AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

katlanabilir tarak ikidir alamıyorum maddison yüzük arkadaşlar iki seferdir istiyor yakalayamıyorum şampuan ve leona yüzükte kamamış sinir oldum ya

selam kızlar :)
bende hesapta 18:00 da sipariş girdim bu defa başında bekledim. geçen kampanya parfümlerden alamamıştım çünkü saat 18:00 de başlayacak sanırken 16:00 da başladığı için. sistemde siparişim var ama tutar sıfır gözüküyor. fikri olan var mı ne olacak diye ? veya daha önce aynı sorunu yaşayıp sorunsuz ürünü gelen ? şimdiden tşk :)

Son düzenleme:
kızlar sipariş girmedim daha yeni oturdum pc başına da işe başladım cevapları akşam yazarım artık kusura bakmayın . inşallah ürün kalmıştır indirim brosüründe daha yeni siparişleri gircem

bendede 0 gözüküyor daha faturalanmammış ne olacak merakla bekliyorum :18:

bende senin gibi merakla beklemekteyim canım. şu an yeniden indirim broşürü siparişlerini girmeye çalıştım %80 ine yok diyor. bu şekilde beklemeyi düşünüyorum pazartesi duruma göre avon müşteri hizmetlerini ararız artık

işin hayırlı olsun canım. maalesef çoğuna stoğu tükenmiş diyor şu anda moralini bozmak istemezdim gerçi girdik diye sevinsekte bizde de sipariş tutarı sıır diyor ne olacak bilmem :26:

avon yıl sonuna yaklaştığından mıdır nedir tuaflaştı gecen toz far istedim ruj gelmiş zaten elimde bi sürü ürün var bu ayda böyle olmaz umarım.

NİE HEMEN TÜKENMİŞ Kİ YİNE BUNLAR ya ne güzel siparişim bi sürü die seviniyodum bende .,

Arkadaşlar ben siparişlerimden birşeyi çıkarmak istiyorum iptal etsem yeniden girsem diğer urunler stokta tukenmiş ya onları alamzmıyımgeri acaba

Arkadaşlar ben siparişlerimden birşeyi çıkarmak istiyorum iptal etsem yeniden girsem diğer urunler stokta tukenmiş ya onları alamzmıyımgeri acaba

alamazsın canım. girdiğin siparişi hiç riske atma. olmadı istemediğin ürünü bi daha ki siparişinde iade edersin

NİE HEMEN TÜKENMİŞ Kİ YİNE BUNLAR ya ne güzel siparişim bi sürü die seviniyodum bende .,

bu yüzden ben önce kataloğu veriyorum soranlara. sonra indirim broşürünü veriyorum. yoksa stok yok diye hep kendime ürün alıp limiti tutturucam derken evdeki herkese bişey alıyorum

Son düzenleme:
valla en iyisini yapıyosun :) zaten indirim broşüründe kalmayan ürünler belli :) 3 lü kozmatik çantası sayfasında bişey kalmamıs bıde öndeki rujlarda :)

merhaba ben avon'a yeni üye oldum bir şey sormak istiyorum, sipariş defterini doldurunca beyaz-sarı-pembe fişleri kime vericem bunları karıştırıyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

merhaba ben avon'a yeni üye oldum bir şey sormak istiyorum, sipariş defterini doldurunca beyaz-sarı-pembe fişleri kime vericem bunları karıştırıyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

avon dan haberlerde yazıyor canım.tam hatırlamıyorum şimdi.o yüzden avon siteden temsilci girişi yapıp avondan haberler kısmına bakarsan kesin ve doğru bilgiye ulaşabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…