ortak bı noktada bulusuruz olmazmı canmben ankarada oturuyorum ama nasıl ulasıp sıparıs verceksın kı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ortak bı noktada bulusuruz olmazmı canmben ankarada oturuyorum ama nasıl ulasıp sıparıs verceksın kı :)
ortak bı noktada bulusuruz olmazmı canm
oyku_kubra çok teşekkür ederim birşey daha sorucam bu süpriz kazanç paketi önceden alan varmı
Selam
Üyelik için ücret talep ediliyor mu? sipariş için belli bir alt limit varmı? Krgo ücreti kim tarafından odenıyor.?
Gecmıste mutlaka cevaplanmıştır ama bu kadar sayfayı okumam ımkansız.. avonun sayfasında da sorularıma cevap bulamadım. Yada ben beceremedim.. sorularımı yanıtlarsanız sevınırım…tşk.
Ben biraz önce sipariş verdim bakalım neler gelicek daha önceden paketin içinde kolye 2 adet göz kalemi perceive falan gelmişti
Peki nasil veriyoruz bu surpriz paketin siparisini ve fiyati ne kadar?
peki bu paketi iade etme şansımız oluyomu
kızlar k11 de 180 lira lık sipariş verip k12 1 ürün sipariş verene pur blanca hediye diyordu ben bu koşulları sağladım dün yeni sipariş verdim faturam belli olmuş ama pur blanca görünmüyor faturada,benim kaçırdığım bir ayrıntı mı var acaba
evet oluyor beğenmessen iade et gitsin:)
ben bu kazanç paketinden sipariş vericem ama ne ler geliyo daha önce alan varmı çok merak ediyorum