Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendede 0 gözüküyor daha faturalanmammış ne olacak merakla bekliyorum :18:
kızlar sipariş girmedim daha yeni oturdum pc başına da işe başladım cevapları akşam yazarım artık kusura bakmayın . inşallah ürün kalmıştır indirim brosüründe daha yeni siparişleri gircem
avon yıl sonuna yaklaştığından mıdır nedir tuaflaştı gecen toz far istedim ruj gelmiş zaten elimde bi sürü ürün var bu ayda böyle olmaz umarım.
valla orasını avona sormak lazım :):) şimdide avonun sitesinde sorun var ben giriyorum o çıkıyo sipariş veremiycez yine anlaşıldı:)yerine muadili ürün yollanabilir olayında bir çığır açmışlar desene
valla orasını avona sormak lazım :):) şimdide avonun sitesinde sorun var ben giriyorum o çıkıyo sipariş veremiycez yine anlaşıldı:)
Arkadaşlar ben siparişlerimden birşeyi çıkarmak istiyorum iptal etsem yeniden girsem diğer urunler stokta tukenmiş ya onları alamzmıyımgeri acaba
alamazsın canım. girdiğin siparişi hiç riske atma. olmadı istemediğin ürünü bi daha ki siparişinde iade edersin
NİE HEMEN TÜKENMİŞ Kİ YİNE BUNLAR ya ne güzel siparişim bi sürü die seviniyodum bende .,
merhaba ben avon'a yeni üye oldum bir şey sormak istiyorum, sipariş defterini doldurunca beyaz-sarı-pembe fişleri kime vericem bunları karıştırıyorum yardımcı olursanız sevinirim :)