• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar benim ürünlerim bugün geldi şimdi benim odemeyi ne kadar surede yapmam gerekiyor bide ptt den ödeme yapılıyomuş bunun için neler gerekli ödeme yaparken yardımcı olursanız sevinirim

kızlar 80 tl lik hediye paketi diye yolladıkları seyin içini görünce şoka girim ve cok sinirlendim , ya gönderdikleri kalemi bile gecen ay indirim broşüründe 2 tl ydi.. insanları salak yer diye düşünüp yolluyorlarya.. bu ediyeler 20 tl bile yapmaz!!
2.olarak bişey sorcam kampanya11 de 180 tllik alısveriş yapan kampanya 12 de sipariş verirse dökme pur balanca yollamıcaklarmıydı:15: oda yok
ojeler tamamen alakasız renkler, birtek siyah tutmus onunda baska gelebilecek rengi yok oyuzden:47:
saat aldım arkasında çin malı yazıyor (ilk kez dikkatimi cekmedi aslında)
cidden cok sinirlendim!!

Son düzenleme:
kızlar 80 tl lik hediye paketi diye yolladıkları seyin içini görünce şoka girim ve cok sinirlendim , ya gönderdikleri kalemi bile gecen ay indirim broşüründe 2 tl ydi.. insanları salak yer diye düşünüp yolluyorlarya.. bu ediyeler 20 tl bile yapmaz!!
2.olarak bişey sorcam kampanya11 de 180 tllik alısveriş yapan kampanya 12 de sipariş verirse dökme pur balanca yollamıcaklarmıydı:15: oda yok
ojeler tamamen alakasız renkler, birtek siyah tutmus onunda baska gelebilecek rengi yok oyuzden:47:
saat aldım arkasında çin malı yazıyor (ilk kez dikkatimi cekmedi aslında)
cidden cok sinirlendim!!
bana pur blanca geldi bende dokmeli bekliyordum ama normal sisede geldi ama ben yeni uyeyim 12 de 200 tl.siparis verirsem gelecekti

$Fotoðraf0431.jpg
saklama kaplarım :)

şu panaroma hediyesi elektrik süpürgesi nasıl acaba alanlar varmı 100 lira daha sipariş verirsem gelcek ama güzelse bişeyler yazayım ?

arkadaşlar fırsat broşündeki su ısıtıcısından daha önce alan oldumu acaba öok guzel gorunuyor ama nasıldır bilemiyorum alamyıda duşunuyorum nasıl bileniniz varmı

ya arkadaşlar mesela 85 tl lık satış yapmam gerekıo bu geliş fiyatınla mı yoksa satış fiyatınla mı olmalı karga bedava olması iç.in yada herhangı bı hedıye kazanmam için ben satış fiyatı üzerınden hesaplanır dıe bılıorum ama bı arkadaşım hayır geliş fiyatı üzerinden dedi kafam karıştı

ya arkadaşlar mesela 85 tl lık satış yapmam gerekıo bu geliş fiyatınla mı yoksa satış fiyatınla mı olmalı karga bedava olması iç.in yada herhangı bı hedıye kazanmam için ben satış fiyatı üzerınden hesaplanır dıe bılıorum ama bı arkadaşım hayır geliş fiyatı üzerinden dedi kafam karıştı

geliş fiyatıyla hesaplanıyo temsilcilerin satışları. katalog fiyatıyla değil. kargo ödememen içinde geliş fiyatıyla 85 tl lik satış yapman lazım .

Back