• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşım o laf sokma degil sitemdi laf sokma ile sitem kavramlarının ayrımının bilincinde olarak konuşalım yani hiçkimse yeni katalogu yükleme mecburiyetinde de degil sonuçta böyle bir konu için laf sokulamaz anca benim yaptıgım gibi sitemde bulunulur o da yine bir ard niyetle degil yalnızca katalogu eline ulaşan arkadaşlar oldugunu ve sadece bencillikten ötürü yüklemediklerini düşündügüm için öyle bir sitemde bulundum sanırım şimdi neyi ne amaçla söyledigim yeterince anlaşılır olmuştur.

sen kimi hangi hakla bencillikle sucluyosun arkadaşım, tamam herkes merak ediyor görmek istiyor ama bu tavrın co yanlış
cok merak ediyosan vereydin sipariş gelseydi,
eline k13 kataloğu geçen arkadaşlar ister yükler ister yüklemez o onlara kalmış sen kimseye bencil vb sitemde yada suclamada bulunamazsın...

bayanlar bana akbank dışında hangi bankalarda işlem yapabildiğimizi söyleyebilirmisiniz..2 gündür akbankda rezillik cekiorum kartım olmadıgı için sırada hep sona atıyo beklemekten bi hal oldum..:37: en cabuk hangi bankada halledebilirim atm de olurrrrr:18:

garanti bankasından atmden yatırabilirsin canım, iş bankasndanda işini halledebilirsin

Oooo valla hatunlar katalog başında gerilmeye gerek yok elbet görücez yahuuu amma erken amma geç :36: Bi çok kişiden önce görücemiz kesinn atar yapmayın :54:

Günaydınnnnnnnn ßenim kataloqum yarın qelicek
eğer yarına kadar ekleyen olmazsa ben eklerim kızlar
ama inşallah bana qerek kalmadan buqün qörürüzzz
meraktan çatlıyorum :52:

avonun sıtesıne maıl atmıstım ordan bana gelen cevap arkadaslar.
Siparisinizle gonderilemeyen urunlerin nedenini sizinle paylasmak ve uygulamamiz hakkinda aciklama yapmak isteriz.

Hazirlanan promosyonlarin beklenilenin uzerinde ilgi gormesi, zaman zaman elimizdeki urunlerin erken bitmesine neden olmaktadir. Satisa sunamadigimiz bu urunlerin yurt disindaki uretiminin ve ithalat surecinin mumkun olan en kisa surede tamamlanmasina calisilmaktadir.

Temsilcilerimizin bu durumdan en az etkilenmeleri ve hak kazandiklari promosyon hediyelerinden yararlanabilmeleri icin; urunleri promosyon kosullariyla kayitlarimizda bekletilmektedir.

Yasanan stoksuzluk nedeni ile Kampanya 12 / ..... numarali faturanizla gonderilemeyen urunleriniz adiniza kaydedilmistir. Urun stoklari tamamlandiktan sonraki ilk siparisinize eklenerek gonderilecektir.

Stoksuzluk nedeni ile yasanan gecikmeler icin ozur diler, calismalarinizda basarilar dileriz.

katalog yükleyen var sanırım bende aldığım ürünlerden çekeyim paylaşayımm saatler kolyeler falan var :)

arkadaşlar istersenız panoromayı biriniz indirm broşürünü biriniz kataloguda asker arkadaşımız koysun hem yorulmamış olursunuz ne dersınız

panaroma cekıp koyun ozman arkadaslar bende katalogu cekmeye calıstım tarayıcıyı calıstıramadım :( kusura bakmayın cok guzel bı cekım olmadı ama. ben yenı konu acamıyorum acmayıda bılmıyorum :) sız acın ben ekleyım resım olurmu

Back