AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

true glow hiç kullanmadım canım, kokusunu bilmiyorum. sen de ağır kokulardan hoşlanıyorsan rare gold diyorum. avon parfümleri arasında en kalıcısı da rare gold bence.

teşekkür ederim canım. madem parfüm zevklerimiz ağır kokularda uyuşuyor sana güvenip rare gold'u sipariş vereyim

pişman olmayacaksın:)

Tam olarak hangisi acaba :)

canım senin için tekrar baktım. hediye kataloğu derken şu makyaj paletlerinin olduğu kataloğu demiyor musun ? o sanırım. onun üzerindeki fiyatlarla temsilci fiyatları farklı, emin olabilirsin:)

kızlar ben daha önce avon danışmanıydım fakat iptal oldu. şimdi tekrar üye olmak istiyorum buradan mümkün mü acabaaaa

kızlar ben daha önce avon danışmanıydım fakat iptal oldu. şimdi tekrar üye olmak istiyorum buradan mümkün mü acabaaaa

Bence olur. Mesela ben önce internetten başvurdum, sonra da kafam karıştı iptal ettirdim.)) Sonra tekrar başvurmak istedim, internetten kabul edilmedim. Aradım, internetten değil ama tanıdığım birinin altına girip üye olabileceğimi söylediler. Böylece de üye oldum.
İli ilçeni söyle sana uygun biri kabul eder diye düşünüyorum. Uzmanlar daha net bir cevap verirler yakında.))

avon ve oriflame aynı anda başlamıştım,oriflame ı 3yıl sonra bıraktım,avonda takım öncüsü oldum :)mutluyum çok şükür,ekibimin kazandığını görünce de mutlu oluyorum...ürünlerini kullanıyorum,özellikle banyo köpükleri favorim :))şimdi bir de tupperware başladım,allah utandırmasın inşallah :)

bayanlar çok acil bir şey soracam tün telefonda bir öncü ile görüştüm beni temsilci yapmak istedi.dedi ki ürün başına yüzde 25 kar sağlayacan dedi.kimlik fotokopini fakslaman lazım dedi.tüm bunlar doğru mu?

ama bazı yerlerde yüde 33 indirimli alacaksınız diyo kadın bana yüzde 25 dedi acaba beni kazıklıyor mu onu merak ediyorum?

ama bazı yerlerde yüde 33 indirimli alacaksınız diyo kadın bana yüzde 25 dedi acaba beni kazıklıyor mu onu merak ediyorum?

canım katalog fiyatı üzerinden %25....geliş fiyatı üzerinden %33...yani aslında ikisi de aynı şeye denk gelio :)istersen ben de bilgilendirebilirim takıldığın bi nokta varsa sorabilirsin

yani o kişiye güvenebiliririm bir hak yeme olayı yok açıkçası pek anlamadım ama bu işi yapmayı istiyorum ve hakkımın yenmesini doğal olarak istemem:)

şu büyük numune çantalarından avon satan arkadaşıma söylesem benim için alabilirmi fiyatı ne kadar bende istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…