- 14 Aralık 2009
- 2.997
- 14
2241643 sipariş numaram bu kızlar
benimki 223 le başlıyor senden öncemi verilecek yani bumu demek?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım yasak olmaz öyle büyük firmalar.eminim BPdir dimi?bizde yazın aldık aldık ta nasılsa vana gidene kadar çok birikir dedik.nerdee antepi geçtik 1 tane BP göremedik ya
şampuan kremli olsaydı alacaktım aslında ama onu yazmadım belki güzel değildir diye.benim kızımın saçları benimki gibi kuru çabuk karışıyor ve tararken ağlıyor öyle uzunda değil saçları oysaki.ya bulabilirsem dalinin kremlisini alıcam yada çocuklar için saç açıcı falan alıcam artık:44:şimdilik banyodan sonra çok az benim glissten sıkıyorum mecburen
tave ve kek kalıbı vardıya o cnm
yok canım shell daha cok var buralarda bız shell kullanıyoruz
mersinde bp kartı falan vermişlerdi birde kitapçık .aslında bizim shell olayı biraz komik ben galatasaraylıyım eşim fenerli ben shell benim takımdan dedim diye eşimde gıcıklık yapıyor yok almıcam işte ordan diyor
benimki 223 le başlıyor senden öncemi verilecek yani bumu demek?
gercekten mı denıyım dedım ama denemıyım ozaman pekı dedıgım gıbı onlar k2 nın urunlerımı ve fıyat temsılcı fıyatımı
aslında 223le başlayan ardkşımz vardı onun ki faturalandı bnmkide 224 le başlıyo faturalandı sizinkiler neden öle oldu anlayamadım kızlar.
valla bilemiyorum canım neye göre yapıyolar anlayamadım ben:44:aslında benimkisi sadece merak buraya sadece çarşamba günleri kargo geliyor yarına yetişmiceğine göre demekki haftaya çarşamba elimde olacak şimdi verselerde 3 gün sonra verselerde aynı gün gelecek yani
valla bilemiyorum canım neye göre yapıyolar anlayamadım ben:44:aslında benimkisi sadece merak buraya sadece çarşamba günleri kargo geliyor yarına yetişmiceğine göre demekki haftaya çarşamba elimde olacak şimdi verselerde 3 gün sonra verselerde aynı gün gelecek yani
cnm onu bilmiyorum ama sana tavsiyem oriflamenin şu pudrası harika..
banada bi arkadasım vermişti.renksiz bişey her cilde uyuyoo pırıl pırılll dekolte bölgene heryere sür süper bişeyy
Oriflame Beauty Pırıltılı Toz Pudra | Tekno Trakya Trakya`nın Teknoloji Alışveriş Merkezi, Oriflame Üye Kayıt Merkezi, internetten satış,
Hımm anladım olsun faturalansında en azından kolindekiler görebilirdin:) Birazda olsa merak'ı giderdi insanın.
cnm onu bilmiyorum ama sana tavsiyem oriflamenin şu pudrası harika..
banada bi arkadasım vermişti.renksiz bişey her cilde uyuyoo pırıl pırılll dekolte bölgene heryere sür süper bişeyy
Oriflame Beauty Pırıltılı Toz Pudra | Tekno Trakya Trakya`nın Teknoloji Alışveriş Merkezi, Oriflame Üye Kayıt Merkezi, internetten satış,
ayyy dun kesselerdı belkı yarına yetısırdı ya kotu olmuss