AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

mrb kızlar bende bişey sormak istiyorum en son siparişim geldiğinde iadelerim vardı verdim 1 hafta geçmesine ragmen avona ulaşmadı bunun için ne yapmalıyım hiç bölee olmazdıı yaa ((

şu büyük numune çantalarından avon satan arkadaşıma söylesem benim için alabilirmi fiyatı ne kadar bende istiyorum

Arkadaslar ben yeni takim oncusu oldum bir alt uyem ikinci siparisini iade etmek istiyor ama yakin zmnda siparis veremeyecegi icin ben ondan alip herhangi bir kargo firmasindan onun adina iade etsem sorun cikar mi?

Arkadaslar ben yeni takim oncusu oldum bir alt uyem ikinci siparisini iade etmek istiyor ama yakin zmnda siparis veremeyecegi icin ben ondan alip herhangi bir kargo firmasindan onun adina iade etsem sorun cikar mi?

bende takım öncüme rica ettim. ancak olmuyor dedi. herkes kendisi vermek zorundaymış,o verirse aynen geri gelirmiş falan. böyle şeyler söyledi :)

olur kuzum geçen sene yaptım benim iadelerimin içine koymuştum soru yaşamadım hayırlı olsun takım öncülüğün..

kızlar avon'un iki parfümü arasında kaldım, birini sipariş edeceğim ama kokularını hiç bilmiyorum.

biri far away, vanilyalı ağır bir kokuymuş. mesela ne kadar ağır bu koku? bir burberry classic kadar vanilyası baskın ve ağır mı? tenim kuru olduğu için ağır, vanilyalı kokuları rahatlıkla kullanabiliyorum.

en son rastgele little black dress aldım ama çok hafif, temiz bir koku çıktı ki hiç sevmem böyle kokuları, beğenmedim.

diğeri de rare gold. bu da meyve yoğun mu yoksa çiçek yoğun bir parfüm mü?

Son düzenleme:

far away'i kullandım ama yaklaşık 6-7 sene oldu sanırım, çok fazla hatırlamıyorum. little black dress de kullandım seninle aynı fikirdeyim. madem o sana hafif geldi kesinlikle rare gold'u tavsiye ederim. avon'da iki parfümüm var 1-surrender 2-rare gold. rare gold'u sıkmaya kıyamıyorum yani düşün:)) bunlar benim fikrim ama hafif kokulardan ben de hoşlanmıyorum bu yüzden rare gold diyorum canım. hem hazır indirimdeyken al bence, kolay kolay inmiyor fiyatı.

arkadaşlar birşey sormak istiyorum aralık ayı hediye katalogundaki ürünlerin indirimli fiyatları katalog üzerinde yazan mı yoksa satış temsilcisinde indirimi var mı? bilgilendirirseniz sevinirim..

arkadaşlar birşey sormak istiyorum aralık ayı hediye katalogundaki ürünlerin indirimli fiyatları katalog üzerinde yazan mı yoksa satış temsilcisinde indirimi var mı? bilgilendirirseniz sevinirim..

üzerinde yazan değil, temsilci fiyatı farklı.

Canım peki bu rare gold hiç true glow'a benzeyor mu acaba? Ben de ağır kokulardan hoşlanırım. Geçenlerde bir kadından bu true glow duydum ama atıştan kaldırılımış. Ona benzer bir şey istityorum. Ne tavsiye edebilirsin?

teşekkür ederim canım. madem parfüm zevklerimiz ağır kokularda uyuşuyor sana güvenip rare gold'u sipariş vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…