Geldi mi keçeleri canım? Nasıl, beğendin mi? Ben de istiyorum da.. Sırf bardak altları gerçi.))
Helal olsun! Güle güle kullan!
Eki Görüntüle 572664
kızlar daha önce bu gözlükten alan oldu mu ? ya da yakından gören ? nasıl bişey ?
BENİM alan arkadşaım olmuştu öyle gördüm,güzel bir gözlük ben beğeniştim.
Arkadaslar ben yeni takim oncusu oldum bir alt uyem ikinci siparisini iade etmek istiyor ama yakin zmnda siparis veremeyecegi icin ben ondan alip herhangi bir kargo firmasindan onun adina iade etsem sorun cikar mi?
bende takım öncüme rica ettim. ancak olmuyor dedi. herkes kendisi vermek zorundaymış,o verirse aynen geri gelirmiş falan. böyle şeyler söyledi :)
parfümün adı true glow satıştan kaldırıldı avon kataloglarında yok ama internetten bulabilirsin belki
teşekkürlerr....yaaa resmini koyucam bi, türlü koyamadım gitti:)
Arkadaslar ben yeni takim oncusu oldum bir alt uyem ikinci siparisini iade etmek istiyor ama yakin zmnda siparis veremeyecegi icin ben ondan alip herhangi bir kargo firmasindan onun adina iade etsem sorun cikar mi?
arkadaşlar takım öncüsü olmak için kaç üye yapmam gerekiyor
kızlar avon'un iki parfümü arasında kaldım, birini sipariş edeceğim ama kokularını hiç bilmiyorum.
biri far away, vanilyalı ağır bir kokuymuş. mesela ne kadar ağır bu koku? bir burberry classic kadar vanilyası baskın ve ağır mı? tenim kuru olduğu için ağır, vanilyalı kokuları rahatlıkla kullanabiliyorum.
en son rastgele little black dress aldım ama çok hafif, temiz bir koku çıktı ki hiç sevmem böyle kokuları, beğenmedim.
diğeri de rare gold. bu da meyve yoğun mu yoksa çiçek yoğun bir parfüm mü?
arkadaşlar birşey sormak istiyorum aralık ayı hediye katalogundaki ürünlerin indirimli fiyatları katalog üzerinde yazan mı yoksa satış temsilcisinde indirimi var mı? bilgilendirirseniz sevinirim..
arkadaşlar birşey sormak istiyorum aralık ayı hediye katalogundaki ürünlerin indirimli fiyatları katalog üzerinde yazan mı yoksa satış temsilcisinde indirimi var mı? bilgilendirirseniz sevinirim..
far away'i kullandım ama yaklaşık 6-7 sene oldu sanırım, çok fazla hatırlamıyorum. little black dress de kullandım seninle aynı fikirdeyim. madem o sana hafif geldi kesinlikle rare gold'u tavsiye ederim. avon'da iki parfümüm var 1-surrender 2-rare gold. rare gold'u sıkmaya kıyamıyorum yani düşün:)) bunlar benim fikrim ama hafif kokulardan ben de hoşlanmıyorum bu yüzden rare gold diyorum canım. hem hazır indirimdeyken al bence, kolay kolay inmiyor fiyatı.
far away'i kullandım ama yaklaşık 6-7 sene oldu sanırım, çok fazla hatırlamıyorum. little black dress de kullandım seninle aynı fikirdeyim. madem o sana hafif geldi kesinlikle rare gold'u tavsiye ederim. avon'da iki parfümüm var 1-surrender 2-rare gold. rare gold'u sıkmaya kıyamıyorum yani düşün:)) bunlar benim fikrim ama hafif kokulardan ben de hoşlanmıyorum bu yüzden rare gold diyorum canım. hem hazır indirimdeyken al bence, kolay kolay inmiyor fiyatı.
üzerinde yazan canım.
üzerinde yazan değil, temsilci fiyatı farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?