inş cnm ürünler gelince hemen inceleyip buraya yazıyorum hani belki alcak olan çıkar deyü...
tulip çanta aldım
joanne çanta aldım daha önce almıştım ablam kapmıştı elimden gene buldum hemen yapıştım kızlar ben beğendi o çantayı sportif bi çanta tam bana göre siz de düşünebilirsiniz bide bu fırsat köşesindeki ürünlerin fotoları büyümüyo ya ben ürünlerin adını kopyalaıp arama çubuğuna yazıyorum ordan çıkıyo onlara bakıp öyle karar veriyorum bazı sitelerde bu ürünlerin satışları var ya kocman resmini koyuyorlar eğer kararsız kalıyosanız tavsiye ediyorum böyle yapmanızı. azcık zaman alıyo ama olsun içime siniyo iadeyle filan uğraşmıyorum he bozuk gelirse o başka.
+1 aynen cnm ben de yapamam aldığım alacağım ürünlerin hepsini aldım zaten
bi de k14te ben tüm siparişleri verdm herkese de duyurdum ortaya söyledim gerçi ama bi arkdştan duydum far istiyomuş bi başka arkdş ama ta en son gün duydum siparişin. beklemiş son güne kadar ya bi de her gün görüyorum yani... valla önceden bi şekilde temin etmeye çalışıyodum gerekirse ben tamamlıyodum k14te bi baştan sipariş verdim sonra bi h.sonu bi arkdaşım geldi onun hatrına gene verdim bi daha da veremezdim yaniii