• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

k 12 den sipariş versemmı acaba dıe düşünüorum az bı suresı kaldı sızce stok sorunu oluyomu çok böyle geç verılınce falan

iyi akşamlar kızlar,
k13 elimde yok sizden bir ricam olacak
ahşap tepsi
kırmızı su ısıtıcısı
2'li cem tava seti
panoramada olan tırnak çıkartmaları
barbie parfüm
ve ek katoloktaki 7.sayfada olan kolyenin hani içine resim koyulan,
bunların kodlarını biri yazabilirmi sitede yüklü olan katoloktanda seçemedim kodları
şimdiden teşekkürler

iyi akşamlar kızlar,
k13 elimde yok sizden bir ricam olacak
ahşap tepsi
kırmızı su ısıtıcısı
2'li cem tava seti
panoramada olan tırnak çıkartmaları
barbie parfüm
ve ek katoloktaki 7.sayfada olan kolyenin hani içine resim koyulan,
bunların kodlarını biri yazabilirmi sitede yüklü olan katoloktanda seçemedim kodları
şimdiden teşekkürler

ahşap tepsi 12681 ,,su ısıtıcısı 12680 ,,tavalar 12682 ,,tırnak çıkartmalar 12363 ,,barbıeparfüm 12665 ,,,kolye 12640

[sıze=3][/sıze][ı][/ı]mrb kızlar bize k13 kataloğuyla beraber gelen indirim broşüründen şimdi sipariş verebiliyomuyuz benim girdiğim kodları kabul etmedi hatalı diyo yoksa 9 kasımımı bekliycez

[sıze=3][/sıze][ı][/ı]mrb kızlar bize k13 kataloğuyla beraber gelen indirim broşüründen şimdi sipariş verebiliyomuyuz benim girdiğim kodları kabul etmedi hatalı diyo yoksa 9 kasımımı bekliycez

lütfen kızlar cvp bekliyorum yokmu bilgisi olan biri:36:

9 KASIMA KADAR K12 hizmet bedeli 50 tl ye düşmüş arkadaşlar haberiniz olsun.

canım arkadaşım asker sen iyki varsın sen olmasan bu soruları kim cvplıycak çokkkkkkk tşklrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:) genelde cevaplamıyolar canım sağolsunlar. önemli değil canım bilgim olan konulara cevap vermeye çalışıyorum.

kızlar saklama kapları gelsin diye fazladan dün sipariş verdim satabileceğim ürünleri bugün fazlasıyla sipariş geldi tekrar sipariş vermek durumunda kaldım sevinmeli miyim üzülmeli iyim bilemedim umarım elimdeki ürünleri satabilirim :(

dün akşam bu saatlerde sipariş verdım bu sabah elımdeydı ürünler maşallh çok hızlı çıktı avon :10:peki arkadaşlar tekrar 9 una kadar sipariş girince 85 liralık mı yapmam gerek kargo odemıyım dıe yoksa aynı ay olduğu için gerek yokmu

dün akşam bu saatlerde sipariş verdım bu sabah elımdeydı ürünler maşallh çok hızlı çıktı avon :10:peki arkadaşlar tekrar 9 una kadar sipariş girince 85 liralık mı yapmam gerek kargo odemıyım dıe yoksa aynı ay olduğu için gerek yokmu

yne 85lik yapman gerek

kızlar çok ACİLLLL
3 aylık avoncuyum geçen aydan 180 lira faturam var bu ay 80 lira girdim sipariş.
bu faturanın yarın 120 lirasını ödeyebilirim sadece bankada sorun çıkarmı? ödesem 120 tlsını siparişlerim gelirmi

gelir sanırım 200 tl nin üstünde olduğunda ürünlerin çıkısını yapmıyolar die biliyorum.

asker : peki bankada 180 değilde ben 120 ödüyeceğim dediğimde problem çıkmaz mı adamlar önce faturayı istiyor bi

Back