bencede içinde eler geliyo bilmemiz lazım herelde ellerinde kalan ürünlerdir ya
günaydın kızlar. süpriz paketten bende istedim bakalım içinden neler çıkacak. yarına gelir her halde. ama benim sorumu görmemişiniz sanırım1 tane iadem var. iademi hazırlarım. fatura işaretledim değişim olarak. hepsini bir poşette topladım. poşetin ağzını bantladım.üzerine bir kağıt yapıştırıp üzerine adımı soyadımı temsilci nomu yazacağım. aklıma takılan tc nomuda yazmam gereklimi acil cevap verirseniz çok sevinirim. en geç yarın iade ederim sanırım. bu gün bile olabilir eksiğim varmı. yada yanlış yaptığım ilk kez iadem var.
lal ciğim iadelerde kargoyu biz ödemiyoruz. bidaki aya sparişlerimiz geldiğinde teslim ediyoruz. tbi husisi çağırırsak o zamab ödüyormuyşuz. bende yeni yeni öğrenmiye çalışıyorum sora sora iştearaştıra soruştura öğrendim birşeyler ama tc yazılacak denilince birde sizlere soruyum dedim.
Siparis verenler geldi mi supriz paketleriniz.ne cikti paylasirmisiniz....yarin siparis verecem ona gore
bırde temsılcım bana 85 lıralık sipariş vericeksin dedi bu mecburmu? ilk üyelik olarak cunku avon uyelıgım gecıktıgı ıcın bır arkadastan sıparıs vermıstım öle bir zorunluluk varmı sonucta temsılcıyıde tanımıyorum avon temsılcılıgı hakkındada bır bılgım yok yardımcı olursanız cok sevınıcem
KIZLARRR! kargom geldi içinde bi atne 30 ml secentını nights parfüm var. bi tane hani kırmızı paletli bi küçük çanta varya avonda ondan var 2 tane color trend ruj bitane de siyah göz kalemi var. Bunun neresi 80 lira değerinde anlamadım ama parfümün kokusu idare eder başka gelen varsa yazar mı neler gelmiş aynı şeyler mi merak ediyorum
tam bir hayalkırıklığı desenearkadaşım kalsın ozamn
aynen parfüm fena değil demiştim ama baya güzel geldi sonradan
toplamamıştım dur bi toplayıp yazıyorum hementopladınmı ürünleri 80 tl yapıyo mu??
toplamamıştım dur bi toplayıp yazıyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?