ben daha önce satand da üye olmuştum. yıne denk gelsem öyle :))
hiçbirşey vermemişlerdi bundan 2 sene önce.. hediye verildiğini de bilmiyordum ki ..
arkadaşlr birsey sormak istiyorum ben yenı üye oldum sipariş vericemde bir kısma takıldım color trend in göz kalemleri va cift taraflı olanlar ondan sipariş verenler sececegı tek taraflı göz kalemi 1 tl dıyor siparısı gırıyorum ılk göz kalemı yanında 7.40 yazıyor dogru ama 1 lira olan kalemin yanında 8 lira yazıyor o nasıl olcak anlamadım
toplamda 82 küsür tuttu tahmınıde 75 mi ne tuttu o gözüme çarptıda acaba temsılcı fıyatından hesapladığı için mi 75 oldu dıye düşündüm yanı 8 lira degılde 1 lira yazmasını bekledım ondan yanıldım snrm.birde 85 tl oluncamı 8.5 lira olan tutarı ödemiyrduk dimi?
kızlar avon temsilciğini bırakmak istiyorum nasıl bırakılıyor yok mu bu konuda bilgisi olan lütfen.
takım öncüsü olunca ne gidi görevlerimiz oluyor? ne gibi sorumlulukları var acaba? aramızda takım önculeri vardır muhakkak. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
kızlar avon temsilciğini bırakmak istiyorum nasıl bırakılıyor yok mu bu konuda bilgisi olan lütfen.
merhabalar 1 senedir takımöncüsüyüm.Takım Öncüsünün Enaz 5 Aktif üyesi +1 kendi olarak toplam 670TL satış yapmalı.
Üyelerinin katalog ihtiyaçlarını karşılamalı Sorunlarını dinleyip onlara yol Göstermeli ..
Merhabalar 3 ay boyunca ücretsiz katalog yollamaya devam ederler 3 kampanya boyunca sipariş vermezsen üyeliğin düşer ..
sipariş vermezsen bile katalog yolluyorlar mı ? mesela diyelim aralıkta sipariş veremedim. ocak'ın kataloğunu yollarlar mı bana ?
olur kuzum geçen sene yaptım benim iadelerimin içine koymuştum soru yaşamadım hayırlı olsun takım öncülüğün..
kizlar cok acilll lutfen...
Siparis ettigim parfumlerden birisi akmis ve yariya inmis sise yag icinde onu yenisi ile degistirebiliyormuyum iade mi edebilirim sadece? Yardkmci olursaniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?