• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

pekı ya o ay sipariş verılmıyosa bı dahakı ayıon katalg u nerden ulaşıcaz

ozaman ya bölge sorumlusunu (avon temsilci sayfanda bölge sorumlunun bigileri yazar) arayıp isteyeceksin ya da sadece katalog siparişi vericeksin..ama o zamanda 8.5 lira kargo bedeli ödersin..

Bir kuafor kizi olarak Avon'un iyi bir marka olduguna inanmiyorum, parfumu olsun, makyaj malzemeleri olsun, sampuanlari kremleri vs. Hic birini begenmiyorum tabiki hepsi berbat degil. Aralarinda istisna cikardigi bir kac Ruju Rimeli var gerisi faso fiso arkadaslar :)

Kaç gündür soru soruyorum yanıtlıosunuz saolun da benı bı tanıdık uye yapıcaktı tlfn beklıodum aramayınca bende internetten üye oldum daha doğrusu form doldurdum cvp gelmedı burda okuduğum a gore normalde hemen temsilci no su falan verıoplarmış bana nıe gelmedı cvp acaba şimdi tanıdığı arasam o üye yapsa bıde burdan sonra cvp gelırse ....ayyy çok karışık oldu ya :((

Kaç gündür soru soruyorum yanıtlıosunuz saolun da benı bı tanıdık uye yapıcaktı tlfn beklıodum aramayınca bende internetten üye oldum daha doğrusu form doldurdum cvp gelmedı burda okuduğum a gore normalde hemen temsilci no su falan verıoplarmış bana nıe gelmedı cvp acaba şimdi tanıdığı arasam o üye yapsa bıde burdan sonra cvp gelırse ....ayyy çok karışık oldu ya :((

canım biraz bekle bence bulunduğun şehirdeki temsilcilere yönlendiriyolardır seni form doldurduysan dönüş yapacaklardır mühtemelen sana. kaç gün oldu formu dolduralı.

Daha önce satış temsilcisiydim ama yaklaşık 6 aydır sipariş vermiyorum ancak şu an yine alışveriş yapmak istiyorum. üyeliğim iptal olmuş mudur?

avondan stant almak istiyorum ama 120 130 lira diyolar bilgsi olan varmı kartondan filan yapılamazmı ki mesela oriflamenin standını gördüm kartondan katlanıp kolunun altında bile taşırsın nerden alabiirim acaba stantı?

merhaba canım
bende sitesinden başvuruda bulunmuştum uzun bi süre ulaşmadılar fakat ben avonun wep sitesinden avona sor bölümnden bu konuyla ilgili mesaj yazdım,
gün içinde mesajımı mail yoluyla cevap geldi ve aynı gün içinde bana en yakın temsilci telefonla ulaştı sonra buluştuk kayıt yaptı ben bu şekilde temsilci oldum.
bi süre bekle dönüş olmazsa sende mesaj atarsın ((:
şimdiden hayırlı olsun (:

selam kızlar bu perceıve spreylerinin rengi değişmiş sipariş veren arkadaşlarım almaktan vazgeçti sizde de böyle bir durum oldumu:44:

$avon-ideal-shade-stik-kapatici-kargosuz-mb119714_2447078_r1.jpg $AVON-SIKISTIRILMIS-PUDRA-FAIR__34233365_0.jpg
bu ürünleri kullanan varmı ? varsa nasıl bilgi verirmisiniz arkadaşlar.

slm arkadaşlar , bu ay katalogunda sayfa 148 - 149 daki fırçaların rengi eskiden kırmızıydı bordo gibiydi , şimdi pembe mi olmuş yoksa katalogdan mı öyle gözüküyor anlamadım bu ay alan var mı , bilgisi olan var mı

slm arkadaşlar , bu ay katalogunda sayfa 148 - 149 daki fırçaların rengi eskiden kırmızıydı bordo gibiydi , şimdi pembe mi olmuş yoksa katalogdan mı öyle gözüküyor anlamadım bu ay alan var mı , bilgisi olan var mı

canım ben sipariş verdim ama henüz elime ulaşmadı pazartesiye ulaşmış olur sanırım o zamana kadar cevap veren olmazsa ben yazarım rengini :)

o tarakların fırçaların rengi değişeli baya bir oldu canım fuşya pembe gibi bir rengi var ben sevdim eski renginden daha iyi oldu

Back