Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar saklama kapları gelsin diye fazladan dün sipariş verdim satabileceğim ürünleri bugün fazlasıyla sipariş geldi tekrar sipariş vermek durumunda kaldım sevinmeli miyim üzülmeli iyim bilemedim umarım elimdeki ürünleri satabilirim
merhabalar aynı şeyi bende yaptım cuma günü saklama kapları gelsin diye fazla fazla sipariş girmiştim dün sipariş alınca bidaha girdim
Bu arada aranıza yeni katıldım 1 yıllık avon temsilcisiyim izmirde yaşıyorum sevgiler...
merhabalar aynı şeyi bende yaptım cuma günü saklama kapları gelsin diye fazla fazla sipariş girmiştim dün sipariş alınca bidaha girdim
Bu arada aranıza yeni katıldım 1 yıllık avon temsilcisiyim izmirde yaşıyorum sevgiler...
merhaba bayanlar k13 kataloğu 10 kasımda baslıyor ya o gün siparişlerimi gireceğim yanlız pazartesi günü elimde olmasını istiyorum d.günü hediyesini yetiştireceğimde cumartaesi günü sabah siparişimi verirsem cumartesi faturalandırılır mı yoksa pazartesiye mi kalır kargo siparişi...tesekür ediyorum şimdiden
120 tl mi yatırdım geçte olsa güncellediler geliyor siparişlerim :)
ilk defa avondan bir hediye gelicek pur blanca nasılda severimm
siyah uzun kordonlu saat & anahtar uçlu kolye girmiştim onlar gelmiyecekmiş
hayırlı olsun canım :)
çok yardımcı oldun canım bana çok sağol :*
kızlar bugün k13den sipariş giremiyorum yarınımı beklemem gerek
evet kızlar bende aynısını sorcaktım sabahtan beri kaç kere baktım açılmamış k13
evet kızlar bende aynısını sorcaktım sabahtan beri kaç kere baktım açılmamış k13