kızlarr colortrend glosslardan 'wink ' veya 'modern mocha' renkleri nasıl bilormusunuz?
benım butun rujlarım mat ruj canım onlardan hıc kullanmadım katalogda guzel gıbı ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr colortrend glosslardan 'wink ' veya 'modern mocha' renkleri nasıl bilormusunuz?
kızlar K1 başladıktan yarım saat ve 45 dakka sonra iki ayrı sipariş verdim ikiside tam eksik yok indirim bröşüründen 10 parça falan vardı sipariş .. merak etmeyin benim ki bile tamsa inşaALLAh sizinkilerde tam gelir:)
kızlar bugn acaippp yoğunum giremedm hiç benm sipariş faturalanmış hepsi indrm broşürüdü ve hepsini yakalamşm
kızlar K1 başladıktan yarım saat ve 45 dakka sonra iki ayrı sipariş verdim ikiside tam eksik yok indirim bröşüründen 10 parça falan vardı sipariş .. merak etmeyin benim ki bile tamsa inşaALLAh sizinkilerde tam gelir:)
sanırım sızınkılerı eksızsız yollamak ıcın bekletmısler
sanırım sızınkılerı eksızsız yollamak ıcın bekletmısler
dogru onlar tekrarı olmayab urunler dımıhayır cnm indirim broşurunda eksik tamamlamak için bekletmek yokki stokta bittiği an alamıyorsun o senin dediğin katologtaki ürünler için geçerli
gün hediyesi ne zmn çıkar ben ona göre vericem siparişimi.ama cumartesi sbhtan elimde olmasınıda istiyorum yani en geç yarın vermeliyim.yarın koyarlarmı hediyeee
kızlar selam ben de cuma günü 4 gibi sipariş vermiştim bugün kargoya verilmiş yarın sanırım elime geçer diye düşünüyorum heyecanlanıyorum çünkü fırsat köşesinden de çanta sipariş etmiştim en çok onları merak ediyorum bakalım
Kızlarr Paronama hediyelerinde 2 tencere seti varya 1300 istenen belki dikkatinizi çekmemiştir diye söylüyorum .. O 1300 u KAMPANYA 1 VE 2 de toplayıp alabilirsiniz hediyeleri yani 2 kampanyayı kapsıyor o hediye limitine ulaşmak ..hani tek kampanya için 1300 çok istemişler demiştim iki tencere için ama bunu iki kampanya süresince istemeleri bence ii .. yani bu ay 650 gelecek ay 650 yaparız alırız hiçç ugraşmadan Paronamayı açıp hediyelerin üst kısmını okur iseniz görürsünüz:)
avonn o kadaR düşünceli olsa idiiii oo ooo oooo oo
3 Gün faturalansın diye bekledik şimdide kargoya verilsin diye Beklicem galiba. Öğle'den beri sevkiyata hazırlanıyor.Bilgisayar başından ayrılamaz oldum takip etmekten :126:
kızma maviş o kadar da fena değil avonbu avon kadar aptal bir sistemi olan birşey daha görmedimfaturalanmış ürünler ama 78lik siparişim 87 lira görünüyor.içinde ne var diye fatura kısmını tıklıyorum ama göstermiyor :84:Allahım ya sinir etti gerçektende sanki bedava veriyolar hem bu kadar geciktiriyolar hemde dandik bir sistemle insanın sinirlerini bozuyorlarinşallah bir daha ürün almak nasip olmaz şu avondan istediğim herşeyi başka sitelerde bulabilirimde kurtulurum şu dertten
cnm önceden siparişin olup da stokta bulunmayan ürünü eklemiş olabilirler en kötüsü iade edersin ne olacak kikızlar hani perfect nude ruj vardı ya onun fiyatı ne kadardı ya acaba omu geliyor yoksa şu el kremlerinden fazlamı kestiler anlamadım:44: