İlla o rujdamı o tarz bır renk arıyorsun yoksa baska ruj olurmu
Kizlar yeni katalogdan little black dress ya da perceive almayi dusunuyorum ama kararsizim kokularini biliorum ama bi karar veremiyorum kalici ve erkek arkadasimin etkilenecegi bi koku olsun istiyorum sizce hangisini almaliyim hangisi daha kalici e etkileyici?
Bir de little black dressin vucut spreyiyle parfumu ayni mi kokuyor ben kokusuna vucut spreyinden bakmistim da
sorma surrenderı da çok beğeniyorum hatta erkek arkadaşım da çok seviyo ama annesi kullanıyo ve ben de annesi gibi kokmak istemiyorum çok seviyom amakalıcı oluyo mu surrender edt çünkü:26:
tühh o yönden kötü olmuş :) sen de onunla görüşmediğin zamanlarda kullan :) surrender edt evet ama inan diğer parfümlerden en kalıcısı o oldu bende. tenden mi kaynaklı bilmiyorum. eskiden surrender in vücut kremi de vardı ama artık çıkarmıyorlar, keşke başlasalar yine. madem annesi kullanıyor, little black dress al canım beğendin mi onu ?
Hehehh gercektende fazla dolmussunHepsını al o zaman o serıden zaten o kadar kötu renkte degıller ..Ama diger rujlarda kalıcısı olmasını ıstıyorsan ruju surmeden önce dudagına pudra sur ..Daha etkılı oluyor
Olmadi annesi degistirirse kokusunu ben kullanmaya baslarim :) little i da Begendim kokusu cok hosuma gitti hatta sadece kalici mi acaba onda brz tereddut ettim
annem kullandığı için biliyorum, kalıcı. surrender almak istemiyosan onu al. hem vücut kremi de yanında bedava. ikisini bir kullandığın zaman kalıcılığı daha da artıyor.
kızlar ürünlerimi şimdi sipariş etsem salı günü gelir mi yoksa hafta sonu sipariş ettim diye daha mı geç gelir ???
kızlar bişey söyleyin napıyım
Sıraya alırlar eğer ellerinde stoksuzluk yoksa pazartesi kesinlikle çıkar..
kızlar acil durum !!! bilen biri nolur yanıtlasın
geçen hafta beni TEB'ten aradılar. daha önce yazmıştım foruma. avon ödemelerimi yapmam için kredi kartı yollayacaklarmış bilmem ne. ben başta anlamadım bile kredi kartı olduğunu, saf saf dinledim. şimdi babam duyunca kızdı. kart henüz gelmedi bana. müşteri hizmetlerini arayıp istemiyorum mu desem, kart geldiğinde kabul etmesem nolur bi sorun çıkar mı ? daha sonra ödemem için bi ücret çıkarırlar mı bana ?
AVON bağlantılı olduğu için bbir şey değişir mi bilmiyorum ama bana 2 yıl önce vakıfbank kafasına göre iş yerime kredi kartı göndermişti.
Teslim almadım,kuryeye de öyle dedim haberim yok,o da teslim almayın o zaman işlem yapılamaz dedi. Hiçbir sorunum olmadı teslim alınmayınca geri gönderilip imha ediliyor sanırım.
Bir de kredi kartını açtırma işlemi yapmadan zaten senden kullanım ücreti falan talep edemezler diye biliyorum. Kullanıma açılmamış kart teoride hiç var olmamış gibi oluyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?