AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Benim kolim geldi yeni evlendiğim için sistemde hala bekarlık soyadım var ve kargo görevlisi kolimi teslim etmedi bana, eşimin işten gelmesini bekliyorum şubeye gidicem enson çareyi bekarlık kimliğiin fotokopisini göstericem ve o şekilde verirler heralde. bugunden beri sinir oldum. verirseler eger foto çekip yüklerim kızlar katalogu. Dua edinde kapanmasın yetişelim.

inşallah alabilirsin ya bizde sevinmiş oluruz

Aaa tamam canım çok teşekkür ederim ben de mutlaka alcam onalrdan. Zaten kargo geldi renkler süper yazmışsın şimdi çok heyecan yaptım bak!

k2 de fergie indirimdemi aman tanrım nerdeyse yıllar sonra!!! Kızlar kimse katalog yüklememiş ama biri söylesin ne kadara düşmüş outspoken?

sorunun çözülmesine sevindim canım.endişe etme , yaptığın görüşmede sildik denildiyse 1-2 güne düzelir cari hesap özetinde de. gözün aydın evet sorun halledilince aynen devam
evet canım ya aynen dediğin gibi endişe etmeme gerek kalmadı avon verdiği söz tuttu ve hizmet bedelini sildi faturamdan
hesap 84,5 tl

kızlar prato çantadan sipariş verdim ama faturaya internetten baktığımda gönderilmeyen ürünler olarak yazıyordu yani gelmeyecek mi ( daha önceki siparişlerimde hiç gönderilmeyen ürün olmamıştı. stokta mı yok acaba diye tekrar kodunu falan girdim sepete atılıyor stokla ilgili bi uyarı vermiyor ne yapmam gerekiyor acaba

--birde ben 950 küsürlük sipariş verdim K1den kahvaltı setini kazandım ama panaromada k1-k2 1.250 tlydi sanırım o kadar sipariş verene çay makinesi geliyormuş her ikiside gelebilir dimi yoksa birini alırsan diğeri gidiyor mu?
(avon çeyizimi yaptı resmen:))

Son düzenleme:
Kızlarrrrr bişi dicemmm

Şu avon long lasting uzun süre kalıcı rujlar varya onlardan hangisi böyle canlı bir pembe? Şöyle hani oluyo ya fuşyamsı ya da güzel bi pembe silik olmayan???

Bir de lütfen elinde bu seriden ruju olan varsa dudağındayken çekip koyabilirmi acaba? Çünkü katalogdaki renklerle modele sürdükleri arasında dağlar kadar kadar fark var anlayamadım hangisi nası bir renk :26:

outspoken intense by fergie edp 37.20 tl outspoken by fergie 37.20 tl bide viva by fergie var o indirimde degil

long lasting uzun süre kalıcı rujlarda sunset cok guzel pembe tonu degıl ama kırmızı tonu bu eger beyaz tenlıysen hemen al harıka capıcuno mu neydı buda guzel rengı ama pembe degıl 2 sını aldım ıkısıde guzel

outspoken intense by fergie edp 37.20 tl outspoken by fergie 37.20 tl bide viva by fergie var o indirimde degil

Çok teşekkürler

evet o sunset ruj katalogda manken üzerinde var zaten çok güzel bi ton gibi duruyor ama ben de 4 tane falan kırmızı ruj var ya Cappicinoya da bi bakcam teşekkür ederim

Kızlar başka yokmu long lasting uzun süre kalıcı ruj serisinden kullanan? Şöyle fuşyamsı ya da silik olmayan canlı bir pembe renk hangisi acaba bi el atın şu konuya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…