AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Facebook ta avon türkiye sayfasında birisi yazmış ondanda aynı şeyler çıkmış 2 ruj bir parfüm bir çanta bide göz kalemi

kızlarr bende merak ettim şu surpz kazanç paketini sipariş versem mi diye düşünüyorum yaaa. yardımcı oluun banaa =)

hevesle beklediğim avon ojelerim geldi ve tam bir hüsran.
tamam katalogtaki renk asla birebir olmuyor ama bu kadar da fark etmemeli ya.. çok heveslenmiştim ondan hayal kırıklığımda büyük oldu,hayatta kullanamam ben bu renkleri ne olacak bilmiyorum yani.. masamın üstünde duruyor bakışıyoruz kendileriyle pofff (

sürpriz pakettekiler bence dandik ürünler ben sipariş vermedim vermemde sizi bilmem ama sonuçta 2 ruj onlarda color trentin kırmızı payetli çanta onu nerde nasıl kullancan?parfüm oda güzelmi bakalım ne bileyim işte cırt bence:)

kızlar bu çanta boyu parfümlerin kokularının kalıcılığı falan farklı oluyor mu normal şişelerden??

Canta boylar derken 30 ml olanlar sanirim . Evett onlar daha kalici daha yogun edt degl edp ler. Bende almistim little black dress 3 fis skmstm o bile fazla gelmisti bana yogunlar cunku.)

O zaman sipars vermeym bende zateen ruj kullanmiyorm ,cantayi hatrladim firsat brosrnde vardi byle pullu pullu parlak bi canta nerde takcaksak onu, parfm de kisiden kisye gore degsr zateen evdeki parfm kolksynmu btrp cook istedgm.bir parfmu alicam bir tane daha alirsam bitmz bu parfm cilesi .)

Ammaaaa bir sonraki katlgtaa yeni cikan parfmu begendim. Bu ayki siparsmde tester gondermsler cok hosma gtti parfm .)

cok teeşekkur ederim özlem:)

aynen ellerinde kalanı gönderiyorlar sanırım parfüm hariç hepsi fiyasko bi daha da almam zaten :S Ama parfüm için aynı şeyi söyleyemicem sıktım asansöre bindim bayanın biri soruyo parfümünüzün adı ne diye:)

iii de neden böyle birşey yapıyorki bu koskoca avon bir hevesle verdik siparişi üstelikte takım sorumlumuz önerdi . hiç zaman kaybetmeden verin güzel şeyler oluyor içinde diye. bidahada gaza gelip bende vermiyeceğim:26: benimkiler henüz gelmedi ama bugün yarın gelir

hangi parfümün testerı canım ben bu ay sipariş vermedim o yüzden bana gelmedi tabi herve legerdenmi bahsediyorsun,eğer oysa güzelmi parfüm öyleyse bende alacağım

Kızlar bugun faturamı ptt ye ödedim eve geldim sitede hala hesap bakıyenız 86.91 yazıyo ne yapmalıyım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…