• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

:( arkadaslar bıraz dagınık oldu kusura bakmayın bıdakıne daha guzel yuklerım ınsallah

K 13 ün panaroma hediyelerini hiç beğenmedim zaten kızartma makinasını sevmiyorum evde var kullanmıyorum bile e diğeride çok yüksek tutara veriliyor ben 1320 ye elektrkli süpürgeyi bile alamadım bu ay ikiside güzel değil bana göre tabiki :34:

faturan hazırlanmışsa 2 gün içinde gelir..

ben bu akşam üstü sipariş verdim cuma günü gelir diye tahmin ettim ama faturam cok cabuk hazırlandı,
fakat bir önceki siparişimde hazırlanması 1 gün sürmüştü çarşamba akşamı sipariş verip cuma sabahı gelmişti.
bu kez hızlı sürdü yarınmı gelir acaba sabahtan öğlene evdeyim ama öğleden sonra evde yokum napıcam bilemedim

Son düzenleme:
katalog , panorama ve indirim broşürünü yükleyen raziye06 ve asker arkadaşım elinize,emeğinize sağlık. sayenizde meraktan kurtulduk. haticecrm konu açarak destek olduğun için teşekkürler. :16::16::16:

katalog yükleyen var sanırım bende aldığım ürünlerden çekeyim paylaşayımm saatler kolyeler falan var :)

raziye06 cım neler aldın bu ay , çekip yüklesen ne güzel olur :21: objektifimizden konumuz şenlenir hem de sayenizde ürünleri görmüş oluruz :34: işteyken görmüştüm mesajını , ürün fotoğraflarını merakla bekliyorum :32:

kızlar hafta sonu siparişim geldi.Adam iademi almadı artık kendiniz götürüyorsunuz dedi.Bu yeni mi çıktı yahu :S Birde aynı gün mü vereceğiz yoksa başka gün verirsek oluyor mu ve kargo parasını nasıl yapıyoruz acil bilgi lütfennn :50:

selam canım :)

avon müşteri hizmetleriyle görüştün mü? ne yanıt verdiler acaba ? iadelerle ilgili bir değişiklik var mı? kargodan mı kaynaklı sorun ? lütfen bizi de bilgilendir :31: :34:

selam canım :)

avon müşteri hizmetleriyle görüştün mü? ne yanıt verdiler acaba ? iadelerle ilgili bir değişiklik var mı? kargodan mı kaynaklı sorun ? lütfen bizi de bilgilendir :31: :34:

ben kaçtır iade yolluyom alıyolar arkadaslar gelen kargocuyla alakalıdır geçen banada kaybolmasın bu dedi kargocu yuzuk yollamıstım bende kaybetme yanı hep böyle gönderiyom dedim :) aldı iademi . daha dün yine iade verdim.

katalog , panorama ve indirim broşürünü yükleyen raziye06 ve asker arkadaşım elinize,emeğinize sağlık. sayenizde meraktan kurtulduk. haticecrm konu açarak destek olduğun için teşekkürler. :16::16::16:

rica ederim arkadaşım :) eline ulaşmayıp merakla katalog beklemek ne demektir bilirim :)

Back