• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bende bazen eksık yatırıyorum canım ya paraları toplayamıyorum ne kadar varsa onu yatırıyorum akbanka yatırıyorum temsılcı numaram için fatura alıyolar. bi arada faturaya göre alıyolardı parayı ama şimdi sorun çıkmıyo ne kadar yatırcan diyolar ona göre yatırıyorum bende.

umarım ya geçen sefer 58 lira gözüküyor dedi 58 aldı şimdi 180 gözkürken 120 verince problem çıkcak gibi :(

bilmiyorum ki şimdi her yerin sistemi farklıysa ben eksik yatırıyorum bazen sorun olmuyo.

kızlar saklama kapları gelsin diye fazladan dün sipariş verdim satabileceğim ürünleri bugün fazlasıyla sipariş geldi tekrar sipariş vermek durumunda kaldım sevinmeli miyim üzülmeli iyim bilemedim umarım elimdeki ürünleri satabilirim :(

merhabalar aynı şeyi bende yaptım cuma günü saklama kapları gelsin diye fazla fazla sipariş girmiştim dün sipariş alınca bidaha girdim :50:
bu arada aranıza yeni katıldım 1 yıllık avon temsilcisiyim izmirde yaşıyorum sevgiler...

merhabalar aynı şeyi bende yaptım cuma günü saklama kapları gelsin diye fazla fazla sipariş girmiştim dün sipariş alınca bidaha girdim :50:
Bu arada aranıza yeni katıldım 1 yıllık avon temsilcisiyim izmirde yaşıyorum sevgiler...

hoşgeldin navle bende izmirdeyim çiğlide oturuyorum takım öncüsüyüm :)

merhaba bayanlar k13 kataloğu 10 kasımda baslıyor ya o gün siparişlerimi gireceğim yanlız pazartesi günü elimde olmasını istiyorum d.günü hediyesini yetiştireceğimde cumartaesi günü sabah siparişimi verirsem cumartesi faturalandırılır mı yoksa pazartesiye mi kalır kargo siparişi...tesekür ediyorum şimdiden :46:

merhaba bayanlar k13 kataloğu 10 kasımda baslıyor ya o gün siparişlerimi gireceğim yanlız pazartesi günü elimde olmasını istiyorum d.günü hediyesini yetiştireceğimde cumartaesi günü sabah siparişimi verirsem cumartesi faturalandırılır mı yoksa pazartesiye mi kalır kargo siparişi...tesekür ediyorum şimdiden :46:

hemen faturalanmıyo arkadaşım haftasonu daha agırdan alıyolar hatta. pazartesınden sonra faturalanır bence.

120 tl mi yatırdım geçte olsa güncellediler geliyor siparişlerim :)

ilk defa avondan bir hediye gelicek pur blanca nasılda severimm:16::16::16::16::16:

siyah uzun kordonlu saat & anahtar uçlu kolye girmiştim onlar gelmiyecekmiş :(

Son düzenleme:
120 tl mi yatırdım geçte olsa güncellediler geliyor siparişlerim :)

ilk defa avondan bir hediye gelicek pur blanca nasılda severimm:16::16::16::16::16:

siyah uzun kordonlu saat & anahtar uçlu kolye girmiştim onlar gelmiyecekmiş :(

hayırlı olsun canım :)

Back