arayıp istemiyorum mu desem, kart geldiğinde kabul etmesem nolur bi sorun çıkar mı ? daha sonra ödemem için bi ücret çıkarırlar mı bana ?

AVON bağlantılı olduğu için bbir şey değişir mi bilmiyorum ama bana 2 yıl önce vakıfbank kafasına göre iş yerime kredi kartı göndermişti.
Teslim almadım,kuryeye de öyle dedim haberim yok,o da teslim almayın o zaman işlem yapılamaz dedi. Hiçbir sorunum olmadı teslim alınmayınca geri gönderilip imha ediliyor sanırım.

Bir de kredi kartını açtırma işlemi yapmadan zaten senden kullanım ücreti falan talep edemezler diye biliyorum. Kullanıma açılmamış kart teoride hiç var olmamış gibi oluyor sanırım.

canım şimdi müşteri hizmetleriyle görüştüm, istemiyorum bu kartı dedim, ödeyemem dedim. iptal talebiniz işleme alındı dedi, sizi müşteri hizmetlerinden arayıp onay alacaklar dedi. bi sorun çıkmaz dimi dedim, herhangi bir sorun çıkmaz dedi. inşallah bi sorun olmaz yaa offf kurye falan gelmez artık herhalde. gelirse ben de almam seninki gibi. sıkıntıya girdim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…