Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ınsallah sorunsuz elıne gecer tatlımyok canım yetişmezdi yine.salı akşamı bitlise gelse yetişir ama gelmezdi o sürede.hem boşver ben alıştım artık bu olaya.avonu değilde yarın benim fotoğraf makinem gelecek ben şimdi onun heyecanındayım:18:inşallah yollarda bir problem olmazda gelir şuan bitliste ama alamadım maalesef
aslında bende renksiz bir pudra istiyorum ama çokmu ışıltılı bu?yani öyle pırıl pırılmı oluyor yüzün yoksa daha doğal bişeymi?
sipariş nom 2239138
hala faturalanmamışş :26:
burdan oriflame ürün tavsiyesinde bulunulması çok yanlış bence
sonucta ben arkadasın işine yarayan bişey almasını isterim gidip beklentisini karsılamayacak ürünü neden alsınki
ay ınanmıorum ya haksızlıga bak sırayla nıe yapmıolar anllamadım ben ya224 ile başlayanlar faturalandı 223 lerin bir kısmı faturalandı. sırayla yapılmadığı kanatine vardım ben
ay ınanmıorum ya haksızlıga bak sırayla nıe yapmıolar anllamadım ben ya
01 31.12.2010 2258034 79.99 TL Sipariş İnternet Yeni 0 Tıklayınız 0.00 TL 79.99 TL
kızlar tıklayın yazan yer kargo ben bısey anllamıorum ya kargoya verılmıs gozukuo yenı yazıo faturası gozukmuo anllamadım ıkıncı sıparıs nıe böle oldu ya
kızlarr colortrend glosslardan 'wink ' veya 'modern mocha' renkleri nasıl bilormusunuz?
kızlar bugn acaippp yoğunum giremedm hiç benm sipariş faturalanmış hepsi indrm broşürüdü ve hepsini yakalamşm