• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

rica ederim canım :34:

birçok kişi beyaz olanı müşteriye vereceksin digerleri sende kalacak diyorlardı ama şimdi siteye baktım beyaz kalacak diger ikiniden birini müşteriye vereceksiniz diyo aklım karıştı

Doldurulan Müşteri Sözleşmesi’nin en önde yer alan orjinal sayfası Sipariş Defteri içinde kalmalı, arkasında yer alan iki renkli kopyadan biri Müşteriye verilmeli diğeri de Temsilci tarafından saklanmalıdır.

birçok kişi beyaz olanı müşteriye vereceksin digerleri sende kalacak diyorlardı ama şimdi siteye baktım beyaz kalacak diger ikiniden birini müşteriye vereceksiniz diyo aklım karıştı

Doldurulan Müşteri Sözleşmesi’nin en önde yer alan orjinal sayfası Sipariş Defteri içinde kalmalı, arkasında yer alan iki renkli kopyadan biri Müşteriye verilmeli diğeri de Temsilci tarafından saklanmalıdır.

avon un sitesinde yazan geçerli canım. hatta sipariş defteriyle bir yazıda yollamışlardı ama nerede bulamadım :(

kızlar ben k13 yerine k12 siparişi vermişim yanlışlıkla katalok iadeside yok bildiğim kadarıyla??

arkadaşlar indirim buroşüründeki ürünleri ne zaman sipariş verdşniz ya ne ara bitmiş bunlar saat kaçta girdiniz siparişleri de alabildiniz

Yılbaşı kataloğu nasıl acaba panaroma heiyeleri neler ki çok merak edyorum dün verdim sipariş pazartesi yada salı anca görürüz galiba

kmseye katalog gelmedi mi tö lere önce gelyor sanırsam biraz haber edeblrler mi biliyolarsa bir de full speed indrmde m, acaba

Bana gelen en son soft musk ların kapakları farklı niyeki size gelenler nasıl kızlar?

bana da poppy love yerine passion rengini göndermşler rujun geçen ay bnde attım poşete çnkü doğru girmiştm ve faturadada öyle yazıyodu rujun altnda passion yazıomş meğerse müşteri geri getrdi nsl iade etçm bilmyorum mail atmk lazm anca

Back