Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana pur blanca geldi bende dokmeli bekliyordum ama normal sisede geldi ama ben yeni uyeyim 12 de 200 tl.siparis verirsem gelecektikızlar 80 tl lik hediye paketi diye yolladıkları seyin içini görünce şoka girim ve cok sinirlendim , ya gönderdikleri kalemi bile gecen ay indirim broşüründe 2 tl ydi.. insanları salak yer diye düşünüp yolluyorlarya.. bu ediyeler 20 tl bile yapmaz!!
2.olarak bişey sorcam kampanya11 de 180 tllik alısveriş yapan kampanya 12 de sipariş verirse dökme pur balanca yollamıcaklarmıydı oda yok
ojeler tamamen alakasız renkler, birtek siyah tutmus onunda baska gelebilecek rengi yok oyuzden
saat aldım arkasında çin malı yazıyor (ilk kez dikkatimi cekmedi aslında)
cidden cok sinirlendim!!
oh maşallah çok guzeller güle güle kulanınEki Görüntüle 545072
saklama kaplarım :)
arkadaşlar fırsat broşündeki su ısıtıcısından daha önce alan oldumu acaba öok guzel gorunuyor ama nasıldır bilemiyorum alamyıda duşunuyorum nasıl bileniniz varmı
bende çok merak ediyorum valla onu çok beğendim bende ama nasılki acaba?
gule gule kullan canim bende yarin siparis vercem banada gelecek kismetse :)Eki Görüntüle 545072
saklama kaplarım :)
o ısıtıcı elektrikli değilmiş ocakta kullanılıyomuş su ısınınca düdüğü çalışıyomuş çaydanlık gibi bişeymiş yani sadece ısınınca haber veriyo
o ısıtıcı elektrikli değilmiş ocakta kullanılıyomuş su ısınınca düdüğü çalışıyomuş çaydanlık gibi bişeymiş yani sadece ısınınca haber veriyo
aaaaaa çok şaşırdım ben elektrikli sanıyordum kettle sanmıştım iyiki sordum saol canım ya
ya arkadaşlar mesela 85 tl lık satış yapmam gerekıo bu geliş fiyatınla mı yoksa satış fiyatınla mı olmalı karga bedava olması iç.in yada herhangı bı hedıye kazanmam için ben satış fiyatı üzerınden hesaplanır dıe bılıorum ama bı arkadaşım hayır geliş fiyatı üzerinden dedi kafam karıştı
kızlar şu evi kim kazandı,meraktan patlıyorum ama ögrenemedim
oh maşallah çok guzeller güle güle kulanın