hangi parfümün testerı canım ben bu ay sipariş vermedim o yüzden bana gelmedi tabi herve legerdenmi bahsediyorsun,eğer oysa güzelmi parfüm öyleyse bende alacağım
kızlar galiba ballrom beauty den bahsediyorsunuz bende testeri denedim çok beğendim bu parfümden çok sipariş almayı umut ediyorum :)Ayy tatlim hatrlayamadim ki hangisi ama yanls hatrlamyorsam 9 kasima kadar olan katalgn panormasnda var arka sayfalrda 2 tane parfm bide vuct spreyleri var hattaa. Parfmn testri ile katlg istanbuldaki evmde kaldo bakamyormda ...
Kızlar bugun faturamı ptt ye ödedim eve geldim sitede hala hesap bakıyenız 86.91 yazıyo ne yapmalıyım ??
pttye ödemeyi nasıl yaptınız acaba?
benim kredi kartım yok bende ödemeyi yapacağım ek bir ücret kesiliyor mu yatırırken?
avon türkiye sayfasından hediye kazanmıştım city rush prfüm ve drama maskara çoğu kişiye hediye ulaşmış fakat malesef hala bana ulaşmadı hediye kazanan var mı ??
kızlar galiba ballrom beauty den bahsediyorsunuz bende testeri denedim çok beğendim bu parfümden çok sipariş almayı umut ediyorum :)
çok güzeller canım iyi günlerde kullan bende yeni üye oldum ilk siparişimide verdim merakla bekliyorum bakalım yürütebilecekmiyim bu hediyeli nasıl aldın ...
pazartesi arayacağım inşallah benimkileri de gönderirler city rush prfümünü beğeniiyorum :)ben kazanmıştım rekor denemesi süresini tahmin ettiğimiz yarışmada 2 hafta olacak sanırım geleli yanlış hatırlamıyorsam hatta unutmuşum görünce şaşırdım:):)
çok güzeller canım iyi günlerde kullan bende yeni üye oldum ilk siparişimide verdim merakla bekliyorum bakalım yürütebilecekmiyim bu hediyeli nasıl aldın ...
geçen ayın yani kampanya 11in temsilci programı hediyesi temsilci fiyatıyla 340 tllik siparişinde hediye gelliyordu bana da geldi çok güzeller ya bayıldıım :)
şimdilik pek gitmiyor ama bakacaz hayırlısı artık
teşekkür ederim canım inşallah yürütürsün sende .panaromada temsilci hediyeleri varya 340 tl lik siparişe veriyolar k11 in hediyesiydi canım.
yok canım bu sefer satış yavaştı 80 tl falan var dolmasına bakalım belki pazartesi son siparişi girebilirsem gelir ama pek umudum yok güle güle kullan canım takımını :)
arkadaşlar kargo haftasonu işliyomu cumartesi geldiğini biliyorum ama pazar da geliyomu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?