• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Selam

Üyelik için ücret talep ediliyor mu? sipariş için belli bir alt limit varmı? Krgo ücreti kim tarafından odenıyor.?

Gecmıste mutlaka cevaplanmıştır ama bu kadar sayfayı okumam ımkansız.. avonun sayfasında da sorularıma cevap bulamadım. Yada ben beceremedim.. sorularımı yanıtlarsanız sevınırım…tşk.

Ben biraz önce sipariş verdim bakalım neler gelicek daha önceden paketin içinde kolye 2 adet göz kalemi perceive falan gelmişti

Selam

Üyelik için ücret talep ediliyor mu? sipariş için belli bir alt limit varmı? Krgo ücreti kim tarafından odenıyor.?

Gecmıste mutlaka cevaplanmıştır ama bu kadar sayfayı okumam ımkansız.. avonun sayfasında da sorularıma cevap bulamadım. Yada ben beceremedim.. sorularımı yanıtlarsanız sevınırım…tşk.

ilk siparişinle beraber 8 buçuk lira ücret ödüyosun faturana yansıyo bu ücret alt limit 85 lira ama yazın 25 lere kadar düşüyo 85 limitini geçersen kargo ücretini avon öder geçemezsen sen 8 buçuk lira ödersin

kızlar k11 de 180 lira lık sipariş verip k12 1 ürün sipariş verene pur blanca hediye diyordu ben bu koşulları sağladım dün yeni sipariş verdim faturam belli olmuş ama pur blanca görünmüyor faturada,benim kaçırdığım bir ayrıntı mı var acaba

kızlar k11 de 180 lira lık sipariş verip k12 1 ürün sipariş verene pur blanca hediye diyordu ben bu koşulları sağladım dün yeni sipariş verdim faturam belli olmuş ama pur blanca görünmüyor faturada,benim kaçırdığım bir ayrıntı mı var acaba

K11 DEKI TEMSILCIYE OZEL HEDIYEYI aldıysan dıger hedıyeler gelmıyo bıldıgım kadarıyla.

kızlar bu sürpriz kazanç paketi alan oldu mu önceden neler çıktı ? yani aldığıma değer mi yoksa ellerinde ne kaldıysa onu mu gönderiyorlar

Son düzenleme:
günaydın kızlar. süpriz paketten bende istedim bakalım içinden neler çıkacak. yarına gelir her halde. ama benim sorumu görmemişiniz sanırım:17: 1 tane iadem var. iademi hazırlarım. fatura işaretledim değişim olarak. hepsini bir poşette topladım. poşetin ağzını bantladım.üzerine bir kağıt yapıştırıp üzerine adımı soyadımı temsilci nomu yazacağım. aklıma takılan tc nomuda yazmam gereklimi acil cevap verirseniz çok sevinirim. en geç yarın iade ederim sanırım. bu gün bile olabilir:50: eksiğim varmı. yada yanlış yaptığım ilk kez iadem var.

Back