Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pekı ya o ay sipariş verılmıyosa bı dahakı ayıon katalg u nerden ulaşıcaz
Kaç gündür soru soruyorum yanıtlıosunuz saolun da benı bı tanıdık uye yapıcaktı tlfn beklıodum aramayınca bende internetten üye oldum daha doğrusu form doldurdum cvp gelmedı burda okuduğum a gore normalde hemen temsilci no su falan verıoplarmış bana nıe gelmedı cvp acaba şimdi tanıdığı arasam o üye yapsa bıde burdan sonra cvp gelırse ....ayyy çok karışık oldu ya (
Dün gece geç saat te doldurdum
Kaç gündür soru soruyorum yanıtlıosunuz saolun da benı bı tanıdık uye yapıcaktı tlfn beklıodum aramayınca bende internetten üye oldum daha doğrusu form doldurdum cvp gelmedı burda okuduğum a gore normalde hemen temsilci no su falan verıoplarmış bana nıe gelmedı cvp acaba şimdi tanıdığı arasam o üye yapsa bıde burdan sonra cvp gelırse ....ayyy çok karışık oldu ya (
aslında tanıdığım var demiştimm ya o bana ulaşammamış şimdi o üye yapsa benı olmaz mı ya
slm arkadaşlar , bu ay katalogunda sayfa 148 - 149 daki fırçaların rengi eskiden kırmızıydı bordo gibiydi , şimdi pembe mi olmuş yoksa katalogdan mı öyle gözüküyor anlamadım bu ay alan var mı , bilgisi olan var mı
kızlar bişey sorucam bu kargosu gelenler indirim broşüründen perceive leri şipariş verdiyeseniz hepsi geldimi?????