avon dan haberlerde yazıyor canım.tam hatırlamıyorum şimdi.o yüzden avon siteden temsilci girişi yapıp avondan haberler kısmına bakarsan kesin ve doğru bilgiye ulaşabilirsin
çok teşekkür ederim canım sağol bakıyorum hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avon dan haberlerde yazıyor canım.tam hatırlamıyorum şimdi.o yüzden avon siteden temsilci girişi yapıp avondan haberler kısmına bakarsan kesin ve doğru bilgiye ulaşabilirsin
çok teşekkür ederim canım sağol bakıyorum hemen
rica ederim canım
birçok kişi beyaz olanı müşteriye vereceksin digerleri sende kalacak diyorlardı ama şimdi siteye baktım beyaz kalacak diger ikiniden birini müşteriye vereceksiniz diyo aklım karıştı
Doldurulan Müşteri Sözleşmesi’nin en önde yer alan orjinal sayfası Sipariş Defteri içinde kalmalı, arkasında yer alan iki renkli kopyadan biri Müşteriye verilmeli diğeri de Temsilci tarafından saklanmalıdır.
avon un sitesinde yazan geçerli canım. hatta sipariş defteriyle bir yazıda yollamışlardı ama nerede bulamadım
sizler üşenmeden doldurup gönderiyormusunuz bunları :))
FATURA numarası tarafında bi kod çıktıysa siparişin faturalandı demektir zaten faturalanan siparişte geliyokızlar 0 yazıyo demişsiniz ya bende fiyatı neyse o yazıyo ......gelir mi acaba?
hangi ara verdiniz siparişi :)) hayırlı olsun şimdi dönüp duruyo bakalım site çok yoğun olmalı
Bana gelen en son soft musk ların kapakları farklı niyeki size gelenler nasıl kızlar?