AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

iadelerde kargo parasını bizmi ödüyoruz arkadaşım 2124731111 nolu teli arayarak sana yardımcı olmlarını sağlayabilrisn daha hızlı sonuç olur senin çin

lal ciğim iadelerde kargoyu biz ödemiyoruz. bidaki aya sparişlerimiz geldiğinde teslim ediyoruz. tbi husisi çağırırsak o zamab ödüyormuyşuz. bende yeni yeni öğrenmiye çalışıyorum sora sora işte araştıra soruştura öğrendim birşeyler ama tc yazılacak denilince birde sizlere soruyum dedim.

tşkr ederim arkadaşım bende senin gb acemiyim daha :)))

aekadaslar bende avon a yenı uye olucam ama hıcbır bılgım yok amac kendı ıhtıyaclarımı karsılamak ama nasıl olucak ücret ödeyecekmıyım yada her ay düzenlı sipariş vericekmıyım vermez isem üyelıgım iptal olurmu?

bırde temsılcım bana 85 lıralık sipariş vericeksin dedi bu mecburmu? ilk üyelik olarak cunku avon uyelıgım gecıktıgı ıcın bır arkadastan sıparıs vermıstım öle bir zorunluluk varmı sonucta temsılcıyıde tanımıyorum avon temsılcılıgı hakkındada bır bılgım yok yardımcı olursanız cok sevınıcem

kızlar bu çanta boyu parfümlerin kokularının kalıcılığı falan farklı oluyor mu normal şişelerden??

Siparis verenler geldi mi supriz paketleriniz.ne cikti paylasirmisiniz....yarin siparis verecem ona gore

Merhaba canım hoşgeldin avona, hayırlı olsun...
85 liralık sipariş vermek zorunda değilsin ama 85 liraya ulaşırsan 8.50 tl lik hizmet bedelini ödemiyorsun. 85 liranın altındaki siparişlerde ayrıyetten 8buçuk lira ödemen gerekiyor. İlk ya da sonraki siparişin farketmez hepsinde bu şekilde yürüyor.
Sipariş vermezsen üyeliğin hemen iptal edilmez. Eğer 3 katalogtan da peş peşe sipariş vermezsen üyeliğin düşer.

merhaba kızlar benim bir sorum olacak. kredi kartımda yeterli bakiye olmadığı için ödeme alınamamış son gün 30 ekimdi. Kartıma para yatırdım ama 31 ekimde yatırdım ve hala ödenmemiş görünüyor, hala bakiyeniz tahsil edilemedi diyor ödeme yapmaya çalıştığımda acaba kart ile ödeme yapamıyor muyum artık, geciktirdiğim için? yoksa bir kaç gün bekleyip tekrar mı denesem?

Son düzenleme:
kızlar bu kazançlı paket size kargo ücretiyle beraber 28 tl yi buluyo umarım değer önceki paketlerde parfüm göz kalemi vücut spreyi dudak balmı falan çıkmış şimdikini bilemiyorum paylaşan olsada öğrensek

KIZLARRR! kargom geldi içinde bi atne 30 ml secentını nights parfüm var. bi tane hani kırmızı paletli bi küçük çanta varya avonda ondan var 2 tane color trend ruj bitane de siyah göz kalemi var. Bunun neresi 80 lira değerinde anlamadım ama parfümün kokusu idare eder başka gelen varsa yazar mı neler gelmiş aynı şeyler mi merak ediyorum

tam bir hayalkırıklığı desenearkadaşım kalsın ozamn

baka süpriz paketi gelen yokmu arkadaşlar hepmi aynı şey çıkıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…