Canım peki bu rare gold hiç true glow'a benzeyor mu acaba? Ben de ağır kokulardan hoşlanırım. Geçenlerde bir kadından bu true glow duydum ama atıştan kaldırılımış. Ona benzer bir şey istityorum. Ne tavsiye edebilirsin?
teşekkür ederim canım. madem parfüm zevklerimiz ağır kokularda uyuşuyor sana güvenip rare gold'u sipariş vereyim
Tam olarak hangisi acaba:)
kızlar ben daha önce avon danışmanıydım fakat iptal oldu. şimdi tekrar üye olmak istiyorum buradan mümkün mü acabaaaa
bayanlar çok acil bir şey soracam tün telefonda bir öncü ile görüştüm beni temsilci yapmak istedi.dedi ki ürün başına yüzde 25 kar sağlayacan dedi.kimlik fotokopini fakslaman lazım dedi.tüm bunlar doğru mu?
ama bazı yerlerde yüde 33 indirimli alacaksınız diyo kadın bana yüzde 25 dedi acaba beni kazıklıyor mu onu merak ediyorum?
yani o kişiye güvenebiliririm bir hak yeme olayı yok açıkçası pek anlamadım ama bu işi yapmayı istiyorum ve hakkımın yenmesini doğal olarak istemem:)
tamam çok teşekkürler:))
şu büyük numune çantalarından avon satan arkadaşıma söylesem benim için alabilirmi fiyatı ne kadar bende istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?