AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Arkadaşlar ben daha faturayı ödeyemedim 1 hafta oldu kargom geleli bugün yeni sipariş girecem bir sorun olurmu fatura 96 tl ve daha son odeme tarihi 15 ne kadar

arkadaşlar panoramadaki açılıp kapanabilen göz kaleminin twılıght sparkle renginin kodunu birde ek kataloktaki skyler çanta hani dantel desenli kodunu yazar mısınız lütfen acil elimde katalok yok

birde ev botunun 37-38 kodu 11992
siganature parfümün kodu 60042 midir doğru görmüşmüyüm burdaki kataloktan?

Arkaaşlar katalog 13 ün indirim broşüründeki 3 maskaradn hangisi en iyisi 3 tane var hiçbirini kullanmadım fikir verirmisiniz?

arkadaşlar panoramadaki açılıp kapanabilen göz kaleminin twılıght sparkle renginin kodunu birde ek kataloktaki skyler çanta hani dantel desenli kodunu yazar mısınız lütfen acil elimde katalok yok

twilinght göz kalemi k13 ün panaromasında imiş 12361

çok sağol canım ya imdadıma yetiştin,indirim broşüründe hacim veren maskara varya dolgun fırçalı ben onu tutuyorum ama sen bilirsin

saol canım ben hiçbirini kullanmadım o yüzden hiç fikrim yok burdan fikir almak istedim senen başkada fikir veren yok önceden burası daha yoğun olurdu özledim o günleri valla şimi kimsecikler yok yaada cevap veren yok

başlamak üzere...bu fırsat broşürünü yakalamak ne zor kaçmasın diye bilgisayar başında bekliyorum ya bakalım o değil müşteriye ayıp oluyo

hiçbirini kaçırmadım ama sadece skyler çanta siparişini iptal etmişler verilmiyor size kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…