walla parfüm bu katolog da katolog fiyatıyla 28 lira rujların göz kaleminin ve çantanın ne kadar olduğunu bulamadım ama 52 lira etmez 4 ü :S
tşklr gözdecim bizi bilgilendirdin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
walla parfüm bu katolog da katolog fiyatıyla 28 lira rujların göz kaleminin ve çantanın ne kadar olduğunu bulamadım ama 52 lira etmez 4 ü :S
baka süpriz paketi gelen yokmu arkadaşlar hepmi aynı şey çıkıyo.
tşklr gözdecim bizi bilgilendirdin
kızlar bu çanta boyu parfümlerin kokularının kalıcılığı falan farklı oluyor mu normal şişelerden??
sürpriz pakettekiler bence dandik ürünler ben sipariş vermedim vermemde sizi bilmem ama sonuçta 2 ruj onlarda color trentin kırmızı payetli çanta onu nerde nasıl kullancan?parfüm oda güzelmi bakalım ne bileyim işte cırt bence:)
Merhaba canım hoşgeldin avona, hayırlı olsun...
85 liralık sipariş vermek zorunda değilsin ama 85 liraya ulaşırsan 8.50 tl lik hizmet bedelini ödemiyorsun. 85 liranın altındaki siparişlerde ayrıyetten 8buçuk lira ödemen gerekiyor. İlk ya da sonraki siparişin farketmez hepsinde bu şekilde yürüyor.
Sipariş vermezsen üyeliğin hemen iptal edilmez. Eğer 3 katalogtan da peş peşe sipariş vermezsen üyeliğin düşer.
sürpriz pakettekiler bence dandik ürünler ben sipariş vermedim vermemde sizi bilmem ama sonuçta 2 ruj onlarda color trentin kırmızı payetli çanta onu nerde nasıl kullancan?parfüm oda güzelmi bakalım ne bileyim işte cırt bence:)
O zaman sipars vermeym bende zateen ruj kullanmiyorm ,cantayi hatrladim firsat brosrnde vardi byle pullu pullu parlak bi canta nerde takcaksak onu, parfm de kisiden kisye gore degsr zateen evdeki parfm kolksynmu btrp cook istedgm.bir parfmu alicam bir tane daha alirsam bitmz bu parfm cilesi .)
Ammaaaa bir sonraki katlgtaa yeni cikan parfmu begendim. Bu ayki siparsmde tester gondermsler cok hosma gtti parfm .)